2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
عزیزمی.شیراز هستم گلم. اتفاقا همین تصمیمو گرفتم،پزشکی که سونو ان تیمو پیششون انجام دادم پریناتولوژی ...

عزیزم شما شیراز هستین دکتر خوب برای ای وی اف نمی شناسین؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
😍😍 پانیذ خوشحالم.. چون دقیقا یکی رو پیدا کردم تو سایت که از طریق iui اسپرم اهدایی گرفته خیلی دی ...

خداروشکر 

نور امید از یک روزنه به سمتت امده 

منم خوشحالشدم 

فقط فاطمه جانحتنا اطلاع داشته باش که نام و نامخانوادگی اهداکننده چی هست و برای خودت یکجا یادداشت کن ، چون خدای نکرده فردا روزی اگر نی نی دخت  شد با پسر همان آقاوصلت صورت نگیره یا...

میدونید دیگه جنبه شرعیشو میگم 

ان شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد 

راستی همسرت این موضوع رو قبول داره ؟

با ایشون صحبت کردی ؟

مطمئن هستی ؟

خدای نکرده پس فردا روزی نگه بچه من نیست 

ببخشید فاطمه جان قصد ندارم تو دلتو خالی کنم، از این جهت گفتم چون جلسه اولی هم که من رفتم برای ivf گفت همسرتون رضایت دارمد 

و گفت اینجا مورد داشتند بچه رو اوردند گفتند شما درست کردید مال من که نیست چون اختلاف بین والدین شده، 

شاید دلیلی دا ه که دادگاه باید نامه بده که پس فردا روزی خدای نکرده، اقا نگه بچه من که نیست و مسولیت به عهده نگیره 

البته نمیدونم چرا باید نامه بگیرید .

ان شاءالله خیر باشه 

آمین 

در مورد وزن هم با توجه به عکست، وزنت زیاد نیست 

من خانمی دیدم ماشاالله تو پر و هیکلی، نتیجه ivfمثبت شده بود.

ولی اگر دکتر میگه کم کن. حرف دکتر گوش کن.

ان شاءالله نی نی خودت تو بغلت باشه.  آمین یا رب العالمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از هفته ۶ تا ۱۴ خونریزی داشتم. بعضی وقتها یه تیکه لخته تندازه کف دستم میومد😔 ولی خدا رو شک ...

نوع جفتمو نوشته خلفی مارژینال تو گوگل سرچ کردم نوشته یعنی جفت پایبنه باید استراحت مطلق باشی استراحتم ولی در حد غذا درست کردن پا میشم خطرناکه؟؟ استرس افتاد بجونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها روزتون بخیر، شما هم سر دومین پریودی بعد از تخمک کشیتون، تاخیر داشتین؟ 

عزیزم منم موعدم بود امروز نشدم هنوز. البته من این اواخر پیش اومده ۳تا ۵ روزم تاخیر داشتم. به جز ماه تخمک کشی که دوبار پریود شدم. ولی پریود دوم بعد تخمک کشی تا ۴۰ روزم خیلی ها بودن که تاخیر داشتن اول بتا دادن اگه منفی بوده با  آمپول پروژسترون شدن بلاخره. نمی دونمم دلیلش چیه که اینطوری میشه. 😐

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها 🥹 درسته اتفاق خاصی برام نیوفتاده اما نمیدونم چرا خوشحالم  انگار تو یه اتاق تاریک تاری ...

خدا رو شکر عزیزم این راها هست که بتونیم به آرزومون برسیم. اتفاقا همسر منم می گه اگه جنینای آخرمون نگرفت دیگه بریم برای اهدایی. بیشترم دلش برای من میسوزه می گه گناه داری این همه دارو مصرف کردی.🥺

فقط یه چیز خوهرانه بهت می گم ببخشید دخالت می کنم شاید بگی به این چه اخه، ولی هر طور شده، این مطلب بین خودت و همسرت بمونه فقط و فقط. برو تو سایت دکتر ایزدی کامل تحلیل هاشو بخون عزیزم . از خدا میخوام توی نزدیک ترین فاصله به مادر شدن باشی و به زودی زود آرزوتو بغل کنی. 😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم منم موعدم بود امروز نشدم هنوز. البته من این اواخر پیش اومده ۳تا ۵ روزم تاخیر داشتم. به جز ماه ...

آهان عزیزم، من ولی هیچ وقت تاخیر نداشتم،همش جلو میندازم،حالا اینبار بعد تخمک کشی سه چهار روزه که از موعدم گذشته،تازه امروز لک دیدم،دیگه نمیدونم میخواد شروع بشه یا نه،از ده روز قبل ولی درداشو داشتم،این لکه لکه بودن خیلی بده،آدم تکلیفشو نمیدونه

عزیزم طبق دستور بخور سر خود کم و زیاد نکن اما احتیاطا مجدد بپرس نیاز باشه خودشون بهت میگن بیشترش کنی ...

گفتن چون prpکردی نمیخوام بری زیر دست دکتر دیگه ای اخه مرکز ناباروزی میرم برا همین گفت چون ایام عید شاید نباشم دوتا پریود بعدی بیا من  خواستم اگه بشه یکم بیشتر بخورم که همین ماه بعد ۱۳ برم پیش خودشون نیفته برا خرداد چون سیکلام طولانیه

سلام قشنگم،دکتر دیروز بهش قطره روتفلور و پنتاپروزول داد،ایشالا نتیجه بده براشون

قطره روتفلور برا ماهم داده واسه نرم کردن شکم پنتاپرازول هم واسه اسید معده هست قطره راحته این پودر سخته دادنش به بچه انشاا که خوب میشه این مراحل همم بگذره

عزیزم شما شیراز هستین دکتر خوب برای ای وی اف نمی شناسین؟

عزیزم من خودم با دکتر مددی آی وی اف کردم و راضیم خداروشکر.خیلی پکتر خوبیه.اما ایراد هم زیاد داره،یکی مطبش که همیشه شلوغه و یجورایی بی نظم.یکی هم اینکه اگه مشکلی داشتی مثلا مثل الان عید بود و مطب تعطیل نمیدونی کجا مراجعه کنی تا دکترو ببینی،اصلا هیچی نمیگه،فقط یه شماره واتساپ داره که سوالای اورژانسی پرسیده میشه،اونم خیلی دیر جواب میده.

وگرنه از نظر کارشون ایشون فوق العاده هستن.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
آهان عزیزم، من ولی هیچ وقت تاخیر نداشتم،همش جلو میندازم،حالا اینبار بعد تخمک کشی سه چهار روزه که از ...

منم تا قبل از این که بیفتم تو سیکل ivf كاملا منظم و هر ۲۸روز میشدم. امسال به خاطر داروها اینطور شد. 

حالا ایشالا که زود تر بشی دیگه میفهمم حس بدیه.

من ال دی خریده بودم بخورم که تا دهم نشم ترسیدم بدتر سیکل به هم بخوره ولش کردم ببینم بدنم خودش چه تصمیمی می گیره😬

عزیزم من خودم با دکتر مددی آی وی اف کردم و راضیم خداروشکر.خیلی پکتر خوبیه.اما ایراد هم زیاد داره،یکی ...

دکتر خودم دکتر رستمیه که با دکتر مددی مرکزشون یکیه ، جنین شناسش هم یکیه ، میخوام جای برم جنين شناسش خوب باشه

شما چند تا تخمک و چند تا جنین داری؟

دکتر خودم دکتر رستمیه که با دکتر مددی مرکزشون یکیه ، جنین شناسش هم یکیه ، میخوام جای برم جنين شناسش ...

جنین شناس که همش یکیه.مرکزم که فقط مرکز رستمی هست.دیگه چاره ای نیست باید با همینا بسازی.

رستمی چطوریه؟خودش سونو و ویزیت میکنه یا دستیاراش؟؟؟

من ۱۵ تا تخمک ۱۳ تا جنین

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
جنین شناس که همش یکیه.مرکزم که فقط مرکز رستمی هست.دیگه چاره ای نیست باید با همینا بسازی. رستمی چطور ...

خودش کمتر میاد دستیارش فاطمه حقیقی هستش

ماشاالله همش بچسبند به مامانشون😘 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

2810