2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ممنون مهربونم 🙂🫀 امروز داشتم به این فکر میکردم که نینی بیاد من هیچی بلد نیستم فقط میدونم هر ۲ ساع ...

فاطمه جون منم هیچ تجربه ای نداشتم ولی کم کم یاد میگیری، نگران نباش، 💚🌱 

کانال تلگرام دکتر خدیجه ظریفی هم داشته باشی خوبه، متخصص اطفاله، یکی از دوستان همینجا معرفی کردن چند سال پیش، 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا کاش ببرن رو دور تند!!!

همه مدارکمونم گم شده باید دوباره بریم شهرستان بگیریم چند ماهه دیگه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
جهاد بهتر از بین المللی ،من یه بار با دانایی بین المللی بودم 

من بین المللی نرفتم ولی میدونم هزینه های اونجا بیشتر از جهاد هست من چون اول همسرم جهاد بیوپسی شد من بعد رفتم پیش موسی پور دیگه تو جهاد ادامه دادم

فاطمه جون منم هیچ تجربه ای نداشتم ولی کم کم یاد میگیری، نگران نباش، 💚🌱  کانال تلگرام دکتر خد ...

شما فرزند خونده دارین چند سال طول کشیذ دادن بهتون

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من بین المللی نرفتم ولی میدونم هزینه های اونجا بیشتر از جهاد هست من چون اول همسرم جهاد بیوپسی شد من ...

هزینه هاش که چندین برابر جهاد هست ولی من اصلا اصلا راضی نبودم ،از هیچ بابت راضی نبودم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها اگ راهکاری چیزی میدونین از دارو و غذا بهم بگین نگرانم.اخه به همسرمم دارو ندادن بااینهمه سختگی ...

سلام عزیزم مگه من نگفتم حتما بهش دارو بده فرتیل اید اسپریژن کیوتن قرمز فولیک اسید یتامین دی ای سی یکروز در میون من باشم جای شما هیچ وقت بدونه تقویتی وارد سیکل نمیشم راستی شوهرت ازماایشش خوب بود چون میگن کسانی که اکثرا دختر دارد سرعتشون پایینه که برازه ما صحت داشت

بابا یه کاسنی میگم بهش نمیتونه خوب بخوره از اون مدل کارخانه ای ها خوب میخوره ولی از عطاری طبیعی خرید ...

من خودم میگرفتم بهش میدادم دکتر سگش هر چی اسرار میکردم نمیداد اینم تا میگرفتم میخورد دعوامون بود سره هزینش این بار اخر فهمید مشکل داره پسر خوبی شده بود خودش میرفت سره یخچال میخورد ولی بر اساس تجربه میگم اشتباه منو نکن البته پسر شدنم شانسیه ولی حداقل کیفیت بالا باشه کل تخمکات جنین میشه اونجوریم احتمال پسرش بیشتره 

طوطیا جان چرا برا این دوستم کم بوده تعداد تخمک هاش.کلا ۹تا اونم ۵تا جنین شده تازه معلومم نیس چندتاش ...

عزیزم ببخشید هی فرت من میام جواب میدم ولی تعداد تخمک به زخیره ی تخمدان وجوابدهی بدنه گاهی بدن به بعضی از داروها کمتر جواب میده گاهیم بهتر واینم فقط ازمونو خطاس خودم اصلا سینال بهم نمیساخت در صورتی که خیلی از دوستان با سینال بهترین تخمکارو داشتن

بچهها تعین جنسیت همون پی جی دیه،؟  طوطیا جان این با پیجی اس فرقداره،؟  من خوندم جنین زیاد ...

پی جی دی تعیین جنسیته ولی پی جی اس تعین سلامت جنینه اگرم بخواید هزینه پرداخت کنی تعیینم میکنن باهاش 

شوهرم که نه. مشکلی نداشت. من از دو ماه قبلش مکمل میخوردم، پرگناکر، دِها، کوکیوتن، ویتامین دی. برا آ ...

عزیزم برایه کیفیت تخمک اینوزیتول لازمه که در اینوفولیک فرتیک بیوتیک واوابوست هست اینا خوبن ولی روی کیفیت اینوزیتول خوبه شما احتمالا پلی کیستیک استید تخمک زیاد دادید پس صددرصد تخمکت ضعیفه و نتما باید مرتب میخوردی بعدشم شوهرتم بی مشکل باشه بهتره بخوره تقویتی 

سلام بچه ها..

من ۳۰برچ ۲ پریود شدم ک چند روز بعدش طبق دستور پزشک دوفاستون خوردم و بعدش پریود شدم 

۲۶ برچ ۳

حالا این ماه ۱۹ برچ‌۴ پریود شدم ک از سه روز قبلش لک جزیی داشتم.

نمیدونم مشکلیه ک‌زود پریود شدم.

جالب اینجاست ک تا پریودیم خوب میشه روز بعدش ترشح تخم مرغی میبینم تا ۴ روز..نمیدونم معنیش چیه..

کسی چیزی میدونه؟