2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزدلم خوبی دختر مهربون؟ خداروشکر ما هم خوبیم در حال سرکله زدن با بچهام😍 انشالله بزودی قسمت خ ...

😚🐣🍓

قربونشون برم من مرسی از دعات قشنگم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکتر من در حین هیستروسکوپی یه نمونه میگرفت میفرستاد آزمایش و بر اساس نتیجه دارو میداد. اما در مورد م ...

برا منم همین طور. پس اینکه نمونه مشکلی نداشته میشه نتیجه گرفت ک مثلا تاکسوپلاسما و... انگل ها نبوده؟ ی جایی رفته بودم دستگاه الکترونیکی داشتن با اون گف تو رحمت انگل تاکسوپلاسما هست ک باعث سقط میشه ولی آزمایش خونم براش منفی بود. ازینور تو پاپ اسمیرم هم مشکلی نبود. تو نتیجه پاتولوژی هیستروسکوپی هم همین طور. موندم کدوم درسته 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۱

الکی دلخوشی نمی‌خوام بدم ولی ب هیچ وجه داروهاتو تا روز آزمایش قطع نکنیا. اول روز ۱۴ آزمایش بده . بودن بچه های ک نتیجه شون فرق داشته. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شااله که خیره برات. دخترم خدا رو شکر خوبه. ۱۳ ماهش شده خاله فاطمه دیگه پوست مامانش رو میکنه😅

عزیزززززم خدا حفظش کنه گل دخترو😍😍😍

الکی دلخوشی نمی‌خوام بدم ولی ب هیچ وجه داروهاتو تا روز آزمایش قطع نکنیا. اول روز ۱۴ آزمایش بده . بود ...

عزیزم میشه شما جواب بدی،چندبار پرسیدم کسی جواب نداد، چهارده روز رو از روز انتقال حساب کنم؟و اینکه دیگه درسته یا پونزدهم مطمئنتره؟

عزیزم میشه شما جواب بدی،چندبار پرسیدم کسی جواب نداد، چهارده روز رو از روز انتقال حساب کنم؟و اینکه دی ...

سلام عزیزم خوبی؟ بچه ها اینجا معمولا میگن از فردای انتقال حساب کنی.

روز ۱۴ و ۱۵ خیلی فک نکنم تفاوت چندانی کنه. من تا همون ۱۴ روز بعد انتقال بزور صبر می کردم😅. دکتر نگفته کی بری؟ آخه بعضی جاها دیدم میگن روز ۱۷ و.... ولی واقعا صبر میخواد .

ان شااالله که خوش خبر بیای😍

سلام عزیزم خوبی؟ بچه ها اینجا معمولا میگن از فردای انتقال حساب کنی. روز ۱۴ و ۱۵ خیلی فک نکنم تفاوت ...

ممنون عزیزم  دکتر که نه ولی پرستار بیمارستان موقع ترخیص گفت چهارده یا پونزده،اگه فرق نمیکنه که به قول شما یه روزم کمتر فکر و‌خیال کنیم  ولی خب آره چون دیدم بعضی میگن شونزده یا هفده رفتیم به شک افتادم 

سلام عزیزم خوبی؟ بچه ها اینجا معمولا میگن از فردای انتقال حساب کنی. روز ۱۴ و ۱۵ خیلی فک نکنم تفاوت ...

از روز خود انتقال که حساب کنم امروز دهمه،حالا نمیدونم یکشنبه برم یا دوشنبه

ممنون عزیزم   دکتر که نه ولی پرستار بیمارستان موقع ترخیص گفت چهارده یا پونزده،اگه فرق نمیکنه ک ...

آره مرکز ما هم میگه دو هفته بعد برید. ولی من تا همون ۱۴ بزور میرسونم،😅 اگه اهل احتیاطی میخوای صبر کن تا ۱۵ ولی اگه نه ک همون ۱۴ برو راحت بشی. البته ان شالله با جواب مثبت

اگه امروز با انتقال روز ده هس در واقع روز ۹ حساب میشی ، روز ۱۴ میوفته دوشنبه 😅 باز بذار بچه ها بیان نظر بدن😅

مرسی عزیزم که جواب دادی   کاش حداقل یکم امید داشتم    

قربووونت برم. حالتو کاملا میفهمم.  مخصوصاً در این روزای آخر آدم خیلی حسای متفاوت پیدا می‌کنه. من تو ناامیدترین انتقالم مثبت شدم. و انتقال قبلی ک پر علایم ترین و امیدوارانه ترین انتقالم بود ک هیچ جای شکستی نمی‌دیدم منفی شدم. الهی که خدا به بهترین نحو دلتو شاد کنه عزیزم

عجیب نیست از نظرتون؟ من فقط دارم تقویتی ک قبلا عکسشو فرستادمو میخورم ممکنه تغییر بده سیکلمو؟ ۲۶ رو ...

عزیزم به نظرم از کیت تخمک گزاری میتونی استفاده کنی هرچندتا حالا خودم استفاده نکردم نمی دونم چطوریه

دکتر ایزدی روز تزریق اول وقت می فرستت سونو فولیکول. دو سال پیش که برای من iui کرد اینطوری بود الان نمیدونم تو مطبش دستگاه سونو داره یا نه.

ماه تزریقت حتما روز ۱۲،۱۳خودت برو سونو بشو بدونی فولیکول‌هات چندتاس و چه اندازه شدن

خودت بیشتر باید پیگیر باشی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم دوشنبه برو که عصرش دکتر مطبه ایشالا با جواب مثبت بری برای تمدید داروها و مشاوره های احتمالی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810