2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
مرسی عزیزم معرفی کردی حتما میرم پیششون. من نوسان قندم بالاست، خیلی واکنشم به فاکتور های محیطی بالا م ...

قربونت برم خواهش میکنم عزیزم انشاءالله این دکتر برات خوب باشه بتونه کنترل کنه ازشهرستان پیش این دکتر میان همه ازش راضین انشاءالله دستش وعلمش واسه توهم خوب میشه خداخیلی بزرگه حتماکمکت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان جوابم رو بدید نگرانم😭😭😭قبل پانکچرم ترشح تخمک گذاری دارم دو تا امپول ستروناکسم زدم این یعنی ...

این ترشحات قبل تخمک کشی هست همیشه نگران‌ نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون گلم.انشاالله خدا همیشه خوشحالت کنه و خوشحال نگهت داره. چون جنین از سال ۹۷ داشتم. ۳ تا جنین ب ...

ممنون از دعای قشنگت  گلم انشالله خوشبختیشو ببینی 😍😍

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دقیقا مال خودمم چندروز پیش همین عدد بود. دیگه دکتر غددم بم گفت از شنبه تا چهارشنبه روزی یدونه قرص ب ...

عه باشه عزیزم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
شماهم اصفهانین؟توخودهمون سیکل انتقال انجام میدن یاقبل ازسیکل؟

نه من اصفهان نیستم من از دو ماه به انتقال شروع کردم هفته ای دو جلسه می رفتم موقع پریودی نباید بری کلا ده جلسه رفتم برای منکه روی ضخامت رحمم خیلیی تاثیر داشت من همیشه با کلی دارو بزور ضخامت به ۷ می رسید و انتقال میدادم و منفی میشدم ولی این دفعه روز هشت سیکلم ضخامت رحمم به ۹ رسیده بود

سلام عزیزم متاسفم بابت این اتفاق حتما قبل انتقال بعدی پیش دکتر ایمونولوژیست برو تا ازمایش های کامل ا ...

ممنون عزیزم ،بعد از انتقال دوم پیش ایمونولوژیست رفتم یکسری آزمایش نوشت اونها سالم بود ،دکتر خودمم یکسری فاکتورها رو نوشت اونا هم مشکلی نداشت،کاریوتایپ دادیم اونم سالم بود ،دی اف آی هم مشکلی نداشت،حالا نمیدونم این آزمایشهایی که دادم تمام فاکتورها بوده یا نه 

خودم میخوام به دکترم سرم را پیشنهاد بدم ،به نظرتون بدون دلیل قبول میکنن؟واقعا ترس بدی تو وجودم افتاده 

سلام دوستان میخوام باهاتون مشورت کنم ممنون میشم هر کس نظری داره باهام همفکری انجام بده بلکه به نتیجه برسم ،،، 

من الان پنج تا جنین فریز دارم با کیفیت سی که فکر میکنم یکیش فقط بی سی باشه الان هم تو مرحله تخمک کشی هستم با ذخیره ۳ فقط تخمدان چپم سه تا تخمک داره ،،حالا موندم که تعیین جنسیت انجام بدم یا فقط انتقال بدم ؟ البته اگه تعیین جنسیت کنم و جنس موردنظر نبود بازم انتقال میدم چون ناباروری دارم ولی میترسم کلا جنینام از بین برن ،،  

اگه به خودم بود اصلا اهل تعیین جنسیت نیستم و از خدامه فقط باردار بشم ولی متاسفانه تو عصر حاضر همسرم بسیار پسر میخواد و اصلا نظر اون بود که تعیین جنسیت کنیم و اینکه خانوادش هم شدیدا پسر دوست هستن یعنی فقط پسر و عروسی که فرزند پسر داره رو آدم حساب میکنن که اینشم برام مهم نیست ولی ناراحتی همسرم مهمه ، خلاصه با همسرم سر این قضیه دعوا داشتیم چون باید نظر قطعیمونو پنجشنبه به مرکز بگم،به همسرم تذکر دادم اگه تو تعیین جنسیت این چندتا جنین هم که بزور جمع کردیم از بین بره دیگه با سن من و با توجه به اینکه بدنم به داروها خیلی بد جواب میده و با توجه به بی پولیمون همین شانسمونم از دست میره ولی همسرم ميگه تو همیشه تو همه مراحل زندگیمون فازت منفیه ،،الان هم میگه من هیچ نظری نمیدم خودت هر چی میخوای به مرکز بگو هرچقدر هم گذاشتم دعوامون آروم بشه دوباره نظرش و تصمیمشو پرسیدم ميگه خودت میدونی البته این خودت میدونی گفتنش با توجه به شناختی که ازش دارم بعدا برام عواقب داره ،دیشب هم بهم میگه برو از دوستای نی نی سایتت بپرس مگه نمیگی اونا باتجربن، 

ببخشید طولانی شد خواستم همه جانبه تعریف کنم ،اگه زحمت نیست نظرتونو بگید خودم مثل تمام این مراحل ناباروری همش سردرگمم

سلام خانم ها خیلی وقته ک نیومدم 

تو یادتون هستم ماهور جان فردایی روشن نیاز و .. الهی همگی سلامت باشید و هر چه از خدا میخواید به خیریت بهتون عطا کنه 

انتقال دادم شکر الله مثبت شدم رفتم ان تی ی قل م ۱ بود ی قل م ۳ بود ان تی هاشون من درخواست سلفری دادم گفتن خطا داره همین سونو هم ممکنه خطا نشون داده باشه بیابد برای آمینوسنتز 

واقعا از اون روز حالم بده 

مخصوصا دارم ب روزش نزدیک میشم بیشتر میترسم 

چیکار کنم ؟ تحت درمان دکتر پریناتولوژی هم هستم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
2810