2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
وقتی خوابیدی بندازی زیر باسنت یه حالت شیب دار باشه به سمت سرت

باشه مرسی عزیزم

میگم  به نظرت امید داشته باشم تا هفته دیگه ک سونو انومالی میرم جفت خودشو بکشه بالا هماتوم کلا رفع شده باشه ان شاالله اینا خل بشه یکم از دردام کم بشه دل درد و کمردرد 

سلام باران جون خوبی ؟  ۲ تا جنین☺️

رزجون دکتر روزچند سونو کنه میتونه ذخیره رو بفهمه؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شما هم ویتامین دی داده  الان من بازم احتیاج هست که بخورم

آره ادامه بده تا وقتی که خود دکتر نگفته قطع نکن من خودم سرخود خوردم مولتی ویتامین هم می‌خوردم دکترم گفت مولتی نخور ولی ویتامین‌ دی رو ادامه بده روزی یه دونه هزار میخورم آمپولها رو هم نگووووو من آبکش به تمام معنا شدم‌ ولی این بمونه برام‌ممممم عیب نداره دور شکمم کبود باسن هم دیگه جا ندارم اینقدر پروژسترون زدم فکر کنم دیگه یکی دو هفته دیگه قطع کنه برای منو‌

باشه مرسی عزیزم میگم  به نظرت امید داشته باشم تا هفته دیگه ک سونو انومالی میرم جفت خودشو بکشه ...

عزیزم نمیدونم من به دکترم یه بار گفتم گفت جفت جاش عوض نمیشه که!حالا نمیدونم منظورش چی بود

آره ادامه بده تا وقتی که خود دکتر نگفته قطع نکن من خودم سرخود خوردم مولتی ویتامین هم می‌خوردم دکترم ...

این پروژسترون لعنتی خیلی بد هست من خیلی مدته که نزدم ولی جاهاش روی باسنم سر شده یجوریه

این پروژسترون لعنتی خیلی بد هست من خیلی مدته که نزدم ولی جاهاش روی باسنم سر شده یجوریه

وای اصلا نگوووووو که من جا ندارم دور نافم کبود و سفت باسن هم نگم برات اینقدر زدم سر شده باورت میشه ؟؟؟ فکر کنم تا ۱۰ هفته‌ باید بزنم‌ 

رزجون دکتر روزچند سونو کنه میتونه ذخیره رو بفهمه؟ 

همون روز سوم پریودی 

البته شاید روزای دیگه هم مشخص بشه ولی من روز سوم پریودی که رفته بودم سونو بهم گفته بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای اصلا نگوووووو که من جا ندارم دور نافم کبود و سفت باسن هم نگم برات اینقدر زدم سر شده باورت میشه ؟ ...

آره خیلی بده ولی حتما کیسه آبگرم بزار از هیچی بهتره

من یادم نیست تا کی زدم😅

آره خیلی بده ولی حتما کیسه آبگرم بزار از هیچی بهتره من یادم نیست تا کی زدم😅

شما بچه ات دختر بود درسته ؟؟؟ دوستم می‌گفت اگه بچه ات پسر باشه زیاد پروژسترون رو طولانی نمیکنن معمولا ده هفته قطع میکنن چون ضرر داره خو دکتر از کجا بفهمه‌ پسره یا دختر ؟؟؟

سلام دوستان ،دو ماه پیش  tsh من ۲ بود الان شده ۵ بنظرتون چرا ظرف دو ماه اینقدر تغییر کرده ؟ &nb ...

سلام عزیزم دقیقا من دو ماه پیش نیم بود تی اس اچم برا همین این ماه ازمایش دادم و آمپولای پانکچر رو شروع کردم خیالم راحت بود که نرماله بعد چند روز پیش جوابش آمد دیدم ۴شده به دکتر تمیزی گفتم کنسله پانکچر گفتن نه

آمپولارو ادامه بده تی اس اچ رو کنترل میکنیم با تغیرر دوز داروی لووتیروکسن

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
شما بچه ات دختر بود درسته ؟؟؟ دوستم می‌گفت اگه بچه ات پسر باشه زیاد پروژسترون رو طولانی نمیکنن معمول ...

من موقع پسرم تا سونوی انومالی شیافشو استفاده می‌کردم

این بچه هم مال من نیست مهمونم هست😄

آره ادامه بده تا وقتی که خود دکتر نگفته قطع نکن من خودم سرخود خوردم مولتی ویتامین هم می‌خوردم دکترم ...

عزیزم برای من خود دکتر گفت مصرف نکنم چون از حد نرمال یکم بالاتر بود گفت بیشتر بخوری مسمومیت میاره 

دارو هم به من شیاف پروژسترون داده روزی یکی

اسپرین روزی یکی 

امپول انوکسان روزی یکی 

قرص کوالی فول هم روزی یکی