2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
همچنین شما وهمه ی منتظرهانه  الان که نمیگن سنو های بعد به من هیچی نگفت شما کی باز سنو داری روزی ...

مرسی عزیزم 

من روز دوم ضخامتم ۴بود و روزی ۳تا استرادیول میخورم  منم انشالله شنبه سونو دارم و همون روز هم زمان انتقال رو بهم اعلام میکنه 

همون روز دوم پریود که سونو دادم خراش برام انجام داده 

احتمالا پی ار پی هم  انجام بده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
برات کار خاصی نکردن من سه ماه پیش خراش دادن  ولی نمیدونم اثرش مونده یا نه وگفت پی ارپیم میکنم&n ...

روز دوم که رفتم سونو خراش هم برام انجام داد احتمال زیاد پی ار پی هم انجام بده برام  

احتمالا اثرش مونده و اگه نیاز بود دوباره برات انجام میداد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ییت شروع کردی ب اعلام دردها😃

ربطی به علایم نداره که 

ولی دردش خیلی تیزه

قبل انتقال هم درد داشتم کمتر از این بود

بعدشم که کنجدام سمت چپ هستن ☺️ دردی که دارم سمت راسته🥲

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای خدا خیلی سرفه دارم 😐 نگران نیستم چون بخواد بگیره با سرفه ام میگیره

ولی اذیتم🥲 

اگه خدایی نکرده ام منفی بشم سعید میگه چون سرفه میکردی!!!

شربت سرفه میخورم،

دمنوش به و تخم به میخورم،

فرنی نشاسته با شیر هم خوردم 

ولی بهتر نشدم

قبل انتقال اصلا اینجوری سرفه نمی‌کردم🤨

الان انگار لج کرده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=292266558]دستو پای یخ خوبه اکثرا مثبت شدن[/QU خوندن همچین پیامی چقد به آدم انرژی میده انشاءلله عزیزم❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ای خدا..لعنت ب سرفه..دکتر بت گفت ک‌سمت چپ جنینات گذاشته؟

نه عزیزم از تو مانیتور که نگاه کردم متوجه شدم سمت چپ هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂 یاد یه خاطره ای افتادم فکر کنم ۳.۲ سالی بود ازدواج کرده بودم .. بعد خب ما زود بچه میاریم حتی ...

عزیییزم. اومده نصیحتتون کنه.‌ولی خداییش اونقدر زجر کشیدیم که اصلا از اینکه همه چیمون رو دایره هست هم دیگه ناراحت نیستیم

یه بسته دیگه دارم ( ۳ تا توشن) بهم گفت گذاشتیم بقیشونم اگه رشدشون خوب بود باهاتون تماس میگیرم ، ( ف ...

انشاالله دیگه اصلا سراغ هیچکدومو نمیگیری و همین دفعه دوقلو ها سرتونو حسایی شلوغ میکنن