2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
دوستان من برای جبران لطف ومحبت فاطمه جون ومهتاب جون میخوام هردعایاسوره ای ک دوستدارین براتون بخونم ا ...

قربووون دستت عزیزم ان شالله حاجت روایی خودت❤️❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان میخوام باهاتون مشورت کنم ممنون میشم هر کس نظری داره باهام همفکری انجام بده بلکه به نتیجه ...

عزیزم اصلا این اشتباه رو نکن. دستکاری کردن جنینها، اونم با شرایط ایران که نه اعتباری به دستگاههاشون هست و نه موادشون ، نه پروسه انجام کارشون، کار درستی نیست

ببین ماها تو این شرایط و با انجام ivf فقط باید دعا کنیم خدا لطف کنه ، معجزه کنه انتقالمون مثبت شه دیگه تعیین جنسیت پیشکشمون

جنینهای شما هم اکثرا سی هستند اصلا چنین ریسکی نکن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم باهم انشاءالله. چی برات بخونم آلاجون 

خجالت میکشم آخه🥺😥

ممنون میشم همون ذکر استغفار رو بگی برام🥺

الهی خیییلی زود خبر خوش بدی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم فردا به دکترم بگم سلفری انجام بدم ولی نمیدونم چرا میگن سلفری برای دوقلویی و بیشتر خطا نشون می ...

سلفری برای دوقلویی دقیق جواب نمیده چون خون مادر رو بررسی میکنند و اگر خدای نکرده مشکلی باشه معلوم نمیشه کدوم قل مشکل داشته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دورت بگردم این چ حرفیه فدات بشم چ اذیتی بخدا انقدحالم خوبه ک منو قابل دوستین براتون دعایاقران بخونم ...

قربونت برم خواهر مهربونم باعث افتخارمونع دوستی به خوبی وخوش قلبی شما دارم انشالله که خداوند آجر دعاهاتون رو بهتون هم این دنیا هم اون دنیا بدع وحاجت روا بشی الهی همون‌جوری که دلت میخواد و خیر این دعاها هزار برابر به زندگیت برگرده !دعاهای که انتخاب کردی عالیه من عاشق این دعاها هستم،،  به خدا قلب مهربونیت داری که میتونی حس آدما رو حس کنی مثل اینکه من عاشق این دوتا دعام

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=339317698]نه دیگه نرفتم پیشش هرچند هنوزم پریود نشدم. ولی قطعا باهاش ادامه نمی دم. دیگه پام نمی کشه برم توی ا ...[/QUOTEنسا جان آزمایش ایمنی و انعقادی دادی؟من سر انتقال سوم دکترمو عوض کردم آزمایش نوشت فهمیدم مشکل ایمنی و انعقادی دارم پردنیزلون و سرم انترالپید تجویز کرد خداروشکر مثبت شدم ،کاش بتونی بیای تهران پیش دکتر فروتن خدایی هر کاری برا مثبت شدنت میکنه خیلی دکتر خوبیه

خیلی خوشحال شدم برات انشالله با تن سالم و دل خوش بغل بگیری گل دخترت رو 🥰😍کل هزینه ات شد چهار میلیو ...

یه 30تا40بستگی به مرکزت بایدمدنظرت باشه چون مراکزدولتی تعین جنسیت نمی کنندمن ندیدم اکه انجام می دن هم

سلفری برای دوقلویی دقیق جواب نمیده چون خون مادر رو بررسی میکنند و اگر خدای نکرده مشکلی باشه معلوم نم ...

بله درسته ممنونم عزیزم ان شاالله دوقلوهام سلامت باشن ‌دیشب اتا الان ۴ ساعت چشمام روهم نبوده

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
قیلش تقویتی بخور چند ماه سیزده تا تخمک چه قدر کم جنین شد پس همون گونال فکنم برات خوب بوده احتمالا کی ...

نمی دونم چرافکرمی کنم تقویتیاهیچ تاثیری ندارن به غیرازکیوتن اوابوست فرتیل ایدچیزدیگع ای پیشنهادمیدین؟ 

آسمان جان به خاطر آمپولا هم می‌تونه باشه که کم تخمک داری  شاید اگه آمپولارو تغییر بدی بیشتر تخ ...

تغییرش نمیده دکتر ، النوا رو پیشنهاد دادم که چون چند روز بود گونال میزدم دیگه گفت نمیشه و قبول نکرد سینال هم تو پانکچر اول داشتم و جواب نداد گفت اصلا سینال نزن خلاصه گفت گونال بزن ،الان دز گونال برام برده بالا دوباره خریدم شده ۳۰۰ واحد در روز البته دیگه تعدادش که زیاد نمیشه بخاطر سایز اون سه تا تخمک بره بالا داده تا به تخمک کشی برسم ،،، دیگه از هرچی دکتر و مرکز بدم میاد حرف حرف خودشونه البته پروندمو دید و با توجه به اطلاعاتش گفته ، فقط خودم خیلی تعجب می‌کنم وقتی هنوز چند سال پیش مرکز ناباروری نمی‌رفتم تو مطب دکتر سونو میشدم با لتروزل هم تخمدان راست و چپ هر دو تخمک داشتن تو سه تا پانکچر قبلی هم همینطور نمیدونم چرا ایندفعه به قول دکتر تخمدان راستا استاپ کرده ،از کار خدا سردرنیاوردم

2810