2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست
😍😍 پانیذ خوشحالم.. چون دقیقا یکی رو پیدا کردم تو سایت که از طریق iui اسپرم اهدایی گرفته خیلی دی ...

آره عزیزم منم نگاه کردم همسرم راضی باشه میرم چون سنم دیگه بالا میره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم من دخترم بردم دکتر پودر امپرازول داد انشالله که اثر کنه حتما ببر دکتر شمام باید درمان بشن گ ...

سلام قشنگم،دکتر دیروز بهش قطره روتفلور و پنتاپروزول داد،ایشالا نتیجه بده براشون

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید کلیه هست ، کلسیم نخوردی

نه عزیزم نخوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره اینقد با آینه نگاه میکنم قرمز شده بعد یه چی تو نت خوندم فکرمو مشغول کرده من اول موقع دفع درد داش ...

حتما پماد رو بگیر استفاده کن ان شااالله ک سبب ساز میشه اذیتت کم میشه . دندون رو ک نگو 😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آهان❤️. پس شاید از همینه البته برا من تاکرولیموس بود این دفعه و پردنیزولون نداشتم. نگف برا دردش چیکا ...

چون من معده درد شدیدم داشتم سرم و امپول زد چن تام قرص داده بود ولی یادم نیس چی بودن 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
😍😍 پانیذ خوشحالم.. چون دقیقا یکی رو پیدا کردم تو سایت که از طریق iui اسپرم اهدایی گرفته خیلی دی ...

عزیزم انشاالله که تو سال جدید مامان میشی خیلی دلم برات روشنه

همین که روحیت خوب باشع و با دلخوش جلو بری نصف راه  رفتی 😍😍

منم مث تو عاشق دختر بودم آرزوم بود دوقلو دختر داشته باشم ولی الان فقط سلامتیش مهمه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آره عزیزم منم نگاه کردم همسرم راضی باشه میرم چون سنم دیگه بالا میره

عزیزم شما هم مشکلتون مورفو اسپرم هست؟چند بار انتقال دادید که نشده؟منم تو فکرم این بار نشد همین کار رو بکنم با اینکه جنین دارم.

عزیزم چقدر حرفات آرومم کرد.یادمه خونریزی داشتی گلم.خییییییلی بده.خیلی بد.بعضی دکترا هم استرس خالین،ب ...

عزیزم من از هفته ۶ تا ۱۴ خونریزی داشتم. بعضی وقتها یه تیکه لخته تندازه کف دستم میومد😔 ولی خدا رو شکر بچه سالم بود

گفتن اپایل بارداری هنوز جفت تشکیل نشده ولی همون که قرار بشه جفت پایینه و با بزرگ شدن بچه میره بالا که همونم شد

من استراحت مطلق مطلق کردم. با صندلی چرخدار میبردنم تا دم دستشویی که راه نرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من از هفته ۶ تا ۱۴ خونریزی داشتم. بعضی وقتها یه تیکه لخته تندازه کف دستم میومد😔 ولی خدا رو شک ...

عزیزم.چقدر زیاد بوده خونریزیتون.منم دکترم فعلا آمپول پروژسترون برام شروع کرد و گفت استراحت کن،جز این دوکار هیچکاری نمیشه کرد.دیگه من توکل کردم به خدا،انشاالله که بچمو نگه میداره برام.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیزم اگه تهرانی برو پیش دکتر محبوبه شیرازی. تو بارداری پرخطر محسوب میشی پریناتولوژیست ببینه خیلی به ...

عزیزمی.شیراز هستم گلم.

اتفاقا همین تصمیمو گرفتم،پزشکی که سونو ان تیمو پیششون انجام دادم پریناتولوژیستن و یکی از بهترین ها،دیگه میخوام تحت نظر ایشون بمونم.

واقعا حق داری این حجم از خون واقعا ترس داره من خودم لک میدیدم چ حالی میشدم خدا میدونه فقط.انشالله خد ...

انشاالله عزیزدلم.ممنونم از دعا خوبت.

انشالله شما هم نی نیتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری.