2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
خیلی متاسفم عزیزم خیلیامون اینو تجربه کردیم اونم چندین بار الهی اخرین شکستت باشه وبه زودی دلت شاد ش ...

جدى؟ عاخه چرا بتا بالا ميره ولى مى گن دارو رو قطع كن؟

يعنى اگه ادامه بدم بى فايده شت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدى؟ عاخه چرا بتا بالا ميره ولى مى گن دارو رو قطع كن؟ يعنى اگه ادامه بدم بى فايده شت؟

نمیدونم چقد فایده داشته باشه یا نه. ولی من خودم اگه بودم برا ارامش دلم ک مطمئن بشم دوباره ۴۸ ساعت بعد تکرار می کردم. متاسفانه تو ابن زمینه دچار درگیری فکری میشم بعدا ک کاش انجام میدادم و‌.‌ ..

اگه نتیجه بازم معقول نبود ک دیگه هیچی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم. انتقال اولم پریودش خیییییلی وحشتناک بود. ولی دومی خیلی معمولی بود و با خونریزی کم. ولی ای ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت . الان دیگه بهتری؟ قربونت برم چقدر سختی کشیدی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دوستان عزیزم الان از اکو‌ و سونوی انومالی اومدم دو تاش خداروشکر خوب بود از ته قلبم برای همتون دعا کر ...

الحمدلله رب العالمین خدا حفظشون کنه زیر سایه پدر مادر خوشبخت و عاقبت بخیر بشن انشالله

من فعلا استرادیول میخورم روزی سه تا..روزی هم یکی فولیک اسید قوی.و آ اس آ شبی یکی

منم داشتم اینارو😃

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیییلیم عاالیه. همین جوری بی خیال باش🤪😍

😘

سعید کار خودشو کرد زنگ زد مامانم اومد اینجا😂😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مبارک باشه عزیزم دو هفته دیگه با بتای عالی خوش خبر بیای عزیزم واسه انتقال آزمایش کرونا ازت نخواستند ...

چرا عزیز دلم ..

ولی من ۳ دوز واکسن زدم 😐

استرس نداشته باش الان دیگه کرونایی وجود نداره

انشالله همه چیز به خوبی پیش بره واست ♥️

ممنون از دعای خوبت🙂🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها از اولم كه بتا شد ١٤.٩٥ امروز آز دومم شد ١٨ گفتن داروهاتو قطع كن تا پريود شى ديگه فايد ...

عزیز دلم درکت میکنم همین اتفاق شنبه واسه منم افتاد خدا میدونه که چقدر سخته ولی چیکار میشه کرد هیچ کار خدا بی حکمت نیست به حقِ الله که هرچی زودتر مادر بشی جبران شه این روزای سخت

😍😍😍 چشششششششم ممنون قشنگم

مامان پاطی مبارکه😍😍 انشالله اون دوتا کنجد بشن دوتا نینی تپل مپل و خوشگل و پر انرژی مثه مامانشون عزیزم همینطوری ادامه بده تا جواب مثبت💃💃💃💃💃💃

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مامان پاطی مبارکه😍😍 انشالله اون دوتا کنجد بشن دوتا نینی تپل مپل و خوشگل و پر انرژی مثه مامانشون عز ...

فدااااااتشم عشقم

وایییییی ماهیا جون من چرا انقد خوابالو شدم؟

هرچی میخوابم سیر خواب نمیشم

رو تخت مرکز خوابم برد ، تو اسنپ خوابم برد

الانم ک تازه بیدار شدم 

هنوز خوابم میاد🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها دیروز فهمیدم خواهر شوهرم بارداره تازه ی ۸ ماهه ازدواج کرده ولی خب ۳۰ سالشه ی حال عجیبی شدم نمیدونم حسادت یا چی 😔😔😔😔 ولی بعدش خودمو جمع و جور کردم و کلی استغفار کردم نمیدونم چکار کنم میترسم ی دفع تو رفتارم یا چهرم کسی این حسو متوجه بشه خیلی خودم رو شاد و بیخیال نشون دادم من اصلا آدم حسودی نیستم کلی خودم براش دعا کردم که بچه دار بشه اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشم از خودم بدم میاد😔😔 چکار کنم بیخیال بشم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍