2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
بچها من امشب حالم خوب نیست میشه برام دعا کنید اروم شم فقط گریه میکنم بیچاره بچم 😭😭😔😔

الهیییی عزیزم. برات ایه الکرسی میخونم الهی دلت آروم بشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سحربانوو68    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

شوهرم نمیاد بریم برای شروع دوباره میگه چندماه بگذره میگم می خواد فقط داروی تقویتی  بنویسه میگه نمی خواد میگم زمستون همش مریضیم دوباره یک  سال عقب میوفته میگه مهم نیست آخه سن خیلی مهم 

چهارسال هر ماه بهونه آورد نیومد بریم دوباره بهونه گیریش شروع شد 

مجبورم همین قرصایی که فعلا از این و اون شنیدم بدمش ببینم چی میشه

الهیییی عزیزم. برات ایه الکرسی میخونم الهی دلت آروم بشه❤️

ممنونتم گلم هر وقت مادر شوهرم میاد خونم انقد تیکه بهم مینداره اذیت میکنه ک گریم میندازه کاش دیگه نمیومد بخدا ارامشو گرفته شکم پر تا حالاسه بار گریم انداخته 😔😔😭😭

عزیزم مرسی فدات شم دست درد نکنه انشالله ک نی نی ها شما رو هم خدا حفظ کنه جیگرای خاله 😍😍🙏🙏🙏

دعای یستشیر و آیت الکرسی خوندم به نیت سلامتی امام زمان

ودخترمون انشاالله که بسلامتی این دوران پشت سر بزاری عزیزم 

دعای یستشیر و آیت الکرسی خوندم به نیت سلامتی امام زمان ودخترمون انشاالله که بسلامتی این دوران پشت س ...

ممنونم عزیزم 😍😘🌹انشالله خدا سه قلو ها خودتم حفظ کنه برات عزیزم خدا اندازه دلت بهت بده ک انقد مهربون و خوبی گلم 😘😘😘

عزیییزم. اومده نصیحتتون کنه.‌ولی خداییش اونقدر زجر کشیدیم که اصلا از اینکه همه چیمون رو دایره هست هم ...

دقیقاااا

من دیگه باکی ندارم 

هرکی ام بپرسه چرا بچه نیاوردی( غریبه منظورمه آشناها که میدونن)

میگم خدا نداده

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله دیگه اصلا سراغ هیچکدومو نمیگیری و همین دفعه دوقلو ها سرتونو حسایی شلوغ میکنن

😍😍😍

مررررسی عزیزم 

انشالله شماهم به خواسته هات برسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شالله نینا محکم بچسبن ب دلت عزیزم ودوهفته دیگه شادترین آدم زمین باشی 🤲🤲😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

😍😘😘

ممنون نگار جون

1
5
10
15
20
25
30
35
40