2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
ممنون مهربونم اتفاقا خوشحال هم میشم که نظراتتون رو بهم میگین عزیزم جنین اهدایی هزینش زیاد میشه ما د ...

در مورد هزینه بیشتر تحقیق کن فکر نمی کنم بیشتر از همون ۴۰ بشه.. به هر حال ما که درگیر مشکل ناباروری هستیم خیلی خوب می دونیم که چه پروسه سختیه و گاهی آدم کم میاره دوست داره میان بُر بزنه تا به هدفش برسه. چون همه مون سالهاست هم و غممون شده این مساله.. زندگی هامون رو مختل کرده. برای اسپرم اهدایی اگر بتونی بیایی اصفهان پیش دکتر عنایت الله ایزدی خیلی کارش خوبه اورولوژیست هست من خودم پیشش iui كردم هزينه هر بار رو ميتونی همون موقع بدی حدود ٢ تومن. اما مشکل همسرت اونقدری حاد نیست که درمان نشه. تا حالا از بیضه اسپرم داده ؟ 

عزیزم به نظر من شما هیچ مشکلی ندارین جز این که خسته شدین... و امیدوارم با یک تصمیم عجولانه مشکل بزرگتر برای خودت درست نکنی. چون بچه از واسط گرفتن ریسک خودشو داره. به جز بحث شناسنامه... 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وای ممنون خیلی خیلی ممنونم الهی خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه منتظر خبرهای خوبت هستم  نینی م ...

ممنون از دعالی قشنگ🥰چشم ببینمش حتما ازش سوال میپرسم هر کاری بتونم برات انجام میدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- leila193🫀

10- نیاز۶۹۷۳🫀

۱۱- @پروانه21   🫀 انشالله حاجت روا بشی قشنگم 

۱۲- @سارایییی   🫀 انشالله حاجت روا بشی عزیزکم

۱۳- ماهیا

۱۴- happygirls

15- داداشممم

۱۶- favali

17- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

20- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

در مورد هزینه بیشتر تحقیق کن فکر نمی کنم بیشتر از همون ۴۰ بشه.. به هر حال ما که درگیر مشکل ناباروری ...

🥲🫀

ممنون عزیزم تاببینم خدا چی برام رقم زده

اره واقعا از هزینه کردنو منفی شدن خستم

گیرم که همون هزینه رو دادم مرکز اگه باز منفی شدم چی 🥺💔 اون موقع جفتشون رو از دست میدم

برای درمان مجدد تصمیم داشتم سال دیگه اقدام کنم

سعید برای درمان شهر دیگه نمیره تو همین تهران باید پیدا کنم یه مرکزی رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون از دعالی قشنگ🥰چشم ببینمش حتما ازش سوال میپرسم هر کاری بتونم برات انجام میدم 

😍🥹 ممنون مهربونم

اشناتون تهرانه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تحقیق که از نظر گرفتن بچه مطمئنم یک درصد احتمال میدم نشه و اینکه هیچکس ادرسی از من نداره ک بعدا بخو ...

عزیزم   فاطمه جون نمیخام ناراحتت کنم ولی به نظرم داری عجله  میکنی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم   فاطمه جون نمیخام ناراحتت کنم ولی به نظرم داری عجله  میکنی

🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس چیکار کنم 🥲 من میخوامش از پدر مادرش وکالت بگیرم میشه؟ شناسنامه بگیرم؟

ببین چیزی که به من گفته بودن این بود که تو یه شهرستانی نمیدونم اطراف کرمان؟ شیراز؟ یادم نیست … طرف زایمان میکنه ولی با شناسنامه من و شوهرم پذیرشش میکنن. انگار من زایمان کردم

چند تا مسئله هست

۱- از کجا معلوم شاید پول رو بگیره و بچه رو نده

۲- بعدا بیان سراغت و بچه رو بخوان

۳- بعدا لو برن و پلیس بیاد 

قضیه محضری پ اینا کاملا الکیه، مگه خونه اس که بیان محضریش کنن؟؟؟

ولی خیلی من هوایی شدم اونسال با پیدا کردنش خیلی گریه کردم

حس میکردم شوهرم نذاشته مادر بشم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نمیدونم چند سال منتظر فسقلی تون بودی🥲 من ۱۴سالگی ازدواج کردم و کلا ۵ ماه جلوگیری داشتم بعدش رها ک ...

منم ۱۴ ساله ازدواج کردم و از همون اول نی نی میخواستم چون مامانم دیر بچه دار شده بود از همه طرف روم فشار بود که جلو گیری نکن وزود بچه دار شو و......ولی اراده خدا بالا تر از همه اراده هاست.... منم خیلی تو این راه سختی کشیدم و واقعا درکت میکنم 

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید من با ای وی اف باردار شدم دکترم خیلی وقته اسپرین و انوکسا بهم نمیده چون تا میخورم خونریزی میکنم بخاطر هماتوم ، یه مقدار هم غلظت خون دارم. الان خیلی نگرانم که خدایی نکرده غلظت خونم باعث ایست قلبی جنین بشه. دکترم گفت از ۱۲ هفته شروع کن اسپرین رو تا دیگه خونریزی نکنی وای من خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟ 

تحقیق که از نظر گرفتن بچه مطمئنم یک درصد احتمال میدم نشه و اینکه هیچکس ادرسی از من نداره ک بعدا بخو ...

عزیزم من نمیدونم که بچه ۷ ماهه به دستگاه نیاز پیدا میکنه یا ن ،یکی از بچه ها میگفت پرستار بخش زایمان هستش ای کاش پیام ها رو ببینه و راهنمایی کنه 

اگر حداقل دیرتر زنگ میزد میتونستی یه نفر داخل ثبت احوال پیدا کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین چیزی که به من گفته بودن این بود که تو یه شهرستانی نمیدونم اطراف کرمان؟ شیراز؟ یادم نیست … طرف ز ...

گذینه اول و دوم که هیچ

چون من اول بچه رو میگیرم بعد پولو میدم 

گذینه ی دوم هیچ نشونه ای از من ندارن جز شماره تماسم

ولی اینکه یهو پلیس بیاد اونجا 😬 دست من نیست

موضوع منو شما پس باهم فرق داره

سوفی جونم تا دل کار میرم ولی در نهایت تصمیم درست رو میگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ۱۴ ساله ازدواج کردم و از همون اول نی نی میخواستم چون مامانم دیر بچه دار شده بود از همه طرف روم ف ...

🫂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40