2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
مهتاب جان ویزیت آنلاینشون به چه صورته؟

توواتساپ به اون شماره پیام بده هزینه ویزیت میگیرن شرایط رو بگو راهنمایی میکنن که ایا میشه شیردهی رو برقرار کرد و چگونه ... و یا نمیشه

نمیدونم ویزیت بصورت پیامی هست یا تصویری تجربه نکردم 

ایشون مدرس کلاسهای شیردهی با شیرمادر و ... هستند تخصصشون همین چیزاست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باش، هم سونوی شکمی دقیق نیست، هم بچه ها یه هفته عقب میافته رشدشون، یه هفته جلو میزنن وا ...

خدا خیرت بده خاهرم ایشالا هرچی میخای خدا بهت بده خیلی استرس داشتم 😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خوبم عزیزم خداروشکر  ی ماه خیلی سخت رو پشت سر گذاشتم الان یکم بهترم خداروشکر ک خوبی عزیزم  ...

الهی شکر گلم انشالله بهتر و بهتر باشی🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حامله ای فاطمهههه    

نه انا جون من حامله بشم که از خوشحالی سکته میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه حامله ای؟ایشالا که باشی😍

نه عزیز دلم باردار نیستم

ولی امید دارم که باردار باشم ، هنوز خیلی مونده تا تموم شدن سیکل و مشخص شدنش...

خوشحالیم برای یه چیز دیگه بود که حدودا یک نیم ماه دیگه مشخص میشه و بهتون میگم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله بزودی مامان بشی عزیزم  من هم میخوام دوباره پانکچر کنم  بخاطر همین پرسیدم.استرس دا ...

قربونت نگران نباش استرس برات بدترین چیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیز دلم باردار نیستم ولی امید دارم که باردار باشم ، هنوز خیلی مونده تا تموم شدن سیکل و مشخص شدن ...

عزیز دلم،از خدا میخوام هر چی میخوای خدا بهت بده،صلاحش با خواسته قلبیت یکی باشه،الهی آمین

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیز دلم،از خدا میخوام هر چی میخوای خدا بهت بده،صلاحش با خواسته قلبیت یکی باشه،الهی آمین

😍🤍

من قناعتم تو زندگی زیاده خدا همه جوره میتونه خوشحالم کنه بعضی وقتا خیلی امیدوارم میکنه و بعضی وقتا ناامید ترین میشم

فعلا امیدم زیاده😍🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اصلا نتونستم درست شیر بدم. شاید کلا رو هم ۱۰بار. بچه ها دوقلو اند نگهداریشون خیلی سخته، جونی برام ...

عزیزم ایقد تو فکر نباش..ی دخترعمویی دارم سینه هاش موقع شیر دادن زخم میشدن..دیگه شیرخشک میداد بچش..خداحفظشون کنه..ادمها برا همون یدونه شیر ندارن تو ک دوتا بچه داری..خودتو اذیت نکن عزیزم..

مگه شیر باید بزور بیاد...ول کن

😍🤍 من قناعتم تو زندگی زیاده خدا همه جوره میتونه خوشحالم کنه بعضی وقتا خیلی امیدوارم میکنه و بعضی ...

هممون تجربه چنین چیزی رو داریم،یسپار به خودش،وقتی بسپاری به خودش جوری برات میچینه که باور نمیکنی،آدم خودش خجالت زده میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
نه عزیز دلم باردار نیستم ولی امید دارم که باردار باشم ، هنوز خیلی مونده تا تموم شدن سیکل و مشخص شدن ...

وهووو خیلی دیره..الان اولشو بگو🤭🤭

مربوط ب بچه ست؟؟ همون ک درخواست فرزندخوندگی کرده بودی؟

یا اسپرم اهدایی؟

وهووو خیلی دیره..الان اولشو بگو🤭🤭 مربوط ب بچه ست؟؟ همون ک درخواست فرزندخوندگی کرده بودی؟ یا اسپر ...

🥹😭 یادته چند ماه پیش گفتم رابط پیدا کردم برای گرفتن بچه

اسم نوشتم دیروز زنگ زد گفت نوبت شماس یک ماه الی یکونیم ماه دیگه نوزاد ب دنیامیاد

نوزاد پسره🥹

میخواستم نگم چون ۱۰۰ درصد مطمئن نیستم حقیقت داره یانه 

ولی خیلی از دیروز منو سعید خوشحالیم😍☺️

1
5
10
15
20
25
30
35
40