2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045690 بازدید | 684478 پست
عزیزم نمیدونم روز چندمته  امیدوارم مثبت باشه  ولی اگه خدایی نکرده منفی بود  خواهش ...

ممنون عزیزم که بااین حال خرابت اومدی به من دلدادی میدی خیلی خانومی .خدا کمکت کنه و از این حال روحی زودتر دربیایی

عزیزم نمیدونم روز چندمته  امیدوارم مثبت باشه  ولی اگه خدایی نکرده منفی بود  خواهش ...

چهارشنبه گفتن برو آزمایش ولی فردامیخام برم از بلاتکلیفی دربیام.حال روحیم داغونه ولی پیش شوهرم و بچه هام نشون نمیدم خدا کمک کنه زودتر بااین موضوع کنار بیام.۲۷دی انتقالم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی بچه ها 1 سوال روز 14 انتقال مرحله دوم هستم  از صبح سینه هام خیلی درد میکنن وقت ...

مگ‌روز ۱۴ آزمایش نمیدن؟چون دومرحله ای هستین روزچندباید برین؟نشونه خوبیه ولی خب ممکنه بخاطر داروهام باش.من سینه چپم یه مقدار درد داشت اشتهام زیاد شده بود و ادرارم خیلی زیاد شده بود ولی فعلا منفی ام

مگ‌روز ۱۴ آزمایش نمیدن؟چون دومرحله ای هستین روزچندباید برین؟نشونه خوبیه ولی خب ممکنه بخاطر داروهام ب ...

به من گفتم روز 16 ازمایش بدم

اخه من انتقال قبلیم که منفی شد دل درد داشتم ولی سینه هام درد نداشت

ولی این سری چند روزه دیگه دل درد ندارم ولی سینه ام درد میکنه 

یا خدا دعا کنیدچهارشنبه میرم ازمایش مثبت بشم

دیگه جنین ندارم

شرمنده شوهرم و مادرشوهرم نشم این مدت خیلی زحمت منو کشیدن 

سلام خانوما من ۳شبه آمپول گونال شروع کردم.هفته پیش هم هیستروسکوپی شدم.۳روز پیش که رفتم دکتر فقط لکا بینی داشتم حالا نمیدونم پریودی بود یابخاطر عمل بود.ولی مثل اینکه دکترم پریودی حساب کرد وآمپولاروشروع کرد.الان درد پریودی دارم خیلی نگرانم اگه پریود شم یه گونال بیخود زدم یعنی😭

به من گفتم روز 16 ازمایش بدم اخه من انتقال قبلیم که منفی شد دل درد داشتم ولی سینه هام درد نداشت ول ...

به منم گفتن چهارشنبه ولی فردامیرم.ان شا الله مثبت بشی گلم دعا میکنم برات.