2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست

سلام دخترا

اومدم ب کسایی ک مثل من ذخیره پایین هستن بگم من با ی مدت اصلاح سبک و سالم خوری ذخیره م دوبرابر شده شماهم شروع کنید گوشت گاو قند شکر چای سردیجات و کافئین رو حذف کنید انشاا.. نتیجه میگیرین

دکترا میگن نمیشه ولی شد برای من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه عزیزم. لطفا مواظب خودت ونی نی باش انشاءالله بسلامتی بغل بگیری نی نی تو🙏 واقعا با اینهمه سخ ...

الهی قربونت برم ک اینقد مهربونی❣️

ان شاءالله عزیزم

خدا نگهدار همه تو دلیا باشه واقعا این راه سخته چ توی دوران درمان و چ بارداری

خداروشکر با این قضیه کنار اومده ک قطعا اونم لطف خدا بوده و هست

ان شاءالله خدا کمکت کنه و برای سقطش اذیت نشی عزیزدلم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ممنونم از پاسخت عزیزم الان توی تصویری که من فرستادم میدونی عدد ۵ که قبل از Ab نوشته یعنی چی؟

یعنی تا ۵ سلول رشد کردن و الان ۵ سلولی فریز شدن.

البته اگر ۱۰تا۱۲سلولی بشن بهتره ،ممکنه برای انتقال که بیرون میان دوباره رشد کنن و حتی بلاست هم بشن وشاید خدایی نکرده رشد نکنن،دیگه همه چی دست خداست.

بنظرم همین جنین‌ها رو استفاده کنید،خدایی نکرده اگر نشد دوباره پانکچر کن.چون اون هم هزینه و سختی خودش رو داره

ذخیره تون چنده؟

هیشکی توجه نکرد مجبور شدم دوباره بفرستم ببخشید

❌سلام عزیزان لطفا توجه کنید به پیامم❌

✔️ انوکساپارین ۴۰  🔴 ۸ عدد

✔️ آمپول پروژسترون ۵۰ 🔴 ۱۱ عدد

✔️ شیاف اکتوژست ۴۰۰ 🔴 ۱۳ عدد

✔️ ژل کریون (پروژسترون) ۸٪ 🔴 ۱۲ عدد

دوستان گلم من دیگه برای انتقال مجدد نمیرم تاریخ دارو ها تا یه حدی هست بعدش فاسد میشه

لطفاً هرکسی که نیاز داره بهم درخواست دوستی بده براش ارسال کنم

اگر ساکن تهران یا اطرافش باشید خیلی بهتره با اسنپ بفرستم!

با پست سخته برام ، پست نزدیک محل نیست

اگه درخواست دوستی باز نمیشه سایت اذیت میکنه

۰۹۳۸۸۹۴۳۷۵۸

شماره تماسم هست

ایتا ، روبیکا ، تلگرام ، واتساپ روش نصب دارم

هیچ هزینه ای هم گرفته نمیشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هیشکی توجه نکرد مجبور شدم دوباره بفرستم ببخشید ❌سلام عزیزان لطفا توجه کنید به پیامم❌ ✔️ انوکساپ ...

خدا خیرت بده

الهی حاجت دلت همه جوره روا بشه🌹

هم برای خودت

هم مادر

و هم برادرت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم شما رویان بودی درسته عزیزم؟میگم باره سوم براتون چیکارکردن مثبت شدین منم جنینام رویان هستن باره ...

بله عزیزم 

من آزمایش‌های ایمنی و انعقادی رو بعد از انتقال منفی دوم ک دادم معلوم شد لوپوس دارم ک اون ی نوع بیماری خود ایمنی هستش

داروهاشو حدود ۴ ماه استفاده کردم و دارم ادامه میدم ک ب لطف خدای مهربون مثبت شدم

طی سه بار انتقال دو بار پانکچر شدم ک توی این دوبار ۲۰ تا جنین تشکیل شد ک ۹ تاش با انتقالای منفی از بین رفت و

ی دونه توی دلمه🥰

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
قربونه تو برم من❣️ اینجوری میگی اشکمو در میاری ک ... فاطمه عزیزم تو باید اول خودت آروم باشی تا بتو ...

من اسم شما رو نمیدونم که چی صداتون کنم. الان لا به لای پیام ها متوجه شدم که شما بارداری. برات خیلی خوشحال شدم و دعا میکنم تا آخر یه بارداری سالم رو سپری کنی و نینی (هات) رو به سلامتی به آغوش بگیری.

مدت زیادی سایت برای من بالا نمی امد، بعدش بالای دو هزارتا پیام بود که تعداد کمی رو خوندم. الان هم که میام همش ۳۰۰ تا ۴۰۰ پیامه که نمیشه همه رو خوند🥺بعضی ها رو رندوم میخونم‌.

یعنی تا ۵ سلول رشد کردن و الان ۵ سلولی فریز شدن.  البته اگر ۱۰تا۱۲سلولی بشن بهتره ،ممکنه برای ...

ذخیره ۲.۲ هست عزیزم نمیدونم خوبه یا نه؟ ۳۴ سالمه

من یه اشتباه بزرگ کردم قبل از اینکه تقویت کنم رفتم پانکچر تنها قرصی که می خوردم فولیک اسید بود بعد از اینکه با اینجا آشنا شدم دیدم بچه ها ویتامین D E فرتیل اید میخورن دکترم مستقیم منو برد پانکچر منم بلد نبودم که تخمک هام بی کیفیت بود یه بارداری پوچ هم قبلا با iui داشتم کورتاژ کردم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن