2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آخ جون..ای جانم🤩😍😍😍😍😍..چ حالی شدی صدای ضربانشو شنیدی؟؟ کاش صداشو ضبط میکردی برا شوهرت.. خدا ...

خیلللی حس خوبیه واقعا که عزیزت داره تو بدنت رشد میکنه😍ان شالله عزیزم اصن نگران نباش خودمم همینجور بودم😁.آره فیلم گرفته بودم ازش.

دکتر ایمونو برا دوماه دیگه برام آزمایش نوشت ببینه وضعیت ایمنیم چطوره وگرنه گفته تا ماه 6 باید سرم بزنم.

الان برم بیمارستان امپولامو بزنم و بیام دراز بکشم..بخدا دیگه دس ب کاری نمیزنم..اینروزها چقد کار کردم ...

ماهور جان من روز پانزده که رفتم ازمایش دادم بعد اومدم خونه لکه بینی کردم این لکه بینی انقد شدید شد که دستشویی که میرفتم دستشویی پر از خون قرمز و روشن میشد منم انقد میترسیدم و گریه میکردم که حد نداشت ولی خداروشکر هیچ اتفاقی نیافتاد پیامتو که دیدم یاد استرس و ترس اون روزای خودم افتادم فقط فقط استراحت کن و مایعات زیاد بخور به دکترت هم بگو که داروهات زیاد کنه من روزی سه تا شیاف و دوتا امپول پروژسترون و سه تا قرص دوفاستون مصرف میکردم با این حال تا دوازده هفته خونریزی داشتم هفته ای یکبار خونریزی شدید میکردم بعد لکه بینی میشد تا دوباره هفته بعد خونریزی شدید کنم.انشالله خدا خودش حافظ کوچولوهات هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر جان خوبی عزیزم؟ من یه سوال داشتم شما پردنیزلون،استرادیول،انوکسا و پروژسترون رو تا هفته چندم ...

سلام عزیزم شرمنده من دیر به دیر به سایت سر میزنم من از همون مثبت شدنم چون خونریزی داشتم انوکسا قطع شد شیاف پروژسترون تا موقع زایمانم روزی دوتا میذاشتم استرادیول از هشت هفته کم کرد تا یازده هفته قطع کرد پردنیزلون تا ۲۰ هفته مصرف کردم تا پنج ماهگی هم ماهی یکبار آی وی ای جی زدم  تا هجده هفته روزی دوتا آمپول پروژسترون زدم از هجده هفته امپول پورلوتون که همون پروژسترون هست ولی دوزش فرق میکنه هفته ای یکبار میزدم تا زایمانم

بچه های لکه قهوه ای دیدم.خطرناکه؟؟ دلم نیومد ب شوهرم بگم

عزیزم استرس نداشته باش.اکثرا خونریزی دارن تو طول آی وی اف بخاطر داروهامونه.فقط استراحت کن 😍پسفردا نزدیکه میری صداشو میشنوی و به امروز میخندی.

مثه امروز من.بچه ها واقعا مواظب مریضیا باشین.من دیشب تب شدید گرفتم رفتم دکتر عمومی دارو برام نوشت ولی اصن استفاده نکردم تا شب که تبم شدید شد.

شوهرم پارچه مرطوب میزاشت رو پاهام وبدنم.ولی فایده نداشت

صبح علایمم قطع شد خیلی ترسیدم رفتم بازم سونو قلب😁که خدارو شکر چیزی نبود.

سلام دوستان 

دکتر قبل از اینکه آموپولای اصلی پنکچر رو بزنم ده روز قبل از پریودی آمپول دکارلین تجویز کرده و گفته بین ساعت پنج تا هفت عصر بزنم الانم من یادم رفته بزنم همیشه شوهرم برام تزریق میکرد الان هم نیس نزنم اشکال داره.. می تونم فردا صبح بزنم.. اگه فردا صبح بزنم دوباره عصر هم باید بزنم میترسم خطرناک باشه 

ماهور جان من روز پانزده که رفتم ازمایش دادم بعد اومدم خونه لکه بینی کردم این لکه بینی انقد شدید شد ک ...

عزیز دلم خیلی ممنون ک پیامو جواب دادی..با پیاماتون خیلی ارامش گرفتم..مرسی از بودنتون..عجلع دارم ک شنبه برم دکتر. ببینم دکتر داروهامو زیادتر میکنه..من لکه م فقط با دسمال مشخصه..قهوه ای کمرنگ..

شوهرم تازه گفت من ناهار نمیخوردم چرا غذا برام درست کردی..احساس میکنه بخاطر زحمت امروزم اینجور شدم..

بخدا همین یکماهی ک انتقال دادم اندازه یکسال گذشت برام..سه ماه اول بخوبی بگذره ک دیگه خیالم راحت شه..

نمیدونین معمولا پروژسترون تا چندهفته باید بزنیم،؟؟؟؟

عزیزم استرس نداشته باش.اکثرا خونریزی دارن تو طول آی وی اف بخاطر داروهامونه.فقط استراحت کن 😍پسفردا ن ...

قربونت گلم..خیالم راحت شد از اینکه اکثرا جوابمم رو دادین..نفس راحت کشیدم..

خداروشکر ک نی نی سالمه..

الان حالت چطوره؟؟تبت بهتر شد؟ بخدا من بخاطر همین سرماخوردگی جرات ندارم جایی برم..الان ک دیگه هیچ نمیرم

سلام وقت بخیر امروز روز ۱۰ سیکل پانکراس بود سونو داشتم سمت راست تعداد زیادی فولیکول با قطر ۱۱ و ۱۲ د ...

سلام عزیزم خوبی؟؟شما باز میخواید پانکچر بشید؟؟

منو یادتون هست باهم صحبت کرده بودیم قبلا؟؟

جنینای قبلیتون همشو انتقال دادید؟؟

درمورد سوالتون دوز داروهاتون دکتر شاید زیاد کنه 

انشاءالله که رشد کنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبی؟؟شما باز میخواید پانکچر بشید؟؟ منو یادتون هست باهم صحبت کرده بودیم قبلا؟؟ جنینای ق ...

سلام عزیزم والا متاسفانه الان حضور ذهن ندارم 

من ۸ تا جنین دیگه داشتم که دیگه کلا کنسل کردم و از اول اومدم مرکز مام شروع کردم امروز روز ۱۰ پانکچر و دوشنبه عمل دارم عزیزم 

❌️لطفا راهنمایی کنید❌️سلام وقت بخیر امروز روز ۱۰ سیکل پانکراس بود سونو داشتم سمت راست تعداد زیادی فولیکول با قطر ۱۱ و ۱۲ داشتم امکان داره تا روز ۱۴ که پانکراس دارم رشد کنن ؟؟؟؟کسی شرایط مثل من بوده