2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
دکتر من در حین هیستروسکوپی یه نمونه میگرفت میفرستاد آزمایش و بر اساس نتیجه دارو میداد. اما در مورد م ...

منم اسفند۴۰۲

ک هیستروشدم برای پولیپ نمونه برداشتن وخداروشمر چیزی نبود... پولیپ من دوسانت بود... وهمونحاخراشم دادم. ک نمیدونم تاثیرداره توانتقالم یانه. چون دکترم گفت تاسه مااثرش میمونه

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏
از گاز گرفتن هاش نگم دیگه🥴 الان ۷-۸ ماهه که گاز میگیره از ۵ ماهگی دندون در اورد. الان ۸ تا دندون جل ...

ای جانم چه پیغام شیرینی بود..... 

خدا خفظش کنه عزیزم.... 

دلم برا اینجا و تک تک دوستان تنگ شده بود اومدم یه سری بزنم با گاز شیرین دردونت مواجه شد.... 

تا باشه از این خشونتها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شااله که خیره برات. دخترم خدا رو شکر خوبه. ۱۳ ماهش شده خاله فاطمه دیگه پوست مامانش رو میکنه😅

ای جانم تا باشه از این پوست کندنا.... 

نوش جونت عزیزم این حس زیبا.... 

انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرمون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

دلم براتون یه ذره شده.... 

امیدوارم همه پر از امید برین جلو و دغدغه هاتون بشه شیطنت دردونه هاتون.... 

دوستون دارم و برا تک تکتون بهترین بهترینارو از خدا میخوام..... 

عزیزم این حس اصلا به طول سرویکس ربط نداره. بخاطر سنگین شدن رحم هست چند ماهه هستی الان؟ من اینجوری ن ...

عزیزم ببخشید من امروز روز دهمه انتقالم،به نظرتون یکشنبه برم آزمایش یا دوشنبه؟

ممنونم سحر جون، خدا دخترهای گلت رو برات سلامت حفظ کنه. چند ماهشون شده؟ دوقلو داشتن سخته؟

سلامت باشی عزیزم 

الان ۸ ماهه شدن واااای باران جان انقد سخته که باورت نمیشه من کسی نیست کمکم کنه خودم تنها نگه میدارم بعضی روزا از خستگی انقد گریه میکنم چون واقعا دیگه خواب ندارم این یکی میخوابه اون بیدار میشه توی روز هم با هر کدوم بازی میکنم اون یکی گریه میکنه چرا با من بازی نمیکنی یکیشون بغل میکنی اون یکی گریه میکنه منم بغل کن ولی با این اوضاع نگاه بهشون میکنم یکسره خداروشکر یخاطر وجودشون 😍😍

عزیز دلم امروز به نیت شما زیارت عاشورا خوانده شد  ولی اشتباه تک کردم 🤦🏻‍♀️ الان متوجه شدم ا ...

ای عزیزم قربونت برم مرسی بفکرم بودی خدا از زبونت بشنوه انشالله خودتم زودی نتیجه بگیری❤️🤲

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تبریک میگم قشنگم گوارای وجودت 🥹🫀🌱

الهی بیای خبر بارداریتو بدی قشنگم🥹🫂❤️

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلامت باشی عزیزم  الان ۸ ماهه شدن واااای باران جان انقد سخته که باورت نمیشه من کسی نیس ...

خدا قوت مامانی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

الهی امین قربونت برم🥰

نگفتی عزیزم. دفعه قبل ک دستات وپاهات درد گرفتن مثبت بودی؟ من ازصبح دوسه باردیگه کل دست جپم تیر میکشه

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏

عجیب نیست از نظرتون؟

من فقط دارم تقویتی ک قبلا عکسشو فرستادمو میخورم ممکنه تغییر بده سیکلمو؟

۲۶ روز یکبار پریود میشدم قبلا و روز ۱۰.۱۲ ترشحات تخمک‌گذاری داشتم ، الان روز ۱۷.۱۶ هستم و امروز ترشحات تخم مرغی دارم

یا نکنه تخم مرغی نشونه ی تخمک گذاری نیست 

همش نگران اینم دیرو زود برم اصفهان برای همین استرس بدنمو دارم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نگفتی عزیزم. دفعه قبل ک دستات وپاهات درد گرفتن مثبت بودی؟ من ازصبح دوسه باردیگه کل دست جپم تیر میکشه

بله عزیزم سری قبل دردش بیشتر بود ولی اینبار در حد تیر کشیدن و درد خیلی ضعیف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم ممنونم که دعامون میکنی ان شا الله ازت قبول باشه و به واسطه اقا امام حسین همه حاجات دلت ب ...

🥹🫂

من مهربونی رو از تو یاد گرفتم قشنگم 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره خودتو دختر قشنگت زیر سایه ی امام حسین باشید انشالله 

دلت شادو دلبت خندون ♥️ 

خیلی دوستت دارم 💙 نمیدونم چه کاری انجام دادم که خدا تورو سر راهم قرار داده ببخش گاهی وقتا با پیام هام اذیتت میکنم

ممنون واسه دعای قشنگت عزیزم🌱🍓

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810