2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
الان روز چندم انتقالی؟ کیفیت چیو؟

امروز روز دهم انتقالم

برای ما اینطوری بود که دکتر جنین شناس میامد قشنگ بهمون توضیح میداد که تخمک و اسپرما تو چه وضعیتی هستن و ایا میشه ازشون جنین با کیفیت دربیاد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
وهووو .من زردچوبه استفاده میکنم همش😄😄. ولی فلفل و ادویه کاری اصلا. رب گوجه هم استفاده میکنم.

منم همین کارو میکنم ولی یه سریا هستن خیلی دوست دارن تو خوردن غذاهاشون رعایت کنن خب چرا توصیه های لازمو بهشون نگم که چی خوبه و چی بد اگه میگم زردچوبه کم یا استفاده نکردن از رب نه فقط برای ما بلکه واسه آدمای عادی هم ضرر داره همینجوریشم به خاطره مواد غذاییه که اینقد ناباروری ها زیاد شده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مال ماها ک‌بالا بود بخاطر روز ۱۴ یا ۱۵ بود.. تو هم مث ما یحمل میکردی عجول خانم.. مبارکت باشه گل ...

ممنونم تحملش سخت بود برام میخاستم بفهمم چ خبره ولی دکترم گفته روز شونزده برم از

منم همین کارو میکنم ولی یه سریا هستن خیلی دوست دارن تو خوردن غذاهاشون رعایت کنن خب چرا توصیه های لاز ...

ماهور جان یه سری از چیزارو تو خوردنمون رعایت نکنیم ممکن به معدمون اسیب برسونیم مثلا روغن ، فست فود ، قند ، رب ، کافئین ، نوشیدنی های گازدار همه ی اینا سمن و یا حتی سرخ کردنیا ، ماکارونی ، برنج 

و همینطور غذاهامونو میتونیم با کم کردن یا اضافه کردن از شدت ضررشون کم کنیم مثل همین ماکارانی با رب کمتر و به جای رب ، گوجه یا داخلش لوبیا سبز بریزیم یا فلفل دلمه یا زیره و البته با روغن سالم وووو... 

برنجم همینطور 

جدی باورتون ممیشه پر از استرسم

ریلکس باش خداروشکر کن که مثبت شدی و برامون دعا کن❤️

اره نباید حساب کنم؟

نه دوستان میگن خود روز انتقالو نباید حساب کنیم پس انگاری تو روز نهم رفتی ازمایش تا ۱۵ روز اگه صبر میکردی بتات خیلی میرفت بالا 

قوربونت برم منان جون،  نه مثل پریودی علایم فقط خارش نوک سینه

عه فکرنمیکردم اینطور شدنی هم باشه

انشاءالله خدا به زودی با اولاد سالم وصالح برات جبران کنه

این خودش مثل یه معجزه بوده مطمئن باش که بازهم برات معجزه میکنه امیدوار باش عزیزم

میگم چرا دوفاستون از بیست پریودی خوردی؟؟مگه نمیگن از شانزدهم خورده بشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میگم الان دسمال زدم دیدم لکه قهوه ای داشتم..مال چیه؟؟ میدونی؟

به خاطره همینکه میگم تو این هفته بیشتر دراز کشیده باش

اگه فقط در حد لک قهوه ایه چیز خاصی نیست 

هفته ۶ موقعیه که بند ناف جنین به مادر متصل میشه فعالیت بدنتو کمتر و خم و راست شدن به هیچ وجه اگه خواستی وسیله ای از روی زمین برداری زانوهاتو به جای کمرت خم کن اگه لکه بینی خفیف بدون درد داشتی هم ایرادی نداره اما مقدارشو در نظر داشته باش بیشتر شد شنبه که داری میری برای چکاپ به دکترت بگو معمولا مقدار شیافو بیشتر میکنن اونم اگه زیاد شد وگرنه که اصلا جای نگرانی نیست خیالت راحت

اتفاقا خوب کاری میکنی..عالی هستی ک با حوصله توضیح میدی

قربونت برم عزیزم❤️❤️❤️