2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
نه شماره ندارم شیافمو خودم اضافه کردم هم اسپرین دارم هم انوکسا ترسیدم قط کنم حالا برا شیافم فردا دعو ...

عزيزم خدا نگهدار خودت و جوجه هات 

ب من گفتن اگه لكه بيني يا خونريزي ديدم شياف ك دو تا هست رو س تا مقعديش كنم و آمپول انوكسا و آسپرينم رو قطع كنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من بچم قلبش از کار افتاد  افتادم ب خون ریزی توروخدا بگید چکار کنم زودتر دفع بشه خیلی درد ...

ووووی یا خدا 😭😭😭😭😭

این چه بود این وسط ژیان جونم

بقران نمیدونم چی بگم

نه حرفی دارم که آرومت کنه و نه کاری میتونم بکنم که این کابوس ازت دور بشه فقط‌ میگم خدا چراااااااا؟😭😭

دخترای قشنگم اسامی زیاده من حضور ذهن ندارم اگه اسم کسی رو ننوشتم لطفاً بگید بخونم حتی اگه دوستانی ه ...

سلام فاطمه جان 

حاجت روا بشی عزیزم

اسم منم بنویس 😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ووووی یا خدا 😭😭😭😭😭 این چه بود این وسط ژیان جونم بقران نمیدونم چی بگم نه حرفی دارم که آرومت ک ...

نمیدونم عزیزم 

جز لکه بینی هیچ علائمی نداشتم بخدا خیلیم حواسم بود کاری نکنم ب ضررم باشه ولی دیگه شد کاریش نمیشه کرد 

اترین جان تو تجربشو داری چ کار کنم دارم از درد می میرم زودتر دفع بشه راحت شم 

میدونم چی میگی عزیزم اصلأ جای نگرانی نیست فردا چند انتقالی ؟برو سونو خیالت راحت بشه 

فردا سومین هفتمه ۲۱ روز

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چطور فهمیدی ؟رفتی سونو ؟

هی لکه بینیم بیشتر می‌شد خودمم انگار بدلم افتاده بود 

دیگه ۴شنبه معذرت میخوام گلاب بروت رفتم توالت نگا کردم ازم خون چکید ینی دیگه لکه نبود قبلشم نوبت گرفته بودم پیش دکترم 

رفتم سنو کرد گفت قلبش نمیزنه ی سنو اورژانسی نوشت واسم سریع رفتم انجام دادم دیدم بچم از ۱بهمن قلبش دیگه کار نکرده