2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
هی لکه بینیم بیشتر می‌شد خودمم انگار بدلم افتاده بود  دیگه ۴شنبه معذرت میخوام گلاب بروت رفتم ت ...

عزمزمه تاسفم تو جملات نمیگنجه خودم هنوز یکماه نشده که سقط کردم ،،، اگه زیر ۱۲ هفته هستید چون خودتون به خونریزی افتادید خودش طبیعی دفع میشه ولی ممکنه چند روز یا یکی دوهفته هم طول بکشه ولی به من گفتن اگه به خونریزی افتادم و تو یکساعت بیشتر از چهارتا نوار بهداشتی کامل استفاده کردم برم بیمارستان ولی در غیر اینصورت باید سیر طبیعیش طی بشه اینا رو دکتر به من گفت که البته من چون به خونریزی تو خونه نیافتادم و تو بیمارستان سقط کردم بیشتر از این اطلاعاتی ندارم ، فقط دعا میکنم اذیت جسمی نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه تاسفم تو جملات نمیگنجه خودم هنوز یکماه نشده که سقط کردم ،،، اگه زیر ۱۲ هفته هستید چون خودتون ...

ممنونم عزیزدلم حدا بهمون صبر عطا کنه بتونم از پس این مشکلات بر بیایم  

خیلی درد دارم دکترمم گفت مسکن مصرف کنی دیر تر دفع میشه دیگه استفاده نکردم 

نمیدونم چکار کنن دردش خیلی زیاده

ممنونم عزیزدلم حدا بهمون صبر عطا کنه بتونم از پس این مشکلات بر بیایم   خیلی درد دارم دکترمم گف ...

روحیه آدمها متفاوته عزيزم من که هنوز داغونم یه چیزی فراتر از همه غصه ها ،،، بله عزيزم دقیقا نباید مسکن استفاده کرد من اون موقع خیلی تحقیق کردم و از بچه‌ های اینجا و دوستان دیگه پرسیدم اکثر افرادی که تو خونه به خونریزی افتادن طی چند ساعت یا چند روز یه درد خیلی شدید گرفتن و دفع انجام شده فکر کنم اگه خونریزی غیر طبیعی و خطرناک ندارید باید منتطر باشید و تحمل کنید دردو تا دفع بشه ،خدا به دلتون صبر بده و خودش ارامشو بزاره تو قلبتون

نمیدونم عزیزم  جز لکه بینی هیچ علائمی نداشتم بخدا خیلیم حواسم بود کاری نکنم ب ضررم باشه ولی دی ...

خیلی‌ متأسفم عزیزم

خیلی‌ برات خوشحال بودم اما که با تقدیر نمیشه جنگید 

خواهری مال من اینار چون چند قلو بودن بتا زیاد بالا بود اجازه خونریزی نداد حتی بعد از عمل تا اینکه بتا امد زیر 4هزلر خونریزی شروع شد.

ولی شما خونریزی داری دفع میشه انشاالله

شیاف ضد درد بزار انشاالله زود دفع بشه 

هی لکه بینیم بیشتر می‌شد خودمم انگار بدلم افتاده بود  دیگه ۴شنبه معذرت میخوام گلاب بروت رفتم ت ...

ای خدا

اخه چه نقص قلبی شد که همه ی جنینا قلبشون وای میسته

ضربان قلبش چند بود ؟

مال من 131بوده میگم شاید پایین بودنشون نشون از ناسالمی قلبه البته دکترم رد کرد اینو 

روحیه آدمها متفاوته عزيزم من که هنوز داغونم یه چیزی فراتر از همه غصه ها ،،، بله عزيزم دقیقا نباید مس ...

من همون شب عزاداریمو کردم گریه کردم خودمو زدم هرچی بود ریختم بیرون نمیگم ناراحت نیستم پژمرده شدم اذیتم ولی دیگه نمیتونم توروم نشون بدم متاسفانه مادرمو مادرشوهرم هردو مشکل قلبی دارن بخاطر اونا و شوهرم باید زود سرپا بشم اونا هم بمن نگا میکنن من ناراحتیمو نشون بدم یا گرفته باشم اون سه نفرو باخودم داغون میکنم 

پس مجبوریم بخاطر عزیزامون و خودمون دوباره بلند شیمو ادامه بدیم 

شماهم سعی کن بلند شی اینطوری نکن باخودت داغون مشی افسرده میشی 

دخترای این تاپیک میدونن من چقد خوشحال بودم وبا اینکه کوچیک بود میگفتم جونم ب جونش بنده ولی خدا گرفتش و بهم ثابت کرد بدون اونم میتونم نفس بکشم و ادامه بدم ینی مجبوریم ادامه بدیم

شوهرم تا بهش اطلاع دادم سرکار بود ول کردم اومد پیشم های های گریه میکرد میگفت فقط ازین ناراحتم تو خیلی خوشحال و شاد بودی تاحالا اینقد خوشحال ندیده بودمت ساعت‌ها تو خیابونا دور زدیمو اشک ریختیم ولی دیگه چ میشه کرد هروقت نگران بودم میگفتن خدا خودش داده خودشم نگهش میداره ولی نگه نداشت 

خیلی‌ متأسفم عزیزم خیلی‌ برات خوشحال بودم اما که با تقدیر نمیشه جنگید  خواهری مال من اینار چو ...

ممنونم از همدردیت عزیزم 

دکتر کفت سعی کن مسکن استفاده نکنی دیرتر دفع میشه

ممنونم از همدردیت عزیزم  دکتر کفت سعی کن مسکن استفاده نکنی دیرتر دفع میشه

عزيزم 

خيلي متأسفم 

خواست خدا بوده 

خدا بهت قدرت و صبر بده ،،  

و بدون اذيت دفع شه 

خداوند بهترينها رو برات رقم بزنه الهي آمين ❤️

ای خدا اخه چه نقص قلبی شد که همه ی جنینا قلبشون وای میسته ضربان قلبش چند بود ؟ مال من 131بوده میگ ...

دکتر اصلا صدا قلبشو بزام پخش نکرد گفت ریسک خطر سقطو بالا میبره فقط گفت هیچ مشکلی نداره قلبش کاملا سالمه

۴شنبه هم بازم پروندمو چک کرد گفت فلان تاریخ اومدی هیچ مشکلی نداشته بچه سالم بوده

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

ممنون عزیزم مهربونم دعاهایی که در حقم میکنین و نمیتونم جبران کنم خدا جبران کنه و حاجت روا باشین😍😍🫂🙏🙏😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم عزیزم  جز لکه بینی هیچ علائمی نداشتم بخدا خیلیم حواسم بود کاری نکنم ب ضررم باشه ولی دی ...

ژیان😭😭😭😭😭

فقط راه برو

میدونم با درد و بیحالی روحی وجسمی راه رفتن هم سخته

ولی من که دوبار تجربه کردم وقتی درد شدید باشه مدام راه بری زودتر سقط میشه

شربت عسل هم درست کن اگر احساس سرگیجه داشتی بخور

بعد سقط هم حتما بخور

بعد سقط اگر خونریزی زیاد بود و بند نمی اومد تو دستشویی نمون سریع یه حوله بگیر به خودت و بیرون بیا حتی برای بیرون اومدن تنها نیا کسی رو صدا کن بیاد دستتو بگیره احتمال اینکه سرت گیج بره هست

تو خونه هم یه پتو زیر انداز محافظ دار بنداز  و بشین که خونه ت کثیف نشه 

بعدا باز میام باهات همدردی میکنم😢😭

بمیرم برات با خوندن حرفات لحظه لحظه اونچه بر تو گذشته رو با دل و جونم لمس کردم😭😭😭😭

ولی مطمئن باش

الان شد و تقدیر نبود بمونه

بازم میشه خیلی زود زود و برات می مونه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست