2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047678 بازدید | 684621 پست
صبح گفت نرفته . بعدم دیگه نیومد. گفتم شاید تا الان رفته و اومده. الهی خوش خبر بیاد😍

انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بهاره جون خوبی عزیزم ؟ قربونت مال منم همینه تازه چنتام اضافه دارم واقعا از صبح پشت سر هم میخورم تا ا ...

عزیزم پنتو و لوو ناشتا باید خورده بشه چطور تنظیم می‌کنی منم رفلاکس دارم اما نتونستم بخورم 

بعد منیزیم برای آرامش و ریلکس شدن و یبوست خوبه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 🥺 ای جااان چقد خوووب‌ . کاش واقعا میشد همه ی بار  دور هم جمع بشیم . مثلا مشهدی جایی😍

وای دل من رفت برای دورهمی تو حرم امام رضا 

عزیزم پنتو و لوو ناشتا باید خورده بشه چطور تنظیم می‌کنی منم رفلاکس دارم اما نتونستم بخورم  بعد ...

اره باید بینشون چند ساعت فاصله باشه ، من حدود ۵ که همسرم میره سره کار لووتیروکسینو میخورم و نیم ساعت قبل صبونه پنتوپرازول رو میخورم . منم رفلاکس دارم حدود ۱۵ سال امپرازول خوردم ولی چند ماه پیش دکتر گوارش گفت نه پنتوپرازول بخور ، خداروشکر خیلی خوبه برام . منیزیم هم برای درد عضله و گرفتگی عضله و پاهای بیقرار میخورم من

واییییی خدای من .من الان ۶یا ۷تاس معده ام رد داده .واقعا اذیت میشم

عزیزم شما هنوز داروهات شروع نشده اینا مکمل و ویتامینه بهت دادن فعلا ، سعی کن جوری تنظیم کنی با غذا و میان وعده هات بخوری انشاله کمتر اذیت میشه معدت دیگه ادم دستش میاد بعد چند وقت 

منم 🥺 ای جااان چقد خوووب‌ . کاش واقعا میشد همه ی بار  دور هم جمع بشیم . مثلا مشهدی جایی😍

🥹🥹

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون من درخواست دوستی دریافت نکردم هنوز

عزیزم فکر کنم برداشتن 

چون خیلی زمان برد شاید نزدیک یکماه پیش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوتاش قرص هستن؟داروخونه داره؟قیمتش چند؟همسرتون چیا خورد از دارو و غذا.همسرتون مشکل خاصی داشتن؟

ژل رویال قرصشو گرفتم خودشو نمیتونم بخورم بد طعمه

بره مومم قرصی خریدم از ی عسل فروش

همسرمم داغون بود پارسال از اونموقع تقویتی زیاد دادم هنوز جوابش نیومده ببینم تغیر کرده یانه