2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عه خداروشکربازم تو دلم خالی شد نسا جان ممنون از محبتت. بله متاسفانه خیلی هم درگیرم از نظر روانی هم ا ...

ریشه ی پسو از استرسه اصلا بهش فکر نکن خوب میشه. سعی کن تا می تونی ریلکس باشی. فعلا نباید قرص و امپول استفاده کنیا، یه چندماهی موضعی دارو استفاده کن بعد ایشالا باردار شدی و خاموش شد بیشتر رو ذهنت کار کن قول میدم برنگرده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ریشه ی پسو از استرسه اصلا بهش فکر نکن خوب میشه. سعی کن تا می تونی ریلکس باشی. فعلا نباید قرص و امپول ...

ازکجا انقد اطلاعات داری.بله من بسیار ادم استرسی ام و تو شرایط ناراحتی و مشکلات اطرافم لرز میفته به تنم و استرس تموم وجودمو میگیره.چیز خاصی استفاده نمیکنم جز پماد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو نه .امشب اعصابنمو شوهرم بهم ریخت .میگم فردا ازمایش داری یه کوفتی بخور خوب باش ازمایشت باز رفته ...

مردا کلا عادتشونه 😄 من به شوهرم التماس می کردم خودتو با آب داغ نشور

کو گوش شنوا.

کار خودشونو می کنن

فقط خودت ارامش داشته باش تخمک های خوب و قوی داشته باشی تو چندمیلیون اسپرم بلاخره چندتایی ش خوب هست  نگران اون نباش

این ماییم که باید صدتا امپول بزنیم برا چندتا دونه تخمک🥴

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دارو نه .امشب اعصابنمو شوهرم بهم ریخت .میگم فردا ازمایش داری یه کوفتی بخور خوب باش ازمایشت باز رفته ...

آیدا جان اگه میخواست تقویتی بخوره باید سه ماه قبل پانکچر یا قبل آزمایشی میخواین بدین میخورد تا تاثیر میذاشت ،شب قبلش تاثیر نداره گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مردا کلا عادتشونه 😄 من به شوهرم التماس می کردم خودتو با آب داغ نشور کو گوش شنوا. کار خودشونو می ک ...

کلا قاط زدم امشب اگ جلو خودمو نمیگرفتم میزدمش.امید بخدا.الانم اینهمه راهو بریم فقط تشکیل پرونده.چرا انقد کشش میدن

ازکجا انقد اطلاعات داری.بله من بسیار ادم استرسی ام و تو شرایط ناراحتی و مشکلات اطرافم لرز میفته به ت ...

به خاطر رشته ی تحصیلیم یه مدت خیلی درمورد بیماری های خود ایمنی تحقیق می کردم یه سریاش خوب تو ذهنم مونده.

روان شناسی خوندم و موضوع تزم تاثیر بیماریهای خودایمنی بر زندگی زناشویی بود. تو نمونه ها مبتلایان پسو بیشتر بودن و همه استرسی. واقعا بیماری روحیه تا پوستی. 

آیدا جان اگه میخواست تقویتی بخوره باید سه ماه قبل پانکچر یا قبل آزمایشی میخواین بدین میخورد تا تاثیر ...

الان آزمایش اولیه رو میخواد بده ببینه مشکل داره یانه.متاسفانه من نمیدونستم باید تقویت کنه .تغذیه و دارو برا آزمایش دوم مهمتره درسته ؟

شما الان تو چه مرحله ای از ای وی اف هستین؟

من اردیبهشت برای اولین بار پانکچر شدم و انتقال دادم. مثبت شدم ولی روز سونوی قلب فهمیدم سقط شده. چند روز قبلش دل درد پریودی  و لکه بینی داشتم.

دیگه هم جنین ندارم.

شهریور دوباره روز از نو روزی از نو.🥺🥺

الان آزمایش اولیه رو میخواد بده ببینه مشکل داره یانه.متاسفانه من نمیدونستم باید تقویت کنه .تغذیه و د ...

همون بهتر که آزمایش اول بدون تقویتی بده که بدونید مشکل داره یا نه 

انشالله که مشکلی نداشته باشه 

ولی وقتی میخوای پانکچر شی اگه قبل پانکچر سه ماه تقویتی بخوره بهتره اسپرمها با کیفیت میشن 

به خاطر رشته ی تحصیلیم یه مدت خیلی درمورد بیماری های خود ایمنی تحقیق می کردم یه سریاش خوب تو ذهنم مو ...

بر زندگی زناشویی هم اثر داره؟!!چه خوبه روانشناسی.الان روخودتوونم میتونین کار کنین .مغز منم بکار بگیر استرس نداشت باشم🤭

من اردیبهشت برای اولین بار پانکچر شدم و انتقال دادم. مثبت شدم ولی روز سونوی قلب فهمیدم سقط شده. چند ...

عزیزم چندتا جنین داشتی و چندتا انتقال داده بودی ؟