2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
فاطمه ثبت نامکن توسایت دیپلم نفرست به خاطر یه مدرک لغو نمیکنن الان دیگه سخت نمیگیرن امشب ثبت نام کن ...

عزیزم اخه فقط بحث دیپلم نیست

باید سعید فیش حقوقی داشته باشه که نداره

کارش ازاده ، یا باید جواز کسب داشته باشه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تحقیق که از نظر گرفتن بچه مطمئنم یک درصد احتمال میدم نشه و اینکه هیچکس ادرسی از من نداره ک بعدا بخو ...

عزیزم نمی خوام دلسردت کنم ولی به نظرم داری عجله می کنی... تو می تونی مستقیم از خود بهزیستی اقدام کنی نوزاد پسر راحت تر به سرپرستی میدن. و دیگه مشکلی برای شناسنامه هم نداری. آخه نوزادی که ۷ ماهه توی مطب زایمان کنن خوب به هر حال امکانات کمتر از بیمارستان هست، و به قول خودت ماه ۷به بعد ارگان های حیاتی جنین کامل می شن و زمان تشکیل ریه هست.. خوب کمی ریسکیه... 

از طرفی ممکنه سالها درگیر شناسنامه باشی... و سن مدرسه اش برسه و خودشم کم و بیش متوجه بشه... عزیزم منطقی باش... کمی صبر کن از بهزیستی طول بکشه روندش بهتر از دردسرای این مدلی به فرزندی گرفتنه. بعدشم من جای شما نیستم معذرت میخوام نظر میدم ولی عزیزم تو که مشکلی برای بارداری نداری کمی صبر کن اگر همسرت اوکی نشد برو دنبال جنین اهدایی که خودت هم بارداری رو تجربه کنی و هیچ کس هم درصدی شک نکنه که درآینده استرس اینو داشته باشی یه وقت بچه ات نفهمه. میدونم سالها اذیت شدی ولی یک سال دیگه هم روش. خواهرانه گفتم امیدوارم ناراحتت نکرده باشم عزیزم. حتما از جاهای معتبر از یه مشاور و وکیل خوب مشاوره بگیر تحقیق کن بعدها گیر نیفتی توش. موفق باشی عزیزم. 😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=320514757]ممنون عزیزم با کامنتت گریم گرفت🥲 الهی برام بخواد و بشه الان فقط نگران شناسنامه هستم این نگرانیمم ...[/QUO ان شاالله خدا بهترینارو برات میخواد عزیزم.راستش من در مورد سوالهایی که پرسیدی چیزی نمیدونم فقط میگم عشق به یه بچه چیزی بالاتر از تصور موقعیه که هنوز بچه نداری .محکم کاری هاشو بکن وبه قول دوستمون احساسی تصمیم نگیر که خدای نکرده کسی نتونه یه روزی ازت جداش کنه. من یه سقط دوقلو داشتم ۵ماهه با این که بعد اون بچه دار شدم اما هنوز که هنوزه یادش قلبمو درد میاره.همیشخ میگم اگه قرار بود نشه کاش اصلا حامله نمیشدم... به خاطر همین میگم تمام کارهای قانونیشو بکن بعد بیارش .حتی اگه یه قراره یکم بیشتر صبر کنی صبر کن یه بچه دیگه از بهزیستی به طور قانونی بیار تو هنوز اون کودکو ندیدی و مهری بهش نداری راحت تر میتونی ازش بگذری اما خدای نکرده اگه نتونی براش شناسنامه بگیری چی ؟ الان داری به دل خودت نگاه میکنی ولی وقتی بچه دار بشی همه دنیات میشه اون میدونی بچه بی شناسنامه یعنی چی ؟.....

[QUOTE=320514757]ممنون عزیزم با کامنتت گریم گرفت🥲 الهی برام بخواد و بشه الان فقط نگران شناسنامه هست ...

امیدوارم از من دلخور نشی من خواستم کمی از واقعیت این دنیای بی رحم رو بهت بگم از ته دلم از خدا میخوام خودت قبل از اینکه اون کودک به دنیا بیاد حامله بشی وسالم به دنیا بیاریش وبزرگش کنی ❤️❤️❤️❤️

نه عزیز دلم باردار نیستم ولی امید دارم که باردار باشم ، هنوز خیلی مونده تا تموم شدن سیکل و مشخص شدن ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ داشتم پیامات رو میخوندم دختر تو چقد دل داری🥺 خدا کمکت کنه انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی توروخدا به همه چی فکر کن احساسی تصمیم نگیر امیدوارم که هر چی خدا میخواد همون بشه چون اون از خومدنم بیشتر مصلحتمون رو  میخواد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم نمی خوام دلسردت کنم ولی به نظرم داری عجله می کنی... تو می تونی مستقیم از خود بهزیستی اقدام کنی ...

ممنون مهربونم اتفاقا خوشحال هم میشم که نظراتتون رو بهم میگین

عزیزم جنین اهدایی هزینش زیاد میشه ما دیگه پول چندانی نداریم 

من کلا ۴۰ تومان طلا دارم که از کار کرد خودم خریدمشون

مدتی بود دنبال اسپرم اهدایی از طریق ای یو ای بودم که پیدا نکردم

میگم ای یو ای چون هزینش کمتر میشه

ولی خب اینطوری شوهرمو میشناسم حس بدی به بچه پیدا میکنه میگه اون بچه ی توعه بچه ی من نیست 🥲 نمیدونم منظورم رو رسوندم یانه

برای بهزیستی هم یه مدت اقدام کردم ولی به ثبت‌نام نرسید انقد مراحلش برای من سخت بود و زمان بر که همسرم منصرف شد

از دیروز شوهرم داره دنبال اسم پسر میگرده منظورم مشکلی نداره بااین موضوع

اما خودم نگرانی های خودمو دارم

یکی بچه ۷ ماهه رو چطور همون روز با ماشین بیارمش تهران

و دومی چطوری شناسنامه بگیرم واسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=320514757]ممنون عزیزم با کامنتت گریم گرفت🥲 الهی برام بخواد و بشه الان فقط نگران شناسنامه هست ...

متاسفانه به فامیل هم نمیخوام بگم وگرنه یکی از فامیل دورمون برای بچش شناسنامه گرفته 

ولی خب شرایط اون بامن فرق داشت

همسر اون خانم افغانستانی بوده که شناسنامه نداشتن ولی جدا شده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم از من دلخور نشی من خواستم کمی از واقعیت این دنیای بی رحم رو بهت بگم از ته دلم از خدا میخوام ...

همینطوری که به اون پسر فکر میکنم 

احساس میکنم این ماه باردار میشم😍

نمیدونم من همیشه دید مثبت داشتم به موضوعات اطرافم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزدلم خوبی؟ داشتم پیامات رو میخوندم دختر تو چقد دل داری🥺 خدا کمکت کنه انشالله هرچی خیره برات ...

سلاااااااااااااام دختر قشنگ چطوری ماهیا جونم

خوبم خداروشکر 😍 با اینکه الان یه دعوای خیلی بدی با داداشم داشتم ولی حال روحیم خیلی خوبه

این موضوع رو رها نمیکنم و تا شمال میرم اونجا تصمیم نهایی رو میگیرم 

چون بچم الان شماله😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همینطوری که به اون پسر فکر میکنم  احساس میکنم این ماه باردار میشم😍 نمیدونم من همیشه دید مثبت ...

ان شاالله به خدا از ته ته ته قلبم برات دعا کردم.شرایط خیلی سختی داری امیدوارم خدا خیلی زود قلبتو خوشحال و آروم کنه ❤️❤️🥲🥲

سلاااااااااااااام دختر قشنگ چطوری ماهیا جونم خوبم خداروشکر 😍 با اینکه الان یه دعوای خیلی بدی با دا ...

ممنون عشقم،این خیلی خوبه که  میدونی چی میخوای 😍 حتما اگه خیر باشه خدا کمکت میکنه ولی راه سختی رو انتخاب کردی باید هر چی که شد همینجوری قوی باشی و همه چی رو در نظر بگیر من شوهر خاله م تو بهزیستیه برات شرایطشو توضیح میدم ببینم در مورد شناسنامه چی میگه چه راه ی هست اگه جواب داد میام و حتما بهت میگم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام دوستان

دوستم ۳۲ سالشه

دوقلو بارداره

ان تی یک قل زیر ۲ و ان تی اون یکی قل ۲،۱۸

بود 

ازمایش غربالگری سالم

پریتانالوژیست گفته ناهنجاری نمیبینم 

دوست داری امینو بده

اینم دیگه امینو و سلفری نداده

اکو قلب دوتا قل هم سالم بوده

انومالی هم خوب بوده

حالا نظرتون چیه

مورد مشابهی هست؟

الان اول ۸ ماه هست

ان شاالله به خدا از ته ته ته قلبم برات دعا کردم.شرایط خیلی سختی داری امیدوارم خدا خیلی زود قلبتو خوش ...

نمیدونم چند سال منتظر فسقلی تون بودی🥲

من ۱۴سالگی ازدواج کردم

و کلا ۵ ماه جلوگیری داشتم بعدش رها کردم

بماند که چقد اذیت شدم اوایلش چون اطلاعات کافی نداشتم رفتم یه مطب 

ولی وقتی با مرکز اشنا شدم و پانچر کردم کوچیکترین بیمار اون مرکز بودم 

دفعه اول که منفی شدم انگار خودمم با اون بچه ها رفتم..

الان حق دارم اینطوری خودمو ببازم و بابتش خوشحال بشم

برای من از اولشم مهم نبود که هم خون خودم باشه یا نباشه فقط میخوام یکی باشه که عشق مادریمو که این همه سال ریختم تو خودم رو بریزم به پای اون بچه

تا دل ماجرا میرم ، شوهرم مثل من احساسی نیست اون لهتر از من میتونه تصمیم بگیره اونجا اگه تونستم مشکلاتم رو رفع کنم ک چه عالی نشد هم با دلی پر از غم بر میگردم به شهرمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عشقم،این خیلی خوبه که  میدونی چی میخوای 😍 حتما اگه خیر باشه خدا کمکت میکنه ولی راه ...

وای ممنون خیلی خیلی ممنونم الهی خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه

منتظر خبرهای خوبت هستم 

نینی من یک ماه الی یک ماهو نیم دیگه دنیا میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40