2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
بنظر من با یه دکتر دیگه مشورت کن  دکتر ازادی هم دکتر خوبیه نوبتاش هم خلوته زمان انتظار مطبش کم ...

ممنونم به روی چشم عزیزم لطف کردید

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سونو آن آتی اینقدر خطا داره که ، اصلا به دلت بد نیار کاش همون سلفری انجام میدادی باز خودت میدونی ولی ...

ممنونم فردا به دکترم بگم سلفری انجام بدم ولی نمیدونم چرا میگن سلفری برای دوقلویی و بیشتر خطا نشون میده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدا،انشاالله خدا به هممون کمک کنه،هر کی یجوری تو این راه درگیره،امکانش هست اون لیست رو هم برام ...

لیستشو نوشتم یه جا نمیدونم دقیق کجا گزاشتم فعلا خونه نیستم پیدا کردم چشم من ابن سینا میرفتم 

دوستان من برای جبران لطف ومحبت فاطمه جون ومهتاب جون میخوام هردعایاسوره ای ک دوستدارین براتون بخونم ا ...

سلام عزیزم 

ممنونم از لطف و محبتی که دارید

برای من ۷۰ استغفار و ۲ صلوات بفرستید🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان من برای جبران لطف ومحبت فاطمه جون ومهتاب جون میخوام هردعایاسوره ای ک دوستدارین براتون بخونم ا ...

عزیزم ممنونم که به ماها لطف داری با اینکه خیلی محتاجم به دعا ولی دلم نمیاد برا خودم اذیتتون کنم ولی اگه میشغ برا مادر شدن خواهرم یه دعا بخونین ممنون میشم اونم خیلی ساله چشم انتظاره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم ممنونم که به ماها لطف داری با اینکه خیلی محتاجم به دعا ولی دلم نمیاد برا خودم اذیتتون کنم ولی ...

دورت بگردم این چ حرفیه فدات بشم چ اذیتی بخدا انقدحالم خوبه ک منو قابل دوستین براتون دعایاقران بخونم خواستمو ردنکردین. هم واسه خودت هم خواهرنازنینت خودم ب سلیقه خودم حدیث کساوسوره یس میخونم ولی بازتوهرچی بگی من اونومیخونم مخلصتم هستم کمترین کاریه ک ازم برمیاد انشاالله حاجت روابشی هردوتون

دورت بگردم این چ حرفیه فدات بشم چ اذیتی بخدا انقدحالم خوبه ک منو قابل دوستین براتون دعایاقران بخونم ...

عزیزم برای منم با سلیقه خودت بخون لطفاً 

منم روم نمیشد بگم🙈 ،واقعا ممنون 

الهی هر حاجتی داری برآورده بشه خواهر گلم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم برای منم با سلیقه خودت بخون لطفاً  منم روم نمیشد بگم🙈 ،واقعا ممنون  الهی هر حاجتی ...

فدات بشم توروخدااینطوری نگین چرا روت نمیشه دورت بگردم چشم ب سلیقه خودم میخونم ولی من دوسداشتم هرچی دلتون میخوادهمونوبخونم.انشاالله حاجت دلتوبگیری قشنگم

مرسی عزیزم اتفاقاسرچ کردم دیدم گفته برای کسایی متل من ک آرتریت دارم بایددکترم تاییدکنه لامصب بخاطرای ...

خدا سلامتی بده عزیزم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810