2777
2789
عنوان

زنای قوی رو کسی نمیتونه اذیت کنه

96 بازدید | 13 پست

چنتا زن ت فامیلمون هست  قوی ان با دل و جربزه ان.شوهرشونو اسیر خودشون کردن هرچی میگن همونو میکنن

مدیریت شوهر بچه زندگی دسشونه شوهرم منو خیلی اذیت کرد روح روانم مریض شد اما اونا اصن اینطور نیسن.کی مث اوناس

جقدر ازین توصیف شوهراشونو اسیر خودشون کردن بدم میاد 

اگه برعکس بود هم افتخار میدونستید؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی معنای زن قوی این نیس

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

چرته

زن قوی حاصل پدر مادر حامیه

مادربزرگ من قوی ترین زن جهانه از دید من 

ولی باز از فامیل ضربه خورد له زبون نمیاره ولی میبینم چقد از لحاظ روحی ضربه خورده حقش این نبود که بچشم گرفتن ازش

چون حامی نداشت

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

جقدر ازین توصیف شوهراشونو اسیر خودشون کردن بدم میاد اگه برعکس بود هم افتخار میدونستید؟

دقیقا یا مثلا طرف به زنش احترام میزاره میان میگن زن ذلیل

من خودم اگه اقا بودم از لجمم که شده تلافی میکردم که فردا زنم نگه اسیرمه😐

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

دقیقا یا مثلا طرف به زنش احترام میزاره میان میگن زن ذلیلمن خودم اگه اقا بودم از لجمم که شده تلافی می ...

اخه واقعا زشته دیگه هرچیزی تعادلش خوبه اینکه بعضی خانم ها با هر قدرتی به اقا زور میگن و اینو انتخار میدونن واقعا عجیبه.

اون زن ذلیل هم یکی از اصلی ترین دلایل زورگویی اقایونه که مبادا همچین اسمی بره روشون 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

عزیزم من از نظر خودم زن قوی هستم اما نه به این معنی که شوهرمو اسیر خودم کردم همسر وقتی میبینه تمام تلاش من در جهت رفاه خانواده ی خودمونه(حالا چه رفاه مالی چه روحی و ارامشی) خوب معلومه با من همراه میشه

به نظر من زنانی که قدرت رها کردن دارن

زنان قوی هستند

زنانی که با هر شرایطی سازگار نیستند

و تن به هر ازدواج و هر زندگی نمیدن

چرا شوهرت رو تو مشتت بگیری؟

شوهرت باید کنارت باشه

حامیت باشه

خودت رو سرزنش نکن عزیزم

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚