2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادویه برا بعد انتقالتون میگین نبایداستفادهدبشه؟چون من الان خیلی لدویه استفاده میکنم نزدیک انتقال هست ...

اره عزیزم زردچوبه و رب به مقدار کم 

اگه میتونی که رب اصلا استفاده نکن به جای رب ، گوجه میکس کن بریز تو غذاهات . برای آجیل مثل بسته ، بادام ، انجیر خشک ، بادام هندی یا خرما هم میتونی بخوری اما برای خودت تعداد تعیین کن فرض به مثال روزی ۵ دونه بادام . ۴ دونه بسته ، ۳ دونه انجیر ۲ دونه خرما با فاصله چند ساعت میدونی چرا اینجوری میگم چون نمیخوام تو خوردن زیاده روی بشه در واقع تو هر چیزیو زیاد بخوری به بدنت آسیب میزنه

هر موقع که احساس کردی دلت میخواد یه چیزی بخوری اینجور تنقلاتو امتحان کن

برای خوردن میوه و سبزیجات محدودیت نزاشتن

سبزیجاتو خوب بشورو میوه تو هم حتما پوست بکن بیشتر هم سیب بخور

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اره عزیزم زردچوبه و رب به مقدار کم  اگه میتونی که رب اصلا استفاده نکن به جای رب ، گوجه میکس کن ...

وهووو .من زردچوبه استفاده میکنم همش😄😄.

ولی فلفل و ادویه کاری اصلا.

رب گوجه هم استفاده میکنم.

سلام دوستای عزیزم منم به امید خدا این ماه دارم میرم تو سیکل انتقال  الان لک بینی دارم یکشنبه ا ...

آمین عزیزم

مراقب خودت باش خدا پشت و پناهت انشاءلله که طعم شیرین مادر شدنو به زودی حس میکنی 

خدا خودش کریم

تا چی برامون بخواد هر چی هم بخواد مطمئن باش به دور از مصلحت نیست

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بخدا اوندفه اندختمشون..گفتم شاید خراب شدن..تو یخچال بودن..بشورم بگم بخره برام..ی لیست بلندی بنویسم ب ...

😄 چاق نشدی از بس تخم مرغ خوردی 

یه مدت زردشو حذف کن همون سفیده رو بخور با سیب زمینی آبپز خوش خوارتره

از صبح که از خواب بیدار میشی تا شب تقریبی بخوایم حساب کنیم ۱۰ . ۱۲ ساعته ببین تو طول این چند ساعت چه چیزای مقوی به بدنت رسوندی اگه داری لواشک میخوری در نظر داشته باش که اون روز حتما باید یه چیز مقوی هم بخوری که به خودت اسیب نرسونی نه فقط به خاطره اینکه بارداری بیشتر برای اینکه از لحاظ گوارش هم سالم بمونی بعدا با خوردن چیزای بد خدایی نکرده دردی سراغ آدم نیاد که وحشتناک سخته همینجوریشم ماهایی که تو سیکل انتقالیم کلی استرس میکشیم