2777
2789

این مشاوره ای که گرفته بودم واقعا مشاوره پیگیری نبود. هر روز میاد سه تا درس می‌نویسه که چی بخونم. شب تو یه ویس ۳۰ ثانیه ای زود زود بررسی می‌کنه گزارش کار رو. تایم تماس هاش به موقع نیست. هی میگه عقبی و باید بجنبی با اینکه میدونست پایه ضعیفی دارم. تو ماه هم ۸۰۰ ازم میگیره برای این کارا. طرح با ازمون هم گرفته بودم تا حالا هیچ آزمونی ازم نگرفته.

الان که به ساعت مطالعه ۸-۹ ساعت رسیدم می‌خوام عوضش کنم و یه مشاوره خوب از موسسه الورتبه بگیرم. خیلی استرس دارم که به این چطور بگم چون فردا مهلت این مشاوره ام تموم میشه و فردا بهش پیام میدم و ازش برای این مدت تشکر میکنم و بهش بگم دیگه تمدید نمیکنم و خودم میخونم.

با توجه به شخصیتش قراره خیلی سوال پیچم بکنه.  

این کاربری دست چندین نفر است.

مجبور نیستی جوابش رو بدی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من برا دخترم گرفتم هفته ای ۳۵۰ انقدد پیگیره که نگو چرا بدون تحقیق سپردی بهش

من به حرف یکی اعتماد کردم و رفتم این موسسه. نمیدونستم اینقدر بده. اول فکر میکردم ایراد از خودمه که تنبلی میکنم و مشاوره اینجوریه

بعد دیدم نه...هر چقدر هم تلاش کنم هی بهم انرژی منفی میده و از طرفی اصلا پیگیر نیست.برای همین چشمم ترسیده و این اخیر حتی برنامه اش رو نمیخونم و خودم برنامه میریختم اما دیدم خیلی کلافه شدم و رو نظم نیستم برای همین گفتم دیگه عوضش کنم و یکی خوبشو بگیرم. با اینم یه ماه بخونم اگه دیدم واقعا نمیتونم دیگه خودم ادامه میدم با برنامه ریزی خودم 

این کاربری دست چندین نفر است.

مشاور من خوب بود انسانی یه تجربی 

اگه انسانی با تقوی گزینه دو بگیر 

اگه تجربی با فروزند گزینه دو بگیر 

هر دو شون خوبن 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم