2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان میخوام باهاتون مشورت کنم ممنون میشم هر کس نظری داره باهام همفکری انجام بده بلکه به نتیجه ...

سلام قبلش تعیین جنسیت انجام ندادن؟ ی روز قبل بهتون اطلاع میدن؟  ذخیره تون خوبه نمیشه پانکچر کنید ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ممنون عزیزم ،بعد از انتقال دوم پیش ایمونولوژیست رفتم یکسری آزمایش نوشت اونها سالم بود ،دکتر خودمم یک ...

والله تو گروه دیدم بعد چند سقط یا انتقال منفی میزنن انشالله قبول کنه میدونم چی میگی قبلا استرس مثبت شدن بود الان بعد مثبتی تازه دلهره هامون شروع میشه توکل کن به خدا منم یه سری ایمنی دادم حدودا ۸ فاکتوره که میگن تکمیل نیست اونی که من لیستشو دارم فاکتوراش بیشتره شما کجا میرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله تو گروه دیدم بعد چند سقط یا انتقال منفی میزنن انشالله قبول کنه میدونم چی میگی قبلا استرس مثبت ...

اره بخدا،انشاالله خدا به هممون کمک کنه،هر کی یجوری تو این راه درگیره،امکانش هست اون لیست رو هم برام بفرستی با فاکتورهای خودم مقایسه کنم؟من تهران هستم دکترم محمدزاده هست،پانکجر و انتقال رو بیمارستان گاندی و ابن سینا انجام میده که من گاندی میرم،شما کجا میرین؟

QUOTE=340611623]سلام دوستان میخوام باهاتون مشورت کنم ممنون میشم هر کس نظری داره باهام همفکری انجام بده بلکه به نتیجه ...[/QUOTE]

ذخیرت سه هست پس چرا سه تا تخمک فقط، ذخیره به این خوبی ،من کسیو میشناسم تعیین جنسیت کرد جنسیتی که میخاستن نشد باز  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
اگه پلی کیستیک نباشی تو این ۵ سال ذخیره کم تغییر می‌کنه  همیشه منفیه که تو ذهن جولان میده ،دری ...

امان از این افکار 

من آزمایشاتمو تو این ۷ سال چک کردم ذخیره تخمدانم از ۱۳ رسیده به ۴ .الان نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت، بازهم افکار منفی اجاره خوشحالی نمیدن  حس میکنم روند پیریم افتاده رو دور تند   

(جایی ک ازم ۱۳ بود رنج آزمایشگاه تا ۱۴ بوده و اون عدد ۴ رنجش تا ۱۰ هست که برای آذر پارساله)

سلام دوستان میخوام باهاتون مشورت کنم ممنون میشم هر کس نظری داره باهام همفکری انجام بده بلکه به نتیجه ...

سلام عزیزم 

ببین بنظرم تو این شرایط تعیین جنسیت معنی نداره میدونم ک گفتی شوهرت این درخواست رو داره

اما مگه قراره چندتا جنین داشته باشی یا چندتاشون مثبت بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهایتش ۸تا جنینه دیگه...

به شوهرت بگو که ما همه ی ۸ تا جنین رو تو این پروسه انتقال میدیم (قطعا ک قرار نيست این ۸ تا تبدیل بشه به بچه)

همیشه تعداد دختر بیشتر از تعداد پسر میشه

یعنی شوهرت تحت هیچ شرایطی حاضر نیست که دختردار بشه؟

اگر نظر شوهرت خیلی مهمه تعیین جنسیت کن(و اگر مشکل ناباروریتون از سمت شماست بازهم بنظرم بزارید نظر شوهرتون باشه)

امان از این افکار  من آزمایشاتمو تو این ۷ سال چک کردم ذخیره تخمدانم از ۱۳ رسیده به ۴ .الان نمی ...

اگه ۴یا ۳ باشه که خیلی خوبه ،این‌ دیگه نه کمه نه زیاده 

تعداد تخمکت خوب میشه ،نه اونقدری زیاد میشه که هایپر شی نه اونقدری کم میشه که غصه تخمک و جنین بخوری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام قبلش تعیین جنسیت انجام ندادن؟ ی روز قبل بهتون اطلاع میدن؟  ذخیره تون خوبه نمیشه پانکچر کنی ...

نه انجام ندادن گفتم اول جنینا رو تجمیع میکنن بعد تعیین، مرتب هم میپرسن ازم تصمیمتون چیه چون گفته بودم حتی اگه جنس موردنظر نشد بازم انتقال میدم ،،، الان چهارمین پانکچرمه داروهامم خارجیه کلا نمیدونم چرا اینطوری میشهد،دستاورد سه تا پانکچر قبلی که تازه دو تایم پنج شش سال پیش بود پنج تا جنین کم کیفیته اینبار هم که در کمال تعجب تخمدان راست تخمک نداشت تخمدان چپ هم فقط سه تا داره ،، چهارتا پانکچر یعنی چهار بار استرس و فشار روانی که بعد از عملش میبینی نه تخمک درستی داشتی نه جنین ،، کلا ما ناباروری بدون علت هم داریم ولی فکر کنم مشکل جدا از عدد ذخیره تخمدان همین تخمک من باشه

QUOTE=340611623]سلام دوستان میخوام باهاتون مشورت کنم ممنون میشم هر کس نظری داره باهام همفکری ا ...

اگه نشد هم بازم انتقال میدم حداقل اونموقع به شوهر میگم انجام دادیم نبود  ،، والا نمیدونم چرا تو سه تا پانکچر قبلی هم فقط هفت هشت تا تخمک داشتم و دو تا جنین کم کیفیت در نهایت تشکیل می‌شد این پانکچر هم که چهارمی میشه یه تخمدان اصلا نداره اون یکی هم سه تا داره تازه با کلی داروی خارجی

سلام عزیزم  ببین بنظرم تو این شرایط تعیین جنسیت معنی نداره میدونم ک گفتی شوهرت این درخواست رو ...

سلام عزيزم، ما یه دختر از طریق میکرو داریم شوهرم دخترمو دوست داره ولی همیشه پسر میخواسته اصلا از نظر روانی از بچگی تو ذهن اینا گذاشتن چون مادرشون تعداد زیادی پسر داشته و جاری اولمم همینطور اینا انگار تو وجودشون رفته باید پسر داشته باشن ،،، من که از خدامه فقط باردار بشم یعنی هشت تا دختر هم داشته باشم ناراحت نمیشم صد البته که دوست دارم از هر دو جنس داسته باشم ولی برای ماها که با هزار تا زحمت باردار میشیم باید شکر نعمت کنیم ،،، اگه نهایت هشت تا جنین هم بشه باید کلامو بندازم بالا ،، ممنونم نظرتونو گفتید

اره عزیزم فیزیوتراپی رحم هست ولی برای بیمه تکمیلی توی نسخه من دادم برام فیزیوتراپی لگن نوشت که هزینه ...

مگه‌‌ بیمه فیزیوتراپی رو هم پرداخت میکنه؟

آسمان جان اگه بچه اولته که اصلا این ریسک رو نکن با توجه با اینکه که میگی کیفیت جنینا پایینه ،توی تعیین جنسیت ممکنه خدایی نکرده از بین برن ،حالا اگر کیفیتشون خوبم بود بازم ریسک بود 

یه بار یه خانومی بود تو مرکز که تعیین جنسیت کرده بود ، با اینکه بچه‌ دومش بود بازم پشیمون بود چون می‌گفت ۱۴ تا جنین داشتم که چندتاش تلف شدن دلیل پشیمون بودنشم این بود که ذخیره اش زیاد بود می‌گفت موقع تخمک کشی هایپر شده و براش سخت بوده 

بلاخره پانکچر شدن خودش مکافاته ، این همه زحمت کشیدی برای پانکچرات حتی یک دونه جنین هم با ارزشه 

سلام خانم ها خیلی وقته ک نیومدم  تو یادتون هستم ماهور جان فردایی روشن نیاز و .. الهی همگی سلام ...

سلام عزیزم مبارک باشه فدات به خدا آنتی پر از خطا هست همش خطاست اصلا تو فکر نباش دختر خوب میدونم آدم یکم استرس میگیره اما به خدا تمام آدمایی رو که دیدم خطا داده بچه هامون سالم و سلامت بوده !کاش سلفری می‌دادی آخه خطا ندارع سلفری منکه میدونم جوجه ها سالمن و اگه من بودم اصلا امینوسنتز نمی‌رفتم اما اگه دلت راحت میشه با دادنش برو عزیزم ترسی هم ندارع به خدا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

عزیزم شاید نظریه من درست نباشه...

باتوجه به پسر دوست بودن خانواده همسرت ، اگه دختر هم بیاری بازم تا سالیان سال اذیتت میکنن و زندگی رو برای خودت و دختر قشنگت تلخ میکنن

بنظرم تعیین جنسیت کن ، انشالله که جنین ها از بین نمیرن و برات میمونن.

ادم برای بهبود زندگیش داره یه تلاشایی می‌کنه ، منو شما داریم برای مادر شدن و شیرین تر شدن زندگیمون تلاش میکنیم

منم خودم تو هیچ کدوم از انتقالام شوهرم نمیکفت دختر میخوام ، الان ک میخوام اهدایی بگیرم میگه کاشی دختر باشه ، بازم تخت فشار نزاشته منو ، ولی اگه انشالله بگیره و پسر بشه تا ابد این تو ذهنم میمونه ک شوهرم پسر دوست نداره

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانم ها خیلی وقته ک نیومدم  تو یادتون هستم ماهور جان فردایی روشن نیاز و .. الهی همگی سلام ...

عزیزم انشالله هیچ خطری نباشه و در سلامت کامل باشید♥️

برای سلامتیتون ابت الکرسی میخونم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810