2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااای جاااانم دلم الهی اشکات بشه اشک شوق❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم دوشنبه برو که عصرش دکتر مطبه ایشالا با جواب مثبت بری برای تمدید داروها و مشاوره های احتمالی.

عزیزم کجا رفتی ازمایش دادی؟غیر از نوبل هست جایی که عصر پذیرش کنه و جوابم همون روز بده؟تنها انگار نمیتونم برم،اون سری که خارج رحمی شد تنها بودم حالم داشت بد میشد چون خودم از آزمایش مجدد فهمیدم خارج رحمیه

عزیزم کجا رفتی ازمایش دادی؟غیر از نوبل هست جایی که عصر پذیرش کنه و جوابم همون روز بده؟تنها انگار نمی ...

من آزمایشگاه شریفی میرم . اول چهارباغه. ۲۴ساعته آزمایش میگیره و جوابم سه ساعته لینک می‌فرسته برات

برو اونجا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وای از لینک متنفرم،شماره شوهرمو باید بدم

برعکس من از جواب گرفتن حضوری متنفرم

قلبم میاد تو دهنم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

برا منم همین طور. پس اینکه نمونه مشکلی نداشته میشه نتیجه گرفت ک مثلا تاکسوپلاسما و... انگل ها نبوده؟ ...

فاطمه جان کدوم دکتر برات تو هیستروسکوپی نمونه برای عفونت‌ برداشت 

دکتر به من گفته باید هیسترو بشی (موسی پور ) به نظرت بگم عفونت‌ تو هیستروسکوپی بررسی میکنه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم این حس اصلا به طول سرویکس ربط نداره. بخاطر سنگین شدن رحم هست چند ماهه هستی الان؟ من اینجوری ن ...

قوربونت برم  مامان سوفی امروز دیگه درده رفت    

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیزم من اطلاعی ندارم متاسفانه، حتما از دکترت بپرس تا کی باید بزنی الان لک بینی داری؟ چرا این آمپول ...

امپول برا باز نشدن رحم هست سرکلاژ نکنن گاهی اینو میدن 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
کسی میدونه امپول فمولایف و تا هفته چند باید بزنیم یه هفته س در به در دنبالشیم امروز یه بسته ۵۰۰ دی پ ...

اصلا سر خود قطع نکن دوتا میخریدی منم به سختی برام پیدا کردن این خارجیشع ، پونصدشو یک جا زدی ؟ دکترم گفت هر ده روز بزن پونصد و دویست و پنجاه فمولایف و هفت روز بزن ،برا منم تاریخ انقضا نداشت زیاد، از سحر بانو  پرسیدم بابت انقضاش گفت بزن، دیگه زدم، به شدت آمپول مضخرفیه تمام دل رودم و سرویس بوی پروژسترون گرفته دفعه دیگه نصفشو میزنم بقیشو میریزم دور    ایرانیش چند وقت دیگه تولید میشه ولی 

فاطمه جان کدوم دکتر برات تو هیستروسکوپی نمونه برای عفونت‌ برداشت  دکتر به من گفته باید هیسترو ...

سلام عزیزم. نه منظورم نمونه برداشتن بود حالا نمی‌دونم تو پاتولوژی عفونت رو هم بررسی می کنن یا نه . هیسترپسکوپی رو هردو رو تو جهاد انجام داده بودم. یکیش با موسی پور بود اون یکی یادم نیس دانایی بود فک کنم. دقیق یادم نیس. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810