2777
2789

ما یکسال بود خانوادگی  درگیر شپش سر شده بودیم از هر روشی که شما فکرشو بکنی استفاده کردم اما فایده ای نداشت یا اگه داشت مقطعی بود و با تولد تخم شپش دوباره همون آشو همون کاسه 

اقداماتی که انجام دادم 

از بهترین شامپوها و فوم ها بگیر 

تا ابتدایی ترین چیزها مثل سرکه و سس و اسپند و ....

و بهترین شونه ها چه برقی چه فلزی 

هیچی جواب نداد جز یک چیز 

حمد شفا هدیه خانم ام البنین ب نیت شفای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه هام چند بار درگیر شدن به هفته نمیشه پاکسازی میکنم می‌شینم هر روز حموم و شسوار و شپش و تخما رو دونه دونه در میارم رخت خواب و ملافه ها هم تو آفتاب جارو برقی همه جا حتی سر بچه ها رو جارو برقی میکشم با اتو مو موهاشون رو اتو میکشم تقریبا پنج روز تا کامل پاکسازی بشن و چیزی ازشون نمونه ولی این دفه ی آخر که گرفتن یه دارو از عطاری گرفتم کارم راحتر شد 

کامنتمو بخون اگه هر روز حموم کنه و با سشوار شپشا رو پیدا کنه بعدم موهاشو اتو بکشه میمیرن

مشکل اینکه زود زود سرما میخوره خواهرم نمیتونه زود حموم ببرتش

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

دختر منم چندماه درگیر بود

تو همین نی نی سایت دیدم قطره کیمیا را معرفی کردن

منم از باسلام خریدم خدا خیرشون بده هم کسایی که گفتن هم سازنده اش را 

عالیه با همون بار اول از بین میرن هم خود شپش ها هم تخمشون

سلام به همگی دوستان اصلا لزومی نداره موهاتونو ذره ای کوتاه کنین یا بشینین از صبح تا شب سشوار بکشید من همه ی این راه ها رو امتحان کردم و می‌دونم چه زجر آوره وقتی بعد اینهمه تلاش باز دوباره شروع میشن از اول 

تنها کاری که میکنین استفاده از یه قطره س به نام کیمیا که من از یه خانوم از مشهد خریدم که حاضرم قسم بخورم برا بار اول که استفاده کردم از شر این موجودات موذی و آزار دهنده و صد البته زجرآور خلاص شدم 

چند ماهه استفاده کردم و خواستم مطمئن بشم بعد بیام اینجا و بهتون بگم که مدیون کسی نشم 

شماره ش رومیزارم هر کی خواست تماس بگیره و سفارش بده

هیچ ضرری هم نداره من تحقیق کردم کاملا گیاهی هست از چند نوع گیاه مخصوص استفاده شده که باعث مرگ شپش میشه

وقتی ضرر داشته باشه برای خانومای باردار و شیرده ممنوعیت استفاده داره مثل خیلی از شامپوها

اما این قطره هیچ ممنوعیتی نداره