2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که دارم عمیق فکر میکنم چقدر خوبه که شماهارو دارم  شماها گرچه خودتون دست به دامن خدا و ائ ...

واااای خداروشکر😍😍😍 چقد خوشحال شدم.

ان شاالله دل مشغولیای خودتم هر چه زودتر حل بشه ب حق حضرت زهرا س

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=306709039]منم تقریبا همینجوری شدم هردو درست در یک زمان سقط شدن شش روز بعد ساک. من هم پیش ایمو ...

منم این اتفاق ۴ بار برام پیش اومده

ان شاالله دیگه اخریش باشه و بارربعدی بمونه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹✔️
۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️
۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️
14_roze_710✔️
15_sarvesahi✔️
16_mehremah✔️
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم✔️
۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️
۲۲_sarayyyyyy✔️
۲۳_داداشمممم ✔️
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی✔️
۲۷_ماهورجان✔️
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063✔️
30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷✔️
32_آیدا128✔️
33_پروانه۲۱✔️
zohrehjafar i_34✔️
35_گندمک۱۱✔️ @گندمک11   ✔️🖤🏴
36_زین
Bahar2200_37
asemaneabii_38✔️
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57
42_نهال6467✔️
43_raaaaaz✔️

44_ترگل_رض
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543
۵۸_5golnarges
۵۹__بهاره_✔️
60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193
62_آرام۰۰۰✔️
۶۵_بانودریا✔️
۶۶_jooooodi 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خواهر والله میگن وقتی ال دی میدن بعد تخمدانو خاموش میکنن و وقتی تخمک ازاد نشه روند افزایش زخامت ...

برا منم مرکز قبلی همیشه ال دی می داد ک واقعا اذیت بودم. ولی این دکتر دوفاستون میده شکر خدا.

منم وقتی مثبت شدم پاهام یخ یخ بود  با اینکه پاپوش زمستانی پوشیده بودم ولی بازم یخ بود  ا ...

به امید خدا هرچه خدا بخاد همون میشه

من خشکی لب زود به زود آب میخورم ولی باز لب هام خشک میشه پاد درد که نگم‌ خیلی درد دارن گرفتگی پایین شکم و پهلوهام هم درد میکنه یعنی اینا عوارض دارو هستن یا خدا نظری کرده بهم من این سومین انتقالمه اون دفعه ها سردی پا وخشکی لب رو نداشتم فعلا من‌به 

نیک گرفتمشون شما هم از  ما رو در دعاهایتون یادی کنید

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم والله من باری که مثبت شدم پاهامو دوتا جوراب میپوشیدم یخ یخ بود بله خوبه به نظرم 

قربونت‌انشالله منم‌هم مثبتم برام‌دعا کنید 

خدا رو شکر که حالت خوبه فاطمه جون  کار خوبی کردی رفتی عمل انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه و ب ...

سلام عزیز دلم تو خوبی شنیدم پی از پی کردی انشاالله بهترین ها برات 

آره شکر خدا یکم خوبم امروز اما سرفه امونمو بریده فعلا دیفین هیدرامین یا میخورم یا قرقره میکنم دکترم گفت آمپول نمیتونم تجویز کنم 

توکل بخدا ممنون از احوالپرسیت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم شکر خدا که تموم شد  سرفه مال بیهوشیه

سلام عشق من خوبی فکر نمی‌دونم قبلا خلط پشت گلو داشتم شاید برای اونه لوله هم گذاشته بودن تو حلقم 😅فکر کنم یکم زخم شده موقع سرفه شرمنده با خلط یکم خون اومد الان فقط تخم ریحان و شربت دیفین و اب و عسل و سوپ میخورم و گاها چایی تا خشک نشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فقط پول میگیرن  وگرنه حداقل از اولش از همه آزمایش ژنتیک و ایمنی و انعقادی رو بگیرن که هی نگن ب ...

اره خواهر  عزیز همه دنبال کار خودشونه وما بیچاره ها با این همه هزینه ها سر و  کله میزنیم خدا خودش ما رو از تاریکی نجات بده تا خدا هم نخاد از هیچی هیچ‌کاری بر نمیات خدا دل همه منتظران رو شاد کنه وبحق آه حضرت رقیه همه آه‌های دلمان برطرف بشه 😣😣

یا رقیه مظلوم نگاهی کنید بماها😥

کسی میدونه من چکار کنم ضخامت رحمم بره بالا و دوباره سیکل انتقالم کنسل نشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ...

سلام عزیزم استرس بکل نداشته باش من کنسل سیکل داشتم پیاده روی روزی نیم ساعت داشته باش لوبیا سبز  رو ابپز کن وبخور خوبه اب انار هم خوبه انشالله این دفعه کنسل نشه گلم موفق باشید و حتما مامان 

میشی تو این سیکلت

دوستان من کیسه آبم پاره شد اومدم بیمارستان ازتون یک دنیا التماس دعا دارم دعا کنید بچه ها نرن تو دس ...

سلام بهاره جون

نترس انشااله به سلامتی به دنیا میاریشون و صحیح و سالم بغلشون میکنی میاری خونه

ماهم دعات میکنیم 

سلام‌دوستان امروز هشتم‌انتقالمه بشدت پاهام یخه خوبه یا نه ؟ کسی قبل اینجوری بوده 

منم وقتی ای وی اف کردم ومثبت شدم همش پاهام یخ بود 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤