2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
ان شااله که نینی ات رو سلامت بغلت میگیری. دیگه زیاد نمونده که سرت با شیر دادن و پوشک عوض کردن نینی ش ...

ممنونم باران جان ❤انشاالله 🤲

الان درگیر انتخاب اسم هستم😍 خیلی سخته اسم انتخاب کردن 🥴

الهی که همیشه تن خودت و دختر نازت سالم باشه 🤲

من هم دوست داشتم دو قلو بیارم دیگه تمام بچه نیارم ،همش به خودم میگفتم کاش بیشتر استراحت میکردم کاش این کارو نمیکردم کاش اون کارو نمیکردم شاید اون یکی هم میموند،ولی درست میگی‌عزیزم من هم به خودم میگم خدا خودش صلاحمونو بهتر میدونه و همیشه بابت این پسری که بهم داده شکر میکنم،وقتی نفسم میگیره میگم اگه دو تا بودن الان خفه میشدم ،خلاصه که خدا خودش هوامونو داره عزیزم 🥰

به خاطر رشته ی تحصیلیم یه مدت خیلی درمورد بیماری های خود ایمنی تحقیق می کردم یه سریاش خوب تو ذهنم مو ...

نسا جون الان مراجعه کننده میتونی قبول کنی؟

من چنتا سوال داره روحم رو میخوره گیر کردم تو این سوال های که نمیدونم جواب درستش چیه چیکار کنم من!!!

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من فردا میخوام برم پرورشگاه تحقیق و ثبت نام

برام دعا کنبد کارام پیچ نخوره

از ته دلم خوشحالم 😍🥹

یکی از ارزوهام این بود که از پرورشگاه بیارم 

ولی به عنوان بچه ی دوم تو سن ۳۰ سالگی ، اما تقدیر جور دیگه ای برام رقم زد

همسرمم دیگه راضی شد ، فقط یکم از حرف مردم می‌ترسه 

دعا کنید بتونم از پسش بر بیام 

دعا کنید امانت دار خوبی باشم ، خیلی میترسم از خودم که مادر خوبی نباشم

یه فکر هایی مثل خوره افتاده تو جونم

که بزرگ تر شد چطوری بهش بگم فرزند خونی ما نیست

اگه کار اشتباهی کرد چطوری تنبیهش کنم که نه گستاخ بشه نه زیاده روی

اون بچه ها خیلی حساسن ، حتی اگه نوزاد بگیرم خودم بزرگ کنم

اگه شوهرم عصبی شد سرش داد بزنه 🥺💔

من چیکار کنم میمیرم که....

این چند روز خیلی با سعید صحبت کردم

امروز یه نینی دیده بود ، می‌گفت مهرش رفت تو دلم یعنی فرزندی که به ما بدن هم مهرش می‌ره تو دلم؟

اگه خدا بخواد میخوام دختر بگیرم اسمشو بزارم پناه

وقتی ناراحتم صداش کنم پناهِ مامان 🥹♥️

نگرانم 🥲 دعا کنید برام 

قبل از اینکه من حرفی بزنم به همسرم ، شب قبلش خواب میبینه رفتیم پرورشگاه نینی اوردیم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزدلم انشااله بیام اینجا و خبر بارداری خودتو ببینم به زودی زود 🌞🤗 واقعا؟ چه جالب عزیزم 😃 ...

نمیدونم عشقم چقدر زود اومدم

مامانم ۱۷ سالش بود به دنیا اومدم

میگفت فکر میکردم عروسکی 😁 باهات خاله بازی میکردم

با موتور رفتن برای زایمان 🙄

من دی ماهی ام

میگه با موتور میبردیمت بیرون ۴۰ روزمم نشده بود

چله ی زمستون اونم زمستون های قدیم 🤨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزدلم انشااله بیام اینجا و خبر بارداری خودتو ببینم به زودی زود 🌞🤗 واقعا؟ چه جالب عزیزم 😃 ...

یه خاطره ازش بگم😁

میگفت :

بستری شدم برای زایمان بهم گفتن اگه  مدفوع داشتی به ما خبر بده سرویس نرو

منم فکر میکردم میخوای از معقدم بدنیا بیای 😐 😂

یعنی کلا فکر میکرد زایمان طبیعی از معقده😥

تا وقتی زایمان کرد فهمید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای عزیز 

ببخشید که همتون نگران کردم ولی واقعا شرایط خوبی نداشتم درد شدید و عفونت ادراری و کم خونی شدید همه با هم اومد سراغم دکترم هرچی صبر کرد دردم کمتربشه فایده نداشت اخر دیروز پساری گذاشت دعا کنید پساری جواب بده و این بچهارو نگه داره خانمهای باردار توروخدا با کوچکتر درد و علایم و ترشح توجه کنید انقد پیگیری کنید تا دکتر حسابی پیگیری کنه من هنوز درد کمر و دلدرد دارم انشالله خدا بچهای همه رو حفظ کنه بچه های منم حفظ کنه 

الان دیدم که هپی متاسفانه کوچول.وش از دست داد خیلی حالم بد شد 😭😭😭 خدا خودش کمکمون کنه 

بازم ممنون از همه دوستان که برام دعای خیر کردین انشالله که صد برابرش به زندگیتون برگرده

سلام دوستای عزیز  ببخشید که همتون نگران کردم ولی واقعا شرایط خوبی نداشتم درد شدید و عفونت ادرا ...

سحر جان خداروشکر خطر رفع شده گلم خیلی مراقب خودت باش.زیاد تو گروه نیا استرسی میشی