2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دو ماهه میرم متاسفانه هم ماه پیش دکتر گفت ضخامتم سه خطه نشده هم این ماه ؛ نمیدونم دلیلش چیه میگ ...

عزیزم هیستروسکوپی کردی؟ برا منم دو ماه پشت هم اینجوری میشد هم ضخامتم کم بالا میرفت و هم روزای اخر یهو میگف سه خطی نشده یا بهم ریخته نمیدونم میگف اکوژن شده چی شده. 

میگن انگار ضخامت اندومتر نامنظم میشه ی جاهایی ضخیم تر ی جاهایی نازکه و... برا من بعد هیسترو خوب شد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزمممم     چیبگم دنیا همینه هیچ کس بی غم و غصه نیست  توکل بر خدا

قربونت برم مهربون🥹🫂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جووون بیا بغل خودم خوشگل خانوم  ، من که همیشه میگم خدا هیچ وقت بد مارو نمیخاد ببین حالا چه حکمت ...

مرسی قشنگم 😍

همیشه انجام میدادم این غسل رو 

ولی چند وقتیه دیگه انجام نمیدم 😁

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها خرنوب کسی تاحالا استفاده کرده ؟چجودی روش مصرفش روغن سیاهدانه هم تهیه کردم کی باید استفاده کنم ...

ایدا جونم نمیدونم نظرات دکترا و بقیه رو ولی من به شخصه داروی گیاهی و شیمیایی و توصیه نمیکنم با هم داروهای شوهرت خوبه اگه فقط مشکلش حرکت باشه داروی گیاهی به بعضی بدن ها میسازی به بعضی نه چون امتحان نکردی مصرف کنه ازمایش بده تا ببینی اثر داره فقط اگه میتونی بهش عرق کاسنی بده چون کبدو پاکسازی میکنه و برایه اسپرم خوبه وبه نظرم از این بیشتر اشتباه

عزیزم هیستروسکوپی کردی؟ برا منم دو ماه پشت هم اینجوری میشد هم ضخامتم کم بالا میرفت و هم روزای اخر یه ...

اتفاقا دکتر هم هیسترو گفت اما چون من بعد پانکچر عفونت شدید خون  گرفتم از طرفی روماتیسمم عود کرد یه ماه بستری شدم دکتر میگه دیگه از عمل کردن شما میترسم خودمم اینکار اونقد برام اولویت نداره که بخوام هیسترو بشم حالا میخام بببینم با دارو شاید حل شد ضخامتم تا ۸میرسه فقط سه خطی نمیشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام عزیزم خوب شد اومدی بهمون سر زدی والله من نمیدونم برایه سه خطی باید چکار کرد دکتر چیزی بهت نگفت ...

ممنون پروانه جان حقیقتش وقت نمیکنم دختر کوچیکم بهونه گیر شده خودمم کارمندم کلا کم وقت میکنم سراغ گوشی برم 

در مورد ورزش هم عالیه منم احتمالا برم تو کار اصلاح سبک و ورزش هیسترو نمیرم اصلا موقعیتش ندارم از روماتیسمم هم میترسم مطمعنم با ورزش و تغذیه و اصلاح سبک رحمم اوکی میشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام بچه ها. favali  جون از دیشب بستری شده بیمارستان ب خاطر کیسه صفراش. و ان شاالله امروز قرار ...

اخی بنده خدا   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی قشنگم 😍 همیشه انجام میدادم این غسل رو  ولی چند وقتیه دیگه انجام نمیدم 😁

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام سارادلارام جان، ببخشيد همسرتون مورفولوژي رو چند بود؟ بعد گريد جنينتون c بود بلاست درسته؟بعد انت ...

سلام عزیزم شوهرم آزواسپرم بود

گرید بی بودن همه جنینام بله دوتا سه روزه انتقال دادم یدونه بلاست من خونه مامانم بودم کلا کار نمیکردم  فقط یه کوچولو راه میرفتم تو خونه

خب استراحت بودن و استرسای بارداری به اندازه کافی سخت هست ولی چشم به هم بزنی میگذره و خوشیا میمونه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایدا جونم نمیدونم نظرات دکترا و بقیه رو ولی من به شخصه داروی گیاهی و شیمیایی و توصیه نمیکنم با هم دا ...

باش عزیزم فقط برا جنسیت جنین ها نگرانم که پسر کم باشه.حالا شوهرم‌نیگ خوبه تقویتیه تو نت هم زده برا حرکت خوبه.حالا نمیدونم بهش میگم نخوره 

سلام دوستان روز۱۲ آزدادم منفی شدم سوالم اینه عددهای پایین چیه؟

اخی عزیزم 😥😥

نمیدونم چی بگم انشاالله به زودی طبیعی خدا یه گل پسر ناز قسمتت کنه 

اون عدد اینه که مثلا هفته 6 بارداری باید بتا اونقدر باشع

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود