2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044016 بازدید | 684354 پست
قطره روتفلور برا ماهم داده واسه نرم کردن شکم پنتاپرازول هم واسه اسید معده هست قطره راحته این پودر سخ ...

مال من پودر نیست،شربت هست،در واقع دست ساز خود دکتر هست

منم میریزم تو سر شیشه شیر میدم بخوره

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما من ۳۰هفته با آی وی اف باردارم الان جواب آزمایش ادرارم اومده قسمت پروتئین زدهpositive+++

توروخدا اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه.

دکترم نیست تا بعد از عید

توروخدا راهنماییم کنید

سلام خانما من انتقال انجام دادم امروز موعدم بوده و پسفردا اولین آزمایشمه.

دیشب یه لخته دیدم و امروز هم درد هم مورموری زیر شکم دارم. خونریزی هم داشتم. اما کم. یعنی تمومه؟😔

شیاف پرژسترون دارم مرتب استفاده کردم. هم شب هم صبح.

چکار کنم؟

از دیشب فقط خوابیدم که مبادا پریود بشم😔

چکار کنم؟

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
خانما من امروز شروع کردم روزی دوتا دوفامد دقیقا برا اول عید تموم میشه تو عید ادم یهو میره مسافرت بعد ...

عزیزم اگه بدون قرص پریود نمیشی ،و میخوای دیرتر پریود بشی ،بهتره دوفامد رو دیرتر شروع کنی،مثلا ده روز مونده به اون تاریخی که دوست داری پریود بشی شروع کنی

سلام خانوما من ۳۰هفته با آی وی اف باردارم الان جواب آزمایش ادرارم اومده قسمت پروتئین زدهpositive+++ ...

عزیزم سریع برو بسمارستان.داری پروتیین دفع میکنی.خدایی نکرده مسمومیت بارداری میگیری و خطرناکه.سریع برو باید تحت نظر باشی حتما

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیزم سریع برو بسمارستان.داری پروتیین دفع میکنی.خدایی نکرده مسمومیت بارداری میگیری و خطرناکه.سریع بر ...

شما جواب منو میدونی؟ سه تا پیام بالاتر

تو رو خدا اگه میدونی بگو از این برزخ امید و ناامیدی دربیام

عزیزم اگه بدون قرص پریود نمیشی ،و میخوای دیرتر پریود بشی ،بهتره دوفامد رو دیرتر شروع کنی،مثلا ده روز ...

شما جواب منو میدونی؟

پیام قبل از این پست خودت

لطفا اگه میدونی جواب بده

سلام خانما من انتقال انجام دادم امروز موعدم بوده و پسفردا اولین آزمایشمه. دیشب یه لخته دیدم و امروز ...

سلام عزیزم.چرا انقدر نگرانی؟؟؟؟لک و خونریزی و فلان که طبیعیه.

شما آرامش خودتو حفظ کن انشاالله نی نی چسبیده به دلت،اگرم دیدی نمیتونی صبر کنی فردا صبح برو آزمایش بنظرم.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم.چرا انقدر نگرانی؟؟؟؟لک و خونریزی و فلان که طبیعیه. شما آرامش خودتو حفظ کن انشاالله نی نی ...

دوتا آزمایش بتا دارم واسه شنبه و دوشنبست.

نگرانیم از اینه که یه وقت اینا خونریزی پریود باشه و کلا انتقال منفی بوده باشه. منم که تند و تند دارم پروژسترون میزارم که خونریزی قطع بشه

سلام خانوما من ۳۰هفته با آی وی اف باردارم الان جواب آزمایش ادرارم اومده قسمت پروتئین زدهpositive+++ ...

عزیزم دفع پروتیین  مهمه و نمی تونید تا بعد عید صبر کنید خیلی زود به دکتر یا بیمارستان مراجعه کنید و فشار خونتون رو هم چک کنید. ان شاالله همه چیز رو کنترل می کنن 

سلام عزیزم.چرا انقدر نگرانی؟؟؟؟لک و خونریزی و فلان که طبیعیه. شما آرامش خودتو حفظ کن انشاالله نی نی ...

سلام منم روز سوم انتقال لک دیدم الان روز ششم هستم و هیچ علامتی ندارم امکانش هست نشانه لانه گزینی باشه ؟ 

2810