2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

سلام خوبین ؟ صدام زدین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته و دیروز انتقال دادم

توکلت به خدا انشاءلله که مثبت بشی🤲❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
دورت بگردم عزیزم انشالله حاجت روا بشی ❤️ من دیشب بعد چند سال اقدام طبیعی داشتم 🫣 روز ۱۳ قائدگی ته ...

ممنون عزیزدلم تو هم همینطور 🤲

هیچ کاری برای خدا ناممکن نیست قدرتشو داره و ماروهم به اندازه توانمون امتحان میکنه

انشاءلله که خدا نی نیه تو راهیشو حفظ کنه و به سلامت دنیا بیاد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنون گلم من هنوز پانگچر هم نرفتم چه برسه انتقال.الان بزنم اشکال داره مگ؟من همیشه یخ زیرشکمم میگم حت ...

نه عزیزم هیچ اشکالی نداری،تا قبل از انتقالت هرشب میتونی بزنی

منم قبلا خیلی زیر شکمم یخ بود یه مدت فقط با پیشبند ظرف میشستم بعدم ژل رویال و عسل و سیاهدونه هم که خوردم کاملا سردیش ازبین رفت

البته من با توجه به طبعم اینا رو خوردماا

من خیلی ترشحات ابکی سفید دارم که ترسیدم تست امینوشور گرفتم خونه انجام دادم خداروشکر منفی شد دکتر برا ...

سحر جون این ترشحات طبیعی هست. من هم هفته های آخر خیلی زیاد داشتم و حتی فکر کردم عفونته که دکتر هم رفتم براش که نبود 

نه عزیزم هیچ اشکالی نداری،تا قبل از انتقالت هرشب میتونی بزنی منم قبلا خیلی زیر شکمم یخ بود یه مدت ف ...

منم میخوام برم طب سنتی تا متوجه بشم طبعم چیه و با توجه به اون خورد و خوراک کنم.

کی میشه این شکم ورقلمبه بیاد بالا راحت بشیم هممون

واااای خداروشکر😍😍😍 چقد خوشحال شدم. ان شاالله دل مشغولیای خودتم هر چه زودتر حل بشه ب حق حضرت زهرا ...

😚♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزدلم تو هم همینطور 🤲 هیچ کاری برای خدا ناممکن نیست قدرتشو داره و ماروهم به اندازه توانمون ...

الهی آمین یارب العالمین ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم.ممنون خوبم بله .ولی هنوز جواب نگرفتم من شانس یه قرعه کشی ساده رو ندارم چه برسه به معجزه ...

این حرفو نزن خانم گل

خدا معجزه شو دریغ نمیکنه،مگه چیزی ازش کم میشه😅

امید داشته باش

انشاالله دیر لانه گزینی کردن این فسقلیا،خواستن دل مامانشونو ببرن😍

خیلی درد داره بازم خداروشکر که بی نتیجه نبوده

من امروز ۲۱مین آمپولمو زدم روزی دوتا تو یه سرنگ، دو طرفم اندازه یه گردو سفت و قلمبه شده

کیسه آب گرم میذارم فقط یه مقدار دردشو آروم میکنه

ده روز دیگه هم دارم🥴