2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
عزیزم اگه تهرانی برو پیش دکتر محبوبه شیرازی. تو بارداری پرخطر محسوب میشی پریناتولوژیست ببینه خیلی به ...

گلشیراری ؟ تخصص این دکتر چبه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
فاطمه من از تو بدتر استرسی هستم برای خاطر درد شرمنده مقعدم و خارشش فکر به چیا نمی‌رسه 🥴🥴🥴آزمایش ه ...

الان دیگه از همه چی باید ترسید با این حجم داروهای که ما استفاده میکردیم مقعد شاید شما یه بیماری هست اکثرا دارن اسمش یادم نیست ولی چیز خاصی نیست بیماریش اکثر مردم دارن ،  ولی اونا یه خون هم میبینن فکننم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیییی خیلی اذیت شدی ک دختر

آره اینقد با آینه نگاه میکنم قرمز شده بعد یه چی تو نت خوندم فکرمو مشغول کرده من اول موقع دفع درد داشتم انگار زخم داشتم روغن زرد حیوانی زدم😥بعد واژنم قارچ گرفت تو نت خوندم اگه مقعد انگل داشته باشه واژن هم قارچ میگیره نمی‌دونم گیجم آخه انگل هم باشه از کجا گرفتم 

بعد دکتر معاینه کرد فیشر باریج پمادشو برام تجویز کرد اونم تهیه نکردم سرم گرم درد سینه م شد رفتم اونم کیست داشت تعدادی تو هر دو سینه م الان از دیشب مقعدم باز سوزش و خارش داره موقع دفع الان می‌خوام عصر برم پماد وتهیه کنم و اگه شد برم برا آزمایش وای فاطمه کلا بدنم بهم ریخته دندون درد هم یه طرف خدایا خودت به فریادم برس کسی هم نیست راهنماییم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الان دیگه از همه چی باید ترسید با این حجم داروهای که ما استفاده میکردیم مقعد شاید شما یه بیماری هست ...

بواسیر و شقاق 

دکتر شکش به همورویید بود پماد داده اینقد ناراحتم و استرس دارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم مشکل ما دو طرفه بود اما من به شخصه اعتقاد دادم که مشکل آندومتریوز من بیشترین مانع برا بارداریم ...

😍😍 خدا حفظشون کنه برات قشنگم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بواسیر و شقاق  دکتر شکش به همورویید بود پماد داده اینقد ناراحتم و استرس دارم

اره اره همون ن، هموریدم فکنم جز دسته همون بیماریها باشه نه ؟ اگه اره نترس ارثی تو خانواده یکی دیدم دوسه نفر از شون داشتن کم سن و سال هم بودن اتفاقا ، ولی آزمایش و دکترا رو برو 

بواسیر و شقاق  دکتر شکش به همورویید بود پماد داده اینقد ناراحتم و استرس دارم

یبوست نباید بگیری زیاد زور بزنی بده ، اوندفعه میگفتی همیشه یبوستی آلو بخارا سیاها هست همیشه بخور، لیمو پرتقال هر چی فیبر داره بخور نون زیاد نخور نون‌جو بخور 

گلشیراری ؟ تخصص این دکتر چبه

شیرازی. پریناتولوژیست

واقعا دکتر کاربلدیه. مطبش کلا مریض دکترای دیگست که از طرف دوتر خودشون برای چکاپ بیشتر یا خدایی نکرده مشکلات فرستاده شدن

شیرازی. پریناتولوژیست واقعا دکتر کاربلدیه. مطبش کلا مریض دکترای دیگست که از طرف دوتر خودشون برای چک ...

تهران ولیعصر ،زرتشت   آدرسش اینه ؟ زدم نت دیدم

الان پستتو دیدم  ان شاءالله خیر هست  دعا کن برای خودت خیلی دعا کن

😍😍

پانیذ خوشحالم..

چون دقیقا یکی رو پیدا کردم تو سایت که از طریق iui اسپرم اهدایی گرفته

خیلی دیشب باهم چت کردیم ... 

کلی خیالمو راحت کرد😍

هزینه ی کلی با سنو و دارو حدود ۲۰ تا۲۵ میشه به نسبت ivf خیلی خیلی کمتره

مسیر رو انگار برام باز کرده..

بهم میگه چیکار کنم تا وقتم صرف رفتو امد نشه

نگران بودم بچم از نظر ظاهری زشت بشه خیالمو راحت کرد که اهداکننده ها زیبان حتی میتونم ببینمشون😂🤦‍♀️ ولی نمیتونم انتخاب کنم... 

هرکی این مرکز رو زده چه ادم خوبی هست، که می‌تونه ارزوی یکی رو براورده کنه

حتی نامه دادگاه و صف برای اهدایی نیازی نیست

کارامو تهران انجام بدم شاید کلا ۲ بار برم بیام 🤪

فقط من دوست دارم بچه اولم دختر بشه🥹 چون دختر خیلی کمتر داریم تو فامیل خودمم خواهر نداشتم

دوست دارم اولی دختر باشه ..

اما اسپرم اهدایی ها همشون اسپرم های قویی دارن ، و اکثریت پسر میشن😁🥹

ذوق دارم از الان برای سال جدید

دیگه مطمئنم مامان میشم 😍😍😍

این خانمه گفت از الان اصلاح سبک کنم وزنمو بیارم پایین تر چون قراره به زودی مادر بشم🥹

حتی حرف زدن راجبش برام لذت بخشه🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان ماشاالله چقدر خوشگل و ناز بودی و هستی همچنان  گاهی یک سری مسائل پیش میاد که کم کم ...

🥲🥲🥲

اره بزرگ تره مامان بابام عاقل نبودن💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها 🥹 درسته اتفاق خاصی برام نیوفتاده

اما نمیدونم چرا خوشحالم 

انگار تو یه اتاق تاریک تاریک بودم و روزنه ی نور کوچولویی رو دیدم.. اون نوره الان شده دلیل دلخوشیم♥️

تو اوج ناامیدیم اینو بارها بارها درک کردم که خدا هوامو داشته

وقتی خیلی ناامیدم یه چیزی بهم نشون میده که دل گرم بشم به این مسیر به این راه ...

گیرم که باخته ام !!!

اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد .

شوخی که نیست , من شاه شطرنجم !!!

تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم .

آرزو طلب نمیکنم، آرزو میسازم .

زانو نمی زنم،

حتی اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد !

زانو نمی زنم،

حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند !

” مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . . “….

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی اخرش با تو🦋🩶️ 

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان 

و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبوست نباید بگیری زیاد زور بزنی بده ، اوندفعه میگفتی همیشه یبوستی آلو بخارا سیاها هست همیشه بخور، لی ...

بدبختانه نون جو خوردم اینجوری شدم از اون تستا که هفت غله هستن خیلی خوردم 🥴

بچه ها 🥹 درسته اتفاق خاصی برام نیوفتاده اما نمیدونم چرا خوشحالم  انگار تو یه اتاق تاریک تاری ...

این خودش نگاه ویژه خدا هستش عزیزم 

دلت پر از آرامش باشه عزیز دلم 😍🙏🙏

بدبختانه نون جو خوردم اینجوری شدم از اون تستا که هفت غله هستن خیلی خوردم 🥴

خیلی چرا سه تا هر وعده بسه  ولی از نون جو نیست مطمعن باش