2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست
من همون شب عزاداریمو کردم گریه کردم خودمو زدم هرچی بود ریختم بیرون نمیگم ناراحت نیستم پژمرده شدم اذی ...

درستش همین کار شماست عزيزم، ،،منم چند روز گریه کردم بعد سقط خیلی ظاهرم خوبه حتی تو محل کلامم گفتم کیست داشتم چند روز نیومدم نگفتم کورتاژ شدم الان هم مهمونی میرم سرکار میرم حتی همسرمم فکر میکنه حالا عادی شده ولی از درون داغونم همش خواب بچه و نوزاد میبینم هرچقدر هم میگذره بجای اینکه برام بهتر بشه دارم بدتر میشم شما اصلا مثل من نشو ایرانتو قوی کن همینطور هم الان میگی و پیش گرفتی عالیه من حتی الان به کسی نمیگم برام دعا کنه آنقدر که الان داغون شدم سر انتقال های منفی داعون نشدم ،، سنم بالاست تخمکام بی کیفیت و پوچن شوهرم بعد سقط داروهاشو قطع کرده و دیگه ميگه ادامه پانکچر منتفیه ،این بارداری برای من معجزه بود انگار پرت شدم تو برزخ فقط الان به طاهر زندگی عادی دارم ،فقط دیروز دو تا خبر بارداری دوتا از اقوام شنیدم اراده کردن باردار شدن 

الان شما شرایط خاص دارید منم درددلم گرفته ببخشید، ، فقط میدونم خونریزی خودتون خیلی بهتره من متاسفانه به خونریزی نیوفتاده کارم به بیمارستان کشید درسته اونجا هم بد نبود ولی ترجیح خودم این بود که تو خونه سقط کنم فقط از صمیم قلب آرزو میکنم این قضیهرا با کمترین اذیت رد کنید عزيزم 

هی لکه بینیم بیشتر می‌شد خودمم انگار بدلم افتاده بود  دیگه ۴شنبه معذرت میخوام گلاب بروت رفتم ت ...

عزیزممممم واقعا متاسف شدم 

چون خودم تجربه سقط رو داشتم کاملا درکت میکنم

مطمئنم و ذره ای شک ندارم خدای ارحم الراحمین برات جبران میکنه قوی بمون و توکلت به خدا باشه

با همه وجود برات دعا میکنم به زودی باردار بشی و تا آخرِ بارداری همه چی به خوبی پیش بره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درستش همین کار شماست عزيزم، ،،منم چند روز گریه کردم بعد سقط خیلی ظاهرم خوبه حتی تو محل کلامم گفتم کی ...

از رحمت خدا ناامید نباش عزیزم

شرایط هممون اینجا تقریبا مشابه هم هست سقط داشتیم انتقالای منفی داشتیم سالها دویدیم و نرسیدیم ولی مگه چاره ای جز ادامه دادن هست؟

خسته نشو اجازه نده ناامیدی بهت غلبه کنه وعده ی خداست که ان مع العسر یسری

یکم به خودت استراحت بده دوباره بلند شو اصلا از خدا نپرس چرا نشد چرا برای من نمیشه فقط بهش اعتماد کن بزار خودش برات بچینه که اونجوری قشنگتره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من همون شب عزاداریمو کردم گریه کردم خودمو زدم هرچی بود ریختم بیرون نمیگم ناراحت نیستم پژمرده شدم اذی ...

اصلا نمیدونم چی بگم ،فقط دعا میکنم خدا دلتو آروم کنه،منم مشابه این روزای شمارو داشتم دو دفعه،الهی خدا برای هیچکس نخواد،الهی بزودی خدا برات جبران کنه عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ژیان😭😭😭😭😭 فقط راه برو میدونم با درد و بیحالی روحی وجسمی راه رفتن هم سخته ولی من که دوبار ...

چه خوبه این همدردیها،کاش دو سال پیش که تو شهر غریب غرق خون دولا دولا در به در دنبال مطب و بیمارستان بودم شما دوستای خوب رو میشناختم،یه وقتایی از درد بی کسی بالشت میذاشتم تو دهنم جیغ میزدم گریه میکردم

الهی خدا ادم هایی مثل شما رو زیاد کنه

نه شماره ندارم شیافمو خودم اضافه کردم هم اسپرین دارم هم انوکسا ترسیدم قط کنم حالا برا شیافم فردا دعو ...

کار خوبی کردی ان شااالله همه چی عالی پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درستش همین کار شماست عزيزم، ،،منم چند روز گریه کردم بعد سقط خیلی ظاهرم خوبه حتی تو محل کلامم گفتم کی ...

عزیزم باید بذاری یه مدت بگذره،اتفاق کم و اسونی نبوده،گریه هاتو کن،گله هاتو کن،اما بعدش دست بذار رو زانو هات یا علی بگو بلند شو

یادمه بیمارستان بستریم کردن،حال روحی خراب برای دومین بار در ماه سزارینم کردن لوله دومو در اوردن،همراه خانم نداشتم🥺بیمارستان نذاشت شوهرم بیاد داخل ،بهیاری نبود که کمکم کنه،تو منطقه محروم بودم به خاطر شغل شوهرم

هم اتاقی ها شیرینی پخش میکردن برای تولد نوزادشون و منی که فهمیده بودم افتادم تو مسیر نازایی،بعد اون ماجراها تا مدت ها از درون نابود بودم فقط یه جمله نجاتم داد یه جمله امید بهم داد،فان مع عسر یسرا ،گذاشتمش بک گراند گوشیم که هر روز ببینمش

ژیان😭😭😭😭😭 فقط راه برو میدونم با درد و بیحالی روحی وجسمی راه رفتن هم سخته ولی من که دوبار ...

قوربونت برم مهتاب جانم ک اینقد مهربونی 

بخدا از شدت درد نمیتونم تکون بخورم کمرم دولا شده 

خود جنین این عصریه دفع شد ولی همچنان دردم شدیده 

دیدمش دست و پا داشت چشماش مشخص بود

تجربه کردن بعضی از دردو ناراحتیتا چقد سخته 

قوربونت برم مهتاب جانم ک اینقد مهربونی  بخدا از شدت درد نمیتونم تکون بخورم کمرم دولا شده  ...

عزيززززم🥺

ان شاءالله خداوند ب زودي دلت رو شاد كنه ك تموم سختيهات رو فراموش كني ❤️

عزیزدلم منم تاخودم تجربه نکرده بودم درکی از سقط نداشتم فقط همدردی میکردم ولی الان با تک تک سلولای بدنم درک میکنم چی میکشی 

ولی اگه خدا بخواد برا شماهم معجزه اتفاق میوفته

من اینو بچند نفر دیگه هم گفتم تو همین تاپیک آدمایی بودن دکتر جوابشون کرده و پیشنهاد جنین اهدایی داده بود ولی طبیعی باردار شد 

امید داشته باش ب خودت بیا نذار این غم بهت غلبه کنه بعدا وقتی بخودت بیای میبینی دیر شده افسرده و پیر شدی 

اینقدرم بهش فکر نکن تا خوابشم نبینی سعی کن ی مدت کوتاه تا سرحال میشی بیخیال این چیزا بشی و بفکرشون نباشی

منم ۸ساله منتظر این روزا بودم ،همسرم واریکوسل داشت عمل کرد ۱سالو ۷ماه بعد عمل باردار شدم،۵ماه بعد عملشم ۲بار انتقال دادم منفی شد 

بیخیال انتقالو این دردسرا شده بودم داشتم باهاش کنار میومدم گفتم قرار نیس همه بچه دار بشن بدون بچه هم میشه شاد و خوشحال شد 

در شرف راه انداختن کار بودم ولی باردارشدم و دوباره روز از نو و روزی از نو

خانما من بچم قلبش از کار افتاد  افتادم ب خون ریزی توروخدا بگید چکار کنم زودتر دفع بشه خیلی درد ...

وای ژیان🥺😭خدای من توکه همه چی خوب بود چی شد یهو😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خانما من بچم قلبش از کار افتاد  افتادم ب خون ریزی توروخدا بگید چکار کنم زودتر دفع بشه خیلی درد ...

ژیان🥺

الهی بمیرم

انشالله خدا به دلت آرامش بده 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم منم تاخودم تجربه نکرده بودم درکی از سقط نداشتم فقط همدردی میکردم ولی الان با تک تک سلولای بد ...

ژیان جانم 

از ته قلبم ناراحت شدم 

چقدر حرم ب یاد شما دوستای گلم بودم و هستم 

من کامل درک میکنم الهی این روزای سخت بگذره 

خدا بزرگه 

دلتو ب خدا بسپار 

درد سقط درد سختیه بیشتر از جسمی روحی هستش 

فدای دلت گریه هاتو کن صحبت کن ولی تو خودت نریزی ها 

من ی مدت ب شدت حالم بد بود ازبغض گلو دردش میزد ب گوشم 

الانم هست ولی دلمو سپردم به اقا امام رضا ع 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️