2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
به خاطره همینکه میگم تو این هفته بیشتر دراز کشیده باش اگه فقط در حد لک قهوه ایه چیز خاصی نیست  ...

بخدا امروز دوتا غذا درست کردم..

ب شوهرمم گفتم اذیت شدم..

در حد لکه قهوه ای سوخته. کمه..

روزی دوتا شیاف میزنم..الان اومدم دراز کشیدم..

دیگه بلند نمیشم فقط برا دسشویی و نماز بلند میشم..

امشب عقد داییم دعوت بودم نمیرم..

خیلی ناراحت شدم..

بخدا همش تو خونه م.

تا امروز صبح ترشحم سفید بود

به خاطره همینکه میگم تو این هفته بیشتر دراز کشیده باش اگه فقط در حد لک قهوه ایه چیز خاصی نیست  ...

تو‌همین یکساعت شاید ده بار رفتم دسشویی..چقد عصبی شدم..اب هم نمیخورم و اینقددسشویی میرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو‌همین یکساعت شاید ده بار رفتم دسشویی..چقد عصبی شدم..اب هم نمیخورم و اینقددسشویی میرم

نگران نباش ان شالله که دوقلوعه

آخه چند تا از دوستام بعد آزمایششون لکه داشتن و تو سونو فهمیدن دوقلو دارن

نگران نباش ان شالله که دوقلوعه آخه چند تا از دوستام بعد آزمایششون لکه داشتن و تو سونو فهمیدن دوقلو ...

خدانکنه مشکلی باشه.خیلی ناراحتم..

شوهرمو زنگ بزنم چندتا شیاف برام بیاره..چون شیافام رو‌ب اتمامه..

خداکنه همه چیز اوکی باشه و خوب..

واقعا دلم برا شوهرم میسوزه..هرچند خودم خیلی با امپولا اذیت شدم ک باسنم ایقد کبوده و جا امپولا سفت.ک وقتی میرم بیمارستان بعدش گریه میکنم..

یا امام حسین مشکلی پیش نیاد

بخدا امروز دوتا غذا درست کردم.. ب شوهرمم گفتم اذیت شدم.. در حد لکه قهوه ای سوخته. کمه.. روزی دوتا ...

خودتو خسته نکن آره فقط دراز بکش ما الان چون شرایط خاصی داریم زودتر خسته میشیم اونهمه دارویی که استفاده میکنیم دهنمونو سرویس میکنه . از علائم بارداری تکرر ادرار ، اینقد میری دستشویی یه بطری آب کنارت باشه باز یهو آب بدنت کم نشه دستو پاهات خشک میشه الکی یه استرس دیگه میگیردت😉

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خودتو خسته نکن آره فقط دراز بکش ما الان چون شرایط خاصی داریم زودتر خسته میشیم اونهمه دارویی که استفا ...

دیگه خستع شدم..همینکه میام تو رختخواب ۵ دیقه بعدش دسشویی شدید میگیرم..

زنگ زدم شوهرم ک بیا میوه برام بیار.بیا غذا بم بده..

ی بطری اب بذارم بازم باید هر دیقه برم دسشویی

خدانکنه مشکلی باشه.خیلی ناراحتم.. شوهرمو زنگ بزنم چندتا شیاف برام بیاره..چون شیافام رو‌ب اتمامه.. ...

میدونم عزیزم خودتو نگران نکن

والا من  الان همش میگم کاش یه لک داشتم که دلم خوش بشه لانه گزینی کرده😂

خدانکنه مشکلی باشه.خیلی ناراحتم.. شوهرمو زنگ بزنم چندتا شیاف برام بیاره..چون شیافام رو‌ب اتمامه.. ...

ماهور جان عزیزم پیامت پر از دلشوره و نگرانیه چیزی نشده که 

به جای اینکه برای کسای دیگه ناراحتی به فکر سلامتی خودت باش استرسو از خودت دور کن الانم گوشیو بزار کنار یکم بخواب ❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
درخواست دوستیم قبول کن با هم باشیم

قبول کردم عزیزم

ماهور جان عزیزم پیامت پر از دلشوره و نگرانیه چیزی نشده که  به جای اینکه برای کسای دیگه ناراحتی ...

الان برم بیمارستان امپولامو بزنم و بیام دراز بکشم..بخدا دیگه دس ب کاری نمیزنم..اینروزها چقد کار کردم..

سلام ماهور جان تبریک میگم بابت مامان شدنت 😍😍😍😍چندتا نفس عمیق بکشید و ذکر بگو تا شوهرت بیاد یکم آروم شی خیلی اذیت نکن خودتو بعدا که بهشون فکر کنی میگی چقدر ناراحتی کشیدم برای یه لک به خدا توکل کن و خودتو بسپار بهش و تمام