2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رعناجون بعدبارداری هم برای چکاب ماهیانه میای مام؟ زایمانتوکجامیری به سلامتی؟

سارا جون تا ان تی حتما باید مام ادامه میدادم ولی بعد از اون گفتن هر حا دوست دارین برین، من دیگه شهر خودمون ادامه دادم چون رفت و آمد توی ماه های اخر خطرناکه، 

ای جووونم مبارکه رعنا جون انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه😍🩷 اتفاقا منو مامانم طبیعی باردار شد ...

مرسی عزیزدلم انشااله بیام اینجا و خبر بارداری خودتو ببینم به زودی زود 🌞🤗

واقعا؟ چه جالب عزیزم 😃 چقد مامانی رو زحمت دادی 😉 بچه های با وزن کم یکم سخت تره 🙂 

چقد زودتر دنیا اومدی؟ 

بچه ها میشه راهنمایی کنید من امروز روز ده انتقالم صبح شیاف گذاشتم الان رفتم بشورم دیدم لکه اومد دستم ...

عزیزم نگران نباش ان شاء الله لک لانه گزینی هست 

منم لک داشتم و الحمدالله مثبت شدم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
شما میدونید دلیلش چی میتونه باشه کسیو دیدید این مشکل داشته باشه و تونسته بوه بیارع؟

عزیزم ارزششو داره بازم تست کنی. من  کسی را میشناسن که کلا اونم فولی هاش کم و با اختلاف سایز از هم بودن. بار اول همه فولی ها پوچ بود. باردوم سه تا تخمک دوتا جنین و بار سوم یک جنین. انتقال نداده هنوز. انشاالله شما هم اطنبار میشه

رز جان خوبی ، چه کردی عزیزم سیکل جدید شروع نکردی؟ بی خوابی و استرس دو فاکتور مخرب تخمدانن که اکثرا د ...

ممنون عزیزم خوبم ،خودت چطوری ؟ 

برای شروع سیکل جدید دارم dhea , و ال دی میخورم، ببینیم چی میشه ،این ماه که پریود شدم میرم ببینم دکتر چی میگه 

بله متاسفانه همین بیخوابی هم به‌خاطر استرسی هست که داریم و استرس هم به خاطر همین ای وی اف که داریم انجام‌ میدیم 

موقعی که دکتر میرم استرس بیشتر میشه چون یه جوری رفتار و صحبت میکنن که کلا آدمو از زندگی میندازن ،یکی نیست بگه خوب من اگه مشکلی تو باردار شدن نداشتم آخه پیش تو چیکار میکردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
۶ ساعت نه ۹ساعت صبح صداش نمیکردم.خودم تنها میرفتم همسرم کارش نزدیک .یکی دوبار میومد سرمیزد بهش زن ...

آفرین خیلی جرات داری.خودت تنها میرفتی؟منم میگم تنها برم شوهرم میگ بچه ها چی.محل کارش تو شهره میتونه سربزنه فکر خوبیه.

اون روز نمیشه اون روز رو بذار پیش کسی یه بهانه ای که به کار شوهرت یا یه جوری که عادی باشه جور کنید ...

نگرانی منم همون روز.حالا برا فردا که قرارشد بچه هارو ببریم.برا اون روزم باید یه فکری میکنیم