2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
واقعاخیلی سخته . من قصدم خیر بود دلم میخاست اونو به آرزوش که مادر شدن بود برسونم که نشد. دکتر میگفت ...

آره این موضوعو منم شنیدم،عزیزم خیلی ناراحت شدم آدم نمیدونه حکمت خدا چیه

من ذخیره تخمدانم دودهمه .دفعه پیش دوتا تخمک داشتم که  دوتا جنین a و b تشکیل شد .میگم حالا تخمک ...

عزیزم سعی کن کسی که شبیه خودت یا شوهرته و گروه خونیش مثل خودتونه انتخاب کنی ، ژنتیک خیلی عجیب غریبه خیلی خودتو درگیر این موضوع نکن و زمان رو از دست ندین، اون ارتباط خونی که داخل رحمت دارین روی خیلی چیزا تاثیر میگذاره و شباهتش به شما میشه. 

میگن نهایت  ۳۵ درصد به اهداکننده و ۷۵ درصد به گیرنده میره. اونم اگر ژن اهداکننده خیلی قوی باشه،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ایندفعه رفتم مرکز نوشتن و انجام دادم.جز روال کارشون هست.

من ماه آینده انتقال دارم

حالا برم دکتر ازش میپرسم لازم هست یانه

که اکر لازم بود انتقال رو بندازم عقب و اول آزمایش بدم 

ایمنی و انعقادی مشکلی ندارم

عزیزم بیا بغلم 🥺🫂 انشاالله همه چی درست میشه گل من

ممنون مهربونم😘

دیگه دیدم مامانم نمیاد شام درست کردم قابلمه رو برداشتم بردم خونشون😉🤪

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها چندوقته نمیدونم‌ چیکارکنم تو برزخ موندم نمیدونم باید چیکارکنم راستشو بخایین تحمل رفت وامد رو ندارم اینکه بخام از خوزستان هی برم تهران برا انتقال جنینام !همسرم مخالفتی نداره که خونه رهن کنیم تهران و یه سال تهران بمونیم ولی خوب خوششم نمیاد ومیخاد بخاطرت من خونه رو تهران بیاریم از یه طرف بخام توشهر خودم بخام شروع کنم باید از اول شروع کنم واقعا بیمه رفتن و نرفتن موندم میگم خدایا من چیکارکنم ۹تا جنین تهران دارم بیام اونجا یا از اول شروع کنم میترسم بیام اونجا شوهرم افسرده بشه اگه منفی بشم چون کسی رو تهران نداریم از یه طرف خودم خیلی نیاز دارم خونم از شهره خودم یه مدت تغییر کنه و بیام تهران 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

خیلی قروقاطی نوشتم ولی به خدا موندم چیکارکنم نکنه بیام و شوهرم سرکوفتم‌ بزنه نکنه افسرده بشه نکنه جنینام از بین بره ولی از یه طرف خودم دلم پر میزنه بیام تهران یه مدت و جنینام رو انتقال بدم هرچند جنینام دوساله تو فریزن میترسم خراب شده باشن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خیلی قروقاطی نوشتم ولی به خدا موندم چیکارکنم نکنه بیام و شوهرم سرکوفتم‌ بزنه نکنه افسرده بشه نکنه جن ...

عزیزم ۱۰۰ دلتو یکی کن ما هرچی بگیم بازم تو شرایط زندگی تو نیستیم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

خب اگه بیاین تهران از سه جهت خیلی خوبه یکی اینکه دیگه پانچر نداری از هزینه جلویی دومی حالو هاتون عوض میشه سومی دکترا و دستگاه های تهران پیشرفته تر و آپدیت ترن

ولی خب باز بیاین تهران همون هزینه ی خونه و اینا هست

اما درکل بنظرم بیاین تهران بهتره

بازم ببین خوبی زندگیت کدومه ، خوزستان بمونی از اول شروع کنی یا بیای تهران

انشالله که هر تصمیمی گرفتی بهترین تصمیم برای زندگیت باشه و نتیجه بگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون مهربونم😘 دیگه دیدم مامانم نمیاد شام درست کردم قابلمه رو برداشتم بردم خونشون😉🤪

میگم دیگه تو راه حل داری همیشه دختر پر انرژی 😍😍😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

خدایا شکرت !

واسه شبایی که فکر نمیکردیم صبح بشه ..

واسه عزیزانمون که هر روز سلامتیشونو میبینیم ..

واسه رفیقامون که تو دنیای هزار رنگ ، اونا یه رنگه نابن ..

واسه آبی آسمون ؛ واسه هوای خوب ..

واسه دیدن دوباره ی سبز شدن درختا ..

واسه فرصتایی که میدی تا اشتباهاتمونو جبران کنیم ..

سختیایی که میتونست از این سخت تر باشه ..

زمین خوردنا و واسه دوباره بلند شدنا ..

واسه بودنت بهترینم ..

خدایا واسه بودنت کنارم شکر ..

🙂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم دیگه تو راه حل داری همیشه دختر پر انرژی 😍😍😘😘😘

ممنون عزیز دلم 🫂

یاد مامانبزرگ خدا بیامرزم افتادم

یه روز با سعید بحث کرده بودم دپرس بودم!

رفتم خونه مامانم مامانبزرگمم بود اونجا

خیلی بهم گیر داده بود که چته میگفت فاطمه ی همیشگی نیستی ناراحتی 

گفتم مگه قبلاً چطوری بودم

بنده خدا با خنده گفت قبلا همین که وارد خونه می‌شدی شروع میکردی به دلقک بازی😐😂

الان ناراحتی یه چیزی شده

گفتم ن درد دارم میخوام پریود بشم

باور نکرد ولی🥲

امشبم خوشحالم با دلقک بازی هام خنده رو اوردم رو لب های مامانم😎😁

مامانم یه فیلم داره از مادربزرگم منم توش هستم همش اونو میبینه گریه میکنه

تو فیلم خیلی مامانبزرگم رو خندوندم 🥺💔

اونشبم خیلی بهمون خوش گذشت...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام صبح بخیر

میگم بچه ها شما از کی سینه هاتون درد گرفت چرا من هیچی رو حس نمیکنم یوقت میترسم خدای نکرده بتا بالا نرفته باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦