2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام الهه حان خوبی عزیزم  والا من به بازو میزنم دردش کمتره تا ران پا  ولی جاش باید قسمت ...

مرسی سحر جان ، توی بیمارستان ۲ روز به بازم زدن از دردش نمیتونستم بخوابم ، حالا رون پام چند روزه زدم بهتره خداروشکر ولی نمیدونم جاش درسته یا نه

بچه ها یه سوال روز ۱۲ انتقال بتام ۹۴۲ شد،به نظرتون لازمه ۴۸ ساعت بعدش دوباره آزمایش بدم؟

مبارکه عزیزم❤

بتات خوبه نیازی به تکرار نیست دو هفته دیگه ان شاالله برو سونو 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ازمایش های ایمنی باید تو روزهای پریودی باشه؟ نسا  و آناشید؟

نه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام. فاطمه جان اگر منظورت منم بگو تیکرم رو بردارم و برم نیست بشم مادر. به خدا پوستم کنده شده به ای ...

سلام عزیزدلم خوبی نی نیا خوبن؟بسلامتی زایمانت کیه؟

من تومدرسه زده بودم دیگه بعدش هیچی نزدم..گفتن تا۱۰ سال اگه نزدی باید بزنی..اگه نزدی تواین ۱۰سال برو ...

اصلا نمیدونم زدم یا نه. شهریور ۸ سال تموم میشه ازدواجم این مدت نزدم ولی قبلشو نمیدونم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم  دعا میکنم توی آینده نزدیک بگی باردارم و با بارداری راحت ؛  بچه هات بیان بغل ...

قربووونت برم عزیزم❤️ ان شاالله همچنین شما😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم دقیقا نمیدونم مشکل چیه دکتر مریم توکلی ایمونولوژی میشناسی؟ امروز رفتم پیشش  ازمایشات ایمنی ...

نه نمیشناسم.

آره ادم واقعا میمونه منم دو تا از سی دی هام خارج از رنج بود یکم . یکی بالا بود یکی پایین یکی از بچه ها گف وقتی کمتر از ۵۰ تا خارج رنج باشه مشکلی نداره ، برا همینم دکتر زرنانی هم گف سی دی ها مشکلی ندارن. احتمالا برا شمام همین جوری بوده. 

اپکا و لنفوسیتم ک کلا قبولش نداشت ایشون.

هیچ دارویی چیزی نداد پس؟ 

توکل ب خدا ان شاالله اخر سر نتیجه مثبت باشه😍

کدوم فاکتورات مشکل داشت کهزرنانی اونا رو داد  

من سی دی ۱۶ یکم پایین بود و سی دی ۱۹ یکم بالا . ولی دکتر گف مشکلی نداره .

کلا نظرش این بود ک مشکل ایمونولوژی نیس. مشکلم یا جنینه یا ضخامت اندومتر . بر اساس اونم دارو داد.

فقط پردنیزولون رو پرسیدم نوشته دو سه هفته قبل انتقال شروع بشه. 

اصلا نمیدونم زدم یا نه. شهریور ۸ سال تموم میشه ازدواجم این مدت نزدم ولی قبلشو نمیدونم 

عزیزم روزی که برای ازمایش پیش از عقد رفتیم به ما زدن و کارت واکسن دادن ، شما کارتتو نگاه کن اگر زده باشن توش نوشته 

دوستان من ۱۰سال میشه امپول کزاز نزدم..بهم گفتن ۲۸هفته بزنم..میترسم نکنه عوارض داشته باشه؟نکنه مریض ب ...

دوست منم باردار هفته ۳۰ هست بهش گقتن کزاز بزنه ،بیخطره تو بارداری باید بری تو خانه بهداشت خودشون ترتیبشو بهت میگن ،ولی من باردار بودم دکتر پرسید چند سال ازدواج کردی چون کمتر از ۱۰ سال بود گقت موقع ازدواج بهت تزريق کردن پس نمیخواد

نه نمیشناسم. آره ادم واقعا میمونه منم دو تا از سی دی هام خارج از رنج بود یکم . یکی بالا بود یکی پای ...

عه، شاید.  هیچی گفت اصلا سرم نیاز نداشتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مبارکه عزیزم❤ بتات خوبه نیازی به تکرار نیست دو هفته دیگه ان شاالله برو سونو 

سلام سارادلارام جان، ببخشيد همسرتون مورفولوژي رو چند بود؟ بعد گريد جنينتون c بود بلاست درسته؟بعد انتقال دومرحله اي اذيت نشدين اخه تو استراحت ادم هست؟!، بعد استراحت كامل بودين؟

عزیزم روزی که برای ازمایش پیش از عقد رفتیم به ما زدن و کارت واکسن دادن ، شما کارتتو نگاه کن اگر زده ...

ممنونم گلم❤️

نه اون روز فقط ازم خون گرفتن . نه واکسن زدن نه کارتی چیزی دادن. حتی مارو ازین کلاسایی ک میفرستنم نفرستادن نمیدونم چرا😅

خدانکنه عشقم😘 اای جان دلم. چرا نتونی خب🥺 نه مطمئن باش خدا باهات لج نکرده اگه راهی هم بسته اس الان ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم 

بیای اینجا از موفقیت هات برامون بگی😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️