2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اره من دو بار رفتم یه نامه بهم بدن برا روانشناس چیزیم نیست هر کدومشون میتونن بدن ولی میگن فلان خانوم ...

🥺🥺🥺

حرفی برای زدن ندارم ...

مرسی که دلداری میدی قشنگم

دنبال به بهانه درست حسابی میگردم بزنم زیر گریه

متاسفانه رو این مورد ها نمیتونم پناه ببرم تو اغوش همسرم درواقع هیچکسو ندارم 😞🫂 جز شماها

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جون رسیدن بخیر خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم بعد از سفری که داشتی بازم حال دلت خوب نیست. ...

مهتاب قشنگم ممنون از لطف و محبتت🥹😘

خیلی آشفته ام سفر حالمو بدتر کرد 💔 از اولم به رفتن راضی نبودم بخاطر همسرم رفتم چون دلتنگ اقدامش بود

نمیتونم خوب و بدشو تشخیص بدم فقط میدونم دکتر گفته مناسب میکرو هست

متاسفانه رمز کاربریشو هم فراموش کردم وگرنه داخل سایت هست آزمایشاتش 

الان از روی ناعلاجی دارم اقدام طبیعی میکنم بلکه معجزه بشه

انقد اقدام نداشتم اصلا نمیدونم زمان مناسبش کی هست

همش خواب میبینم به یکی پول دادم اسپرمشو بریزه تو سرنگ منم به خودم تزریق کنم😑

انقد که فکرم مسموم شده 

مهتاب جون نفست حقه برام دعا کن به ارامش برسم

میدونم که فعلا مادر شدن به صلاحم نیست وگرنه تمام راه ها بسته نمیشد

فقط دعا کن به ارامش برسم مرسی عزیزدلم 🙂😚

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تالشی   سلام عزیزم نرفتی برایه انتقال

سلام دو ماهه میرم متاسفانه هم ماه پیش دکتر گفت ضخامتم سه خطه نشده هم این ماه ؛ نمیدونم دلیلش چیه میگه رشد اندومتر خوبه و به هشت رسیده اما سه خطی نشده 

دوستان خواهش میکنم کسی در این مورد چیزی میدونه راهنماییم کنه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام دو ماهه میرم متاسفانه هم ماه پیش دکتر گفت ضخامتم سه خطه نشده هم این ماه ؛ نمیدونم دلیلش چیه میگ ...

سلام عزیزم خوب شد اومدی بهمون سر زدی والله من نمیدونم برایه سه خطی باید چکار کرد دکتر چیزی بهت نگفت انجام بدی پیاده رویی میدونم خوبه برایه زخامت اب زیاد لوبیا سبز پخته اینا برایه زخامت خوبه ولی برایه سه خطیو نمیدونم 

منم این ماه الکی عقب افتاد انشالله ماه بعد دکترمو عوض کردم سخت در حال کاهش وزنو ورزشم دیگه ببینم قسمت چی میشه دختر بیا گاهی بهمون سر بزن والله دلمون براتون تنگ میشه کنجکاویم ببینیم چکار میکنید از خانم گلم خبر ندادرم خصوصیم بهش پیام دادم جواب نداد

فعلا هیچ پولی نداریم  پول به درک دبگه نه روحی نه جسمی هیچ توانی نداریم... این همه سال شوهرم ک ...

عزیزمممم    چیبگم دنیا همینه هیچ کس بی غم و غصه نیست  توکل بر خدا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

قربون دل مهربونت برم مهتاب جون خیلی ممنون از محبتت.ان شا الله هرچی از خدامیخواهی و خیر هستش برات خدا بهت بده.

🥺🥺🥺 حرفی برای زدن ندارم ... مرسی که دلداری میدی قشنگم دنبال به بهانه درست حسابی میگردم بزنم زی ...

جووون بیا بغل خودم خوشگل خانوم  ، من که همیشه میگم خدا هیچ وقت بد مارو نمیخاد ببین حالا چه حکمتی داره این دیر بچه دار نشدن ما توکل بر خودش که مهربونترینه،یا دلت میگیره چشماتو ببند کار کن تو خونه یه نیم ساعت   بعد میگی خدا شکرت که چشم دارم  همینکه سالمیم هزارمرتبه شکر.  همیشه میری حموم بیرون اومدنی یه غسل صبرم انجام بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها خرنوب کسی تاحالا استفاده کرده ؟چجودی روش مصرفش روغن سیاهدانه هم تهیه کردم کی باید استفاده کنم ...

خرنوب استفاده نکن الان دیگه نزدیک تخمکشی، اخه گاهی نتیجه عکس میده اگه قبلن استفاده کرده بود یه چیزی حالا

خرنوب استفاده نکن الان دیگه نزدیک تخمکشی، اخه گاهی نتیجه عکس میده اگه قبلن استفاده کرده بود یه چیزی ...

اخه خیلی ها استفاده میکنن!خرنوب جنسینگ و گرده نخل.چرا نتیجه عکس بده؟

خرنوب برای چی خوبه عزیزم؟

اسپرم عزیزم

سلام بچه ها.

favali  جون از دیشب بستری شده بیمارستان ب خاطر کیسه صفراش. و ان شاالله امروز قرار بود عمل کنه.

اگه ممکنه هر کی پیاممو میخونه براش ی صلوات و آیه الکرسی بخونه که هم دلش آروم بشه هم عمل سبک و خوبی داشته باشه و اذیت نشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱