2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نه بابا اصلا معلوم نیس. ممکنه مشکل از رحم باشه ممکنه زنتیک جنین مشکل داشته باشه صرف تشکیل جنین حتی گ ...

برای من فرقی نداره مشکل از کی باشه دلم میخواد بی مشکل باشیم دلم میخواد ذهنم روحم ازاد بشه..

اسباب کشی در پیش داریم بعد اون میرم سرکار😁 هم سرگرم بشم هم پولی بیاد دستم لوازم خونمون رو یواش یواش عوض کنیم اینجوری روحیم عوض میشه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون تا اونجایی که من این چند سال طبق تجربه فهمیدم تا سه روزگی بسته به تخمک از اون به بعد بسته ...

مشکل از دکترامونه که قشنگ توضیح نمیدن...

چرا نباید هیچ توضیحی بهم بده وقتی همه جنین هام از بین رفته؟؟ 

سری اول انتقال داد دید اینطوری میشه چرا پیگیری نکرد 

الان من با چه جونی دوباره برم پانچر؟ که اونم معلوم نیست همینجوری بشه یا با کیفیت بالا تر

من هیچ وقت مسئله رو باز نکردم واسه شوهرم 

امروزم که اینو گفت سکوت کردم

اخه بحث کردن فایده ای نداره جز اینکه دلامون بشکنه..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیپلم نمیخاد فاطمه، حالا من رفتم باز اینجا میپرسم 

عزیز دلم هر بهزیستی یه قانون جزئی خودشو داره

تمام قوانین یکیه ولی یه مسئول سختگیر تره به مسئول اسون میگیره

متاسفانه مسئول شهر ری خیلی سختگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل از دکترامونه که قشنگ توضیح نمیدن... چرا نباید هیچ توضیحی بهم بده وقتی همه جنین هام از بین رفته ...

مرکزتو باید عوض کنی وقتی از یه جا دوبار نتیجه نگرفتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیز دلم هر بهزیستی یه قانون جزئی خودشو داره تمام قوانین یکیه ولی یه مسئول سختگیر تره به مسئول اسون ...

اره من دو بار رفتم یه نامه بهم بدن برا روانشناس چیزیم نیست هر کدومشون میتونن بدن ولی میگن فلان خانوم باشه بیا بگیر الکی اذیت میکنن  شاید حقم دارن ولی دعوا نداشته باشن باادم حداقل  سنت کمه اشکال ندارع انشاالله که مسول عوض بشه بهت بدن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان من ۱۰سال میشه امپول کزاز نزدم..بهم گفتن ۲۸هفته بزنم..میترسم نکنه عوارض داشته باشه؟نکنه مریض ب ...

عزیزم با دکترت مشورت کن.... 

هم اینکه کی بزنی هم کدوم رو اول.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام الهه حان خوبی عزیزم  والا من به بازو میزنم دردش کمتره تا ران پا  ولی جاش باید قسمت ...

ران دردش از بازو بیشتره اما ببین دکترت کدومو گفته.... 

مثلا به من گفته بود شکمت جا کم آورد انوکسوپارینارو به رونت بزن.... 

اگه اشتباه نکنم به بازو اثرش کمتره نسبت به رون یا یه چیزی تو این مایه ها.... 

یادمه اون زمان دکتر من تاکید کرده بود به جاش شکم نیاز شد به رون بزنم، نه به بازو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکل از دکترامونه که قشنگ توضیح نمیدن... چرا نباید هیچ توضیحی بهم بده وقتی همه جنین هام از بین رفته ...

سلام فاطمه جون

رسیدن بخیر

خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم بعد از سفری که داشتی بازم حال دلت خوب نیست.

اگر اوضاع اسپرم همسرت خیلی بحرانی نیست برای هر دوتون تقویتی بگیر یه مدت بخورید اقدام هم مرتب داشته باش ان شا الله معجزه روزیت بشه و نی نی دار بشی😍❤️

تو رو خدا غصه نخور خدا بزرگه 

برای بهزیستی هم اگر همسرت راضی نیست فعلا اصرار نکن بیخیال باش 

الهی هرچی پیش میاد خیر باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
برای منم‌ تقریبا لب مرز هستن فاکتور ها ودکتر دارو داده. شما بعد از اقدام به درمان باردار شدین یا هن ...

بله عزیزم.

جنین داشتم ، انتقال دادم سال بعدش.دوقلو باردار شدم.

الان سه سال و نیمشونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون باران نازنینم  من شکر خدا ۳۱ هفته شدم باران جان یکی از این قلوهای من پایینه خیلی اذیتم م ...

به سلامتی چیزی نمونده،  کمی تحمل کنی این روزهای باقیمانده هم به سلامتی  سپری میشه.  دختر من کوچولو بود و یه دونه بود اصلا تکون نخورد از اول تا آخر سر به بالا بود. حالا من انواع و اقسام دردها رو داشتم اون جاش خوب بود. بعضی از جنین ها مثل دختر من وقتی جاشون خوبه دیگه تکون نمیخورند،

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹✔️
۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️
۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️
14_roze_710✔️
15_sarvesahi✔️
16_mehremah✔️
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم✔️
۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️
۲۲_sarayyyyyy✔️
۲۳_داداشمممم ✔️
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی✔️
۲۷_ماهورجان✔️
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063✔️
30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷✔️
32_آیدا128  @آیدا128    ✔️🖤🏴
33_پروانه۲۱✔️
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
asemaneabii✔️_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57
42_نهال6467✔️
43_raaaaaz✔️

44_ترگل_رض
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543
۵۸_5golnarges
۵۹__بهاره_✔️
60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193
62_آرام۰۰۰✔️
۶۵_بانودریا✔️
۶۶_jooooodi 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم اینترنتی که نبود بچه های اینجا شماره داروخونه رو دادن زنگ زدم واسم با تیپاکس فرستاد فق ...

مرسی عزیزم.میشه عکس بدی وشماره ی داروخونه

من خشاب خالیش دارم اما نمیتونم عکس بدم.

چرخونک دایره ی که زیرش زرده.چرخونکش شیشه ی و قرصا ابی روشن بود 

مرکزتو باید عوض کنی وقتی از یه جا دوبار نتیجه نگرفتی 

فعلا هیچ پولی نداریم 

پول به درک دبگه نه روحی نه جسمی هیچ توانی نداریم...

این همه سال شوهرم کار کرد ربختیم تو شکم دکترا 

میخوام چند سالی برای خودمون باشیم

لوازم خوب ، تفریح خوب ، خوراک خوب

مگه برای ما حیفه 😞 تا چشم بهم بزنم همین عمر باقی مونده هم تموم میشه هیچ لذتی از زندگیم نبردم...

میگن یا تو بچگیت احساس خوشبختی میکنی یا بزرگسالی

چقدر عمر خوشیام کوتاه بود ...

من تا ۱۰ سالگی زندگیم خوب بود بعدش بدبختی پشت بدبختی

گاهی تعجب میکنم از این همه صبری که دارم چرا کاسه ی صبرم تموم نمیشه چرا خدا نمیگه امتحان تموم شد برگه ها بالا

منو با همه چیز امتحان کرد همه چیز !!!!!!

فقط مونده یه مریضی ناعلاج بگیرم فقط همین یه مورد رو روم پیاده نکرده

وای که چقدر غر میزنم ببخشید تورخدا

موقع تخمک‌گذاریم هست هم درد دارم هم هورمون هام بهم ریخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آترین جون من تیکرم از خودم جلوتر بود اومدم درستش کردم حالا دوباره نمایش داده نمیشه  قربون دل م ...

ااا.من فکر کردم استرس بهت می‌داده یا دیر جلو میرفته برداشتی

لعنت بهش.من الان یک هفته اس اولین پیامم میزنه خطا میندازتم بیرون.گاهی میبینی ی طوماری نوشتی حذف میکنه 

الهی شکر که سالمین.شکر خدا که به نقطه ی امن نزدیکی 

دیگه چیزی نمونده 😍😘