2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
دکتر پریناتولوژی برای ایمنی بدنه  من این شماره رو ازش گیر اوردم تو کلینیک تابانه منشی گفت دکتر ...

دکتر ایمونولوژی درسته

فکر کنم سهوا اشتباه نوشتید

پریناتولوژی  فوق تخصص بارداری پرخطره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
با خوندن حرفات دلم خون شد ‌خداروشکر که دلت شاد شد خاهر خدا برات حفظش کنه عزیزم!منم از ته د ...

درست جایی که فکر میکنی به بن بست رسیدی خدا دستتو میگیره و چاره سازی میکنه ان شاء الله خیلی زود این شادی نصیبت بشه

شما راست میگی تو این راه همسر همراه خیلی مهمه 

امیدوارم بحق این ماه عزیز به دعای امام زمان خیلی زود دامنت سبز بشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به ازمایش نگاه نکن..یکی ازدوستان بامن انتقال داشتن دکتر گفت ازمایش خوب نیس ساک کوچیکه..ولی الا ...

ممنونم زری جون از دلگرمیت

دکترم پیام داده که : این جواب خوب است

فردا بیایید مطب. 

فردا برم ببینم چی می گه

توکل ب خدا 

ممنونم زری جون از دلگرمیت دکترم پیام داده که : این جواب خوب است فردا بیایید مطب.  فردا برم ب ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر 

انشالله که فردا خوش خبر بیایی باور کن این چند روز همش دعات میکردم فردا رفتی سونو خبر خوش زود بهمون بده چشم انتظارمون نزار

اشکالی نداره عزیزم ناراحت نباش کافیه خدا بخواد همه چی درست میشه 

توکلم فقط به خداس انشالا راه نشونم بده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
پرس و جو کن ببین میتونی از مراکز خصوصی تانک اجاره کنی؟ مثل بیمارستان های خصوصی یا حتی مام 

والا نپرسیدم حتی بهشون گفتم پول هم میدم هرچقد باشع  اگه اجاره بدن ولی گفتن فک نکنم همچین چیزی قبول بکنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
درست جایی که فکر میکنی به بن بست رسیدی خدا دستتو میگیره و چاره سازی میکنه ان شاء الله خیلی زود این ش ...

منم خاهره خوبم‌واقعا از ته قلبم به این نتیجه رسیدم فقط اون بالایی میتونه از این راه نجاتم بده خیلی وقته کم آوردم😔

ممنونم زری جون از دلگرمیت دکترم پیام داده که : این جواب خوب است فردا بیایید مطب.  فردا برم ب ...

فدات شم..ان شاالله فردا خوش خبرمیایی بهمون خبرمیدی..مطمئن باش الان داره قلب کوچولوش میزنه

بچه ها prpچقد ضخامتو بالا میبره؟

برای من 6.8 بود با پی ار پی شد 8 

یه خانمی گفت دکترش قرص عصاره گوجه داده واسه ضخامت اندومترش و تاثیر داشته زیاد اونم امتحان کن 

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبی؟ همه اینجا فکر بچه دومن بجز من😂😂😂😂

سلام عزیزدلم خوبم شکر شما چطوری؟ 

چرا؟ دیگه بچه نمیخای؟

والا منم دوست دارم چندسال دیگه اقدام کنم ولی شوهرم میگه نه زمانو از دست میدیم زود بریم دنبالش که زود نتیجه بگیریم برا همین اولی تقریبا دوسال طول کشید شوهرمم میگه این سری هم اینجوری میشه مام معطل کنیم دیگه اختلاف سنی بچه ها خیلی زیاد میشه ولی خب من خودم هنوز اصلا آمادگی ندارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍