2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
من خیییییییییییییلی دوس دارم برم برا فرزند پذیری ولی متاسفانه همسرم راضی نیس.  منم ی نگرانیم س ...

ببین خیلی مهم از ته دل دو طرف راضی باشن. من خودم کامل اوکی هستم، همسرم مخالف نیست ولی خیلی مشتاق هم نیست منم گذاشتم خودش به نتیجه برسه ی وقتایی یسری پیج های اینستا و داستان ها رو نشونش میدم ولی در همین حد. نسبت به مثلا پارسال خیلی اوکی تر ولی بازم موافق صد در صد نیست. خب آدم واقعا نوزاد دوست داره، بزرگ شدنش رو ببینی به اضافه اینکه بخاطر محیط پرورشگاه خیلی بچه ها آسیب دیدن و کلی نیاز به رسیدگی دارن بعدش و واقعا باید ببینی ادمش هستی یا نه. ولی خب بالاخره این هم ی راه برای پدر شدن و مادر شدن دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..عزیزم خودت میدونی که کنترل کردن دیابت چقدر سخته و این سختی تو بارداری  واقعا مصیبته...یعن ...

مرسی عزیزم از پیامت. واقعا کنترل دیابت سخته. من کلا دستگاه دستم و مدام حواسم هست ولی بالا پایین زیاد دارم. همون چند هفته که تجربه بارداری پوچ داشتم بشدت قند بالا رفته بود انگار آب تزریق میکردم و بدن مقاومت میکرد در برابر انسولین. چقدر خوشحالم راضی بودن از این مسیر و فرزند خواندگی 

سلام فاطمه جان صبر کن  اگر باردار هم نباشی بذار خودت پریود بشی روز ۲ پریود برو سونو برای ریز ...

مرسی مهتاب جون 

مهتاب جون مجدد امشب بخاطر شرایطی که قبلا باهات صحبت کردم دگرگونم🥲🫂

اصلا نمیدونم چی داری که وقتی بهت میرسم خودکار درد دل میکنم و اروم میشم😁❤️‍🩹🩹 

دارم زیر این فشار له میشم ، ناشکری نباشه 

اگ امشب خدا جونمم بگیره ناراحت نمیشم امید و انگیزمم فروکش کرده 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی مهتاب جون  مهتاب جون مجدد امشب بخاطر شرایطی که قبلا باهات صحبت کردم دگرگونم🥲🫂 اصلا نمی ...

اینم صرفا جهت خالی شدنم بود💗 مرسی قلبم

@مهتاب۴۴۴    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم سونوی واژینال برو  شاید تخمدانت کیست دراورده  کیست که باشه پریود نمیشی

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان ی ازبتا بده یاسونوشو داروسرخودنخور عزیزم. منم مثل توپریود نشدم برم توسیکل 

🥲 پریود همیشه بازی در میاره

بیبی زدم منفی بود 

دو روز دیگه صبر میکنم بعدش میرم سنو میشم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوشحال شدم برات انشالله با تن سالم و دل خوش بغل بگیری گل دخترت رو 🥰😍کل هزینه ات شد چهار میلیو ...

ممنون گلم.انشاالله خدا همیشه خوشحالت کنه و خوشحال نگهت داره.

چون جنین از سال ۹۷ داشتم.

۳ تا جنین باقی مانده بود ک ۳میلیون و خرده هزینه انتقالش شد..

بچه ها تبروید۰/۸ تو بارداری خوبه ؟ لیوترکسین هم می‌خوردم صد 

دقیقا مال خودمم چندروز پیش همین عدد بود.

دیگه دکتر غددم بم گفت از شنبه تا چهارشنبه روزی یدونه قرص بخور.پنج شنبه جمعه نخور..

من هرماه زیر نظرشم

2810