2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047680 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وووی من اوایل بارداری همسرم لیدی میل گرفت دوتا لیوان درست کردم باقیش رو خرد خرد یواشکی ریختم دور! مز ...

اوه پس بد مزس کارمون در اومد   من دیابت بارداری گرفتم خیلی محدودیت دارم وگرنه از خدامه روزی ۱۰ تا بستنی بخورم هم عاشق بستنی هستم هم گر گرفتگی دارم شدیدا ، بادوم هم گفت خوبه میخورم با مرغ و گوشت و ماهی . بازم چیزی یاد گرفتنی به منم بگو . اهان راستی دکتر گفت بادوم هندی هم خوبه که من هنوز نخریدم 

دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میل ...

انشاله خدای مهربون بهترین راه رو که به صلاحت هست پیش پات میزاره سارا جان قوی باش عزیزم انشاله بهترین ها در انتظارته 

وای من از گرفتگی پا نصف شب یهو از حالت افقی به حالت عمودی تغییر حالت میدادم. بیچاره بچه هام. الانم ...

کلسیم دارم امگا ۳ ندارم میپرسم این دفعه حتما ، منیزیم رو دکتر خودش داده حتما ضرر نداره خیلی هم ماشاله خوب اثر میکنه . تو هم بپرس اگه گفت میتونی بخوری بخور حتما 

اوه پس بد مزس کارمون در اومد   من دیابت بارداری گرفتم خیلی محدودیت دارم وگرنه از خدامه روزی ۱ ...

عزیزم برای وزن گیری  بچه انبه و کباب  بخور

کباب بیرون نه که معلوم نیست چی به چی هست

گوشت خودتون کباب کنید

وای من از گرفتگی پا نصف شب یهو از حالت افقی به حالت عمودی تغییر حالت میدادم. بیچاره بچه هام. الانم ...

بهاره جون من از وقتی اقدامم کلا توی همه چیز مراعات میکردم که اگه باردار شدم ضرر نداشته باشه لوازم آرایشی و رنگ مو و عطر و دارو  و خوراکی . هیچی استفاده نمیکردم . ولی تو بارداری انواع و اقسام داروها رو استفاده کردم مخصوصا بیمارستان که بستری شدم کلی دارو بهم زدن دیگه از کورتون بگیر تا پتدین و مسکن و کلی قرص . به دکترم گفتم اینا ضرر ندازه گفت نه سودش بیشتر از ضررشه خیالت راحت .منم دیگه سپردم به خدا 

عزیزم برای وزن گیری  بچه انبه و کباب  بخور کباب بیرون نه که معلوم نیست چی به چی هست گوشت ...

انبه رو نمیدونستم مرسی گفتی ، گوشت رو تیکه های کوچیک میکنه همسرم مزه دار میکنه چند ساعت کباب میکنه برای رفع کم خونی میخوردم . پس برای وزن گیری هم خوبه . کل حقوقشو فعلا دارم می خورم   

دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میل ...

سلام ساراجان

بچه ها که خبر بارداریت رو دادن خیییلی خوشحال شدم و از شنیدن سقطش خیلی ناراحت😞

ولی کاش بتونی بازم برای عشقت بجنگی. الان امثال فاطمه رو نگاه کن، دارن سعی میکنند به فرزندی قبول کنند، مهم عشقیه که بین خودشه و شوهرش.

اگر شما هم تونستید نوزاد به فرزندی بگیرید و زندگیتون رو شیرین کنید

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اوه پس بد مزس کارمون در اومد   من دیابت بارداری گرفتم خیلی محدودیت دارم وگرنه از خدامه روزی ۱ ...

من تو اون دوران ویار مزه اش برام قابل تحمل نبود ولی چون یهو۳کیلو کم کردم دکتر گفت بخورم که منم نتونستم🥴

منم مدام داغم و به من باشههر روز بستنی میخورم ولی هر ماهدکترم هی میگه چرااینقدر زیاد اضافه کردی؟! منم میترسم یه کم رعایت میکنم.

کلسیم دارم امگا ۳ ندارم میپرسم این دفعه حتما ، منیزیم رو دکتر خودش داده حتما ضرر نداره خیلی هم ماشال ...

من یادم رفت منیزیم رو از دکترم بپرسم، از ماماش تلفنی پرسیدم گفت قرص یا پودرش رو بگیر. ولی چون خود دکتر نگفت حسم بهش بده و میترسم روزی یه دونه بخورم. حالا ۳هفته دیگه مجدد نوبت دارم ازش میپرسم.