2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045611 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ماشالا بهت چ قدرت و صبری داشتی این روزارو تحمل کردی من حتی با خوندنشم اذیت شدم  خوشحال ش ...

ممنون عزیزم فقط هیچ موقع نا امید نشید تلاشتون بکنین خدای بزرگ بخشنده و مهربان حاجت همه رو میده

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
سلام خانوما من ۳شبه آمپول گونال شروع کردم.هفته پیش هم هیستروسکوپی شدم.۳روز پیش که رفتم دکتر فقط لکا ...

سلام عزیزم ایشالا که روند درمانتون نتیجه بخش باشه

من هنوز سیکل پانکچر شروع نکردم 

ولی ویزیت شدم و داروهارو برام نوشتن

به من گفتن لک بینی روز اول حساب نمیشه

وقتی خونریزی کامل شروع شد اون وقت شروع کن

ولی شرایط شمارو نمیدونم 

با دکترتون صحبت کنین

و اینکه استرس نداشته باشین که بدتره 

ببینین دکترتون چی میگه

سلام شبتون بخیر

دخترا یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین

من با آپلیکیشن مام روزهای تخمک گزاریم پیدا میکنم و تو اون تایما اقدام دارم

۶ ام روز تخمک گزاریم بود که سه روز قبل و سه روز بعدش هم شانس بالای بارداری زده 

من ۴ ام اقدام کردم ۶ ام اقدام کردم ولی بعدش نه 

امروز هم آخرین روزه 

ولی دو دلم برای اقدام 

درد تخمدان دارم و میگم شاید لانه گزینی باشه 

و اقدام الانم خراب کنه کارو

چون شنیدم اقدام بعد لانه گزینی اینا باعث از بین رفتن بارداری میشه

اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

ببخشید طولانی شد

چهارشنبه گفتن برو آزمایش ولی فردامیخام برم از بلاتکلیفی دربیام.حال روحیم داغونه ولی پیش شوهرم و بچه ...

برو عزیزم با آزمایش دیگه مشخص میشه و از بلاتکلیفی درمیای

انشالا ک مثبت باشه 

یادت باشه اول باید حال خودتو خوب کنی ن اینکه تظاهر کنی اول خودت خوب باشی ک بتونی حال اعضای خانواده رو هم خوب کنی

شوهرم همیشه میگه زن قلب خونه ست ،زن خونه حالش خوب باشه خونه نورانی و زندگی رنگ و لعاب میگیره 

امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه  

برو عزیزم با آزمایش دیگه مشخص میشه و از بلاتکلیفی درمیای انشالا ک مثبت باشه  یادت باشه اول با ...

😔😔توکل بخدا فردامیرم گفت یساعته اماده میشه .باش عزیزم میریزم تو خودم بغض داره خفم میکنه سعی میکنم زود کنار بیام سخته.به شوهرم میگم برم پیش ماما براتعیین جنسیت میگ به اقدام طبیعی اصلا فکر نکن😔

جنین داری؟براتعیین جنسیت جنین کم باشه فایده نداره .خیلی سخته واقعا مسافت یه طرف تنهای بچه ها یطرف دی ...

عزیزم من هنوز دختر دومم ده ماهشه اگه خدا بخاد ی سال دیگه میرم تو این راه

هر دوتا رو طبیعی اوردم

با این اوصاف ک دیدم میترسم پا بزارم تو این راه و نشه 

بخدا اگه اصفهان یا تهران زندگی میکردم حرفی نبود میرفتم تا بشه ولی باید ۴۰۰ کیلومترا راه برم و بیام اخرم نشه هیچی ب هیچی

سلام عزیزم ایشالا که روند درمانتون نتیجه بخش باشه من هنوز سیکل پانکچر شروع نکردم  ولی ویزی ...

نمیدونم والا میترسم یه گونال ۹۰۰رو بیخودی زده باشم ارزونم که نیس.الان درد پریودی دارم درضمن موعدمم همین روزاس ولی دکتر گف نه بخاطر اینکه ال دی خوردی زودتر میشی.

نمیدونم والا میترسم یه گونال ۹۰۰رو بیخودی زده باشم ارزونم که نیس.الان درد پریودی دارم درضمن موعدمم ه ...

برای من گونال 

سینال اف

hmg

ستروناکس 

نوشته

شما چیا میزنین؟

دکترتون کیه کدوم مرکزین؟