2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047559 بازدید | 684609 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اسم شما رو نمیدونم که چی صداتون کنم. الان لا به لای پیام ها متوجه شدم که شما بارداری. برات خیلی خ ...

سلام عزیزم خوبین، بسلامتی فارغ شدین ؟شما آلمان هستین درسته؟ 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ی سری سوال داشتم درمورد آلمان و ای وی اف اونجا

ممنون عزیزم😘

عزیز دلمی 

ناریس جان باران میگه درخواستی نداره از طرف شما 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه بابا میره سرکار دیگ .کار داره اونجا اگ برین؟الان منم تو یه شهر دیگم گاهی شده ماهی یبار رفتیم سمت ...

دعام کن خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
واقعا تا خدا نخواد نمیشه  این همه تلویزیون میگه ناباروری نداریم با علم امروز  ولی تا خدا ...

جنینام تهران هست خودم شهرستان عزیزم!میخام بیام تهران توکل به خدا کردم خدا انشالا رو سفیدم کنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله عزیزم  من آزمایش‌های ایمنی و انعقادی رو بعد از انتقال منفی دوم ک دادم معلوم شد لوپوس دارم ...

خداروشکر عزیزم که تورهای داری انشالا سالم بغل بگیریش خاهر !منم جنینام رویان هست ۹تا دارم انتقال اولم هم منفی شد خدا انشالا بهم نگاه کنه

عزیزم حیفه ۹تا جنین رو بزاری و از اول شروع کنی،برو تهران و همونارو انتقال بده انشالله که نتیجه میگیر ...

اره خاهر میخام بیام تهران یکی دوسال میام تهران زندگی میکنم ببینم خدا برام چی رقم میزنه توروخدا منو هم موقع نمازتان فراموش نکنین خیلی خستم

بهاره جون خوبی عزیزم ؟ قربونت مال منم همینه تازه چنتام اضافه دارم واقعا از صبح پشت سر هم میخورم تا ا ...

سلام الهه جان

من فکر میکردم مال من خیلی زیاده، شما که دیگه ترکوندی🤣🤣🤣

من چندتاش رو بعد ناهار میخورم باقیش رو پشت هم شب🥴 یه مولتی ویتامین میشن دور هم😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیز دلمی  ناریس جان باران میگه درخواستی نداره از طرف شما

الان که باز درخواست میدم میگه شما قبلا درخواست دادین، اگر باهاش ارتباط داری میشه لطف کنی بگی ایشون بهم درخواست بدن 

اره باید بینشون چند ساعت فاصله باشه ، من حدود ۵ که همسرم میره سره کار لووتیروکسینو میخورم و نیم ساعت ...

وای من از گرفتگی پا نصف شب یهو از حالت افقی به حالت عمودی تغییر حالت میدادم. بیچاره بچه هام.

الانم راستش میترسم منیزیم بخورم، آخه تو کاغذ توش نوشته در بارداری در صورت ضرورت مصرف شود ترسیدم ضرر داشته باشه. الان گهگاه میخورم.

راستی الهه چرا قرص کلسیم و امگا ۳ نداری؟

سلام الهه جان من فکر میکردم مال من خیلی زیاده، شما که دیگه ترکوندی🤣🤣🤣 من چندتاش رو بعد ناهار می ...

عزیزم فرستادم روحیت بره بالا     اره والا خخخ ، دکتر من این دفعه گفت پروتئین زیاد بخور که وزن نی نی بره بالا اگه خدانکرده زود به دنیا اومد وزنش بالاتر باشه بهتره . خواهرم میگه یه پودره اسمش لیدی میل هست برای وزن گیری . این دفعه که دکتر بیاد ازش میپرسم ببینم اونم بخرم بخورم خخخخ 

عزیزم فرستادم روحیت بره بالا     اره والا خخخ ، دکتر من این دفعه گفت پروتئین زیاد بخور ...

وووی من اوایل بارداری همسرم لیدی میل گرفت دوتا لیوان درست کردم باقیش رو خرد خرد یواشکی ریختم دور! مزه آهن میداد نمیتونستم بخورم🥴

منم دارم سرچ میکنم ببینم چیا وزن نی نی رو بالا میبره. بستنی هر چند روز میخورم، نوشته بادام و انجیر و تخم مرغ و مرغ هم خوبه.

دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش

دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میلیون اسپرم خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم اونم با یه بار اقدام و عجیب تر با جلوگیری 😭😭😭😭

خواهرا من معجزه اطرافم از دوستان چه تاپیک چه جاهای دیگه خیلی دیدمو شنیدم همیشه میگفتم خدا اینا چه خوشبختن که بنده نظر کرده خدا هستن

اما یه موقعه ای خدا بهم داد که دیگه همتون میدونید موضوع طلاق منو.

من روز عرفه از خدا طلب عفو کرد و خودمو بهش سپردم و گفتم راه رو برام راحت کن. دقیقا فردای همون روز بی بی چکم مثبت شد همون روز گفتم چه بمونه این بچه چه نمونه من معجزه خدا رو دیدم و دیگه برای طلاق اینجوری خودمو داغون نمیکنم و فقط و فقط میسپارم به خودش من ۹ ماهه دارم به هر دری میزنم اما همچنان همسرم میگه طلاق. روز عید غدیر سقط شد میخواستم اسمشو بذارم علی که نشد من مطمینم خدا میخواست بهم بگه نترس از آینده من هستم و توکل کن.

همسرم تا بهش گفتم باردارم کلی گریه کرد ولی وقتی بعدش گفتم سقط شد گریه کرد و گفت چرا پس خدا معجزشو برات نگه نداشت بهم گفت بفهم من اسپرمم پوچه و هیچ وقت نمیتونی با من

بچه ای به دنیا بیاری یا سقط میشه یا میمیره گفت اسپرمم داغونه و اینبار حرفش اینه و تا چند روز بعدش هم خیلی داغون بود و گریه میکرد و میگفت آرزوی مرگ خودشو میکنه و تنها چیزی که میخواد اینه.

منم دیگه نمیخوام با خدا بجنگم میخوام قبول کنم جدا بشم خدا خودش حواسش به من هست

دوستای گلم همتون خیلی زود مامان میشید فقط آروم باشید و فقط بسپارید به خودش و تلاش کنید

من هنوز که هنوز باورم نمیشه معجزه به این بزرگی برای من خیلییییییییییی بزرگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤