2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من با نسخه میگرفتم ولی ازاد حساب میکرد

چند بود قیمتش؟ و استفاده اش روزانه اس یا چطوری؟ سرمنده سوالام زیاد شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم راستش همسرم واقعا همکاری نمیکنه واس همین مجبورم بعد راستش از رویان اصلا راضی نبودم واس همین تص ...

موفق باشی عزیزم راستی میتونی همون جنیناتو از رویان منتقل کنی به شهر خودتون

سلام عزیزم چندسال داروی هورمونی قرص و امپول  دو بار ای یو ای منفی سه بار پانکچر شدم چهار بار ...

با خوندن حرفات دلم خون شد ‌خداروشکر که دلت شاد شد خاهر خدا برات حفظش کنه عزیزم!منم از ته دلم دوس دارم تا آخرین نفس تلاش کنم ولی خب همراه شدن همسر هم خیلی مهمه حالا کمکش هیچ نخاستم ولی بخاد مانع بشه واقعا نمیشه کاری نکرد الانم آخرین دفعه س که گفته انتقال بدم اینبار واقعا به خدا گفتم خدایا هرکاری کردم خودت میدونی واقعا تنها امیدم به خداس چون هیچ چاره ای ندارم خدابه  دادم برسه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چه حیف شد... ان شاء الله هر تلاشی که میکنی خیر باشه و زودتر به نتیجه برسی

ممنون عزیزدلم ممنونم خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
موفق باشی عزیزم راستی میتونی همون جنیناتو از رویان منتقل کنی به شهر خودتون

عزیزم مشکل تانک هست !مرکز مقصد باید تانک بده که مرکز مقصد دولتیه میگه تانک نمیدیم رویان هم میگه ماهم تانک نمیدیم واس همین به فکره پانکچر دوباره افتادم

بچه ها کسی قرص استرادیول رو واژینال استفاده کرده تا حالا؟ چجوری باید استفاده کنم ؟ با دست یا اونم اپ ...

من استفاده کردم فاطمه جان دستکش دستت کن قرص رو وارد کن ، برای ضخامت و خونرسانی خوبه ، استرادیول رو خارجی بخوری بهتره تاثیرش بیشتر 

بچه ها تا بحث اسم.ما هنوز اسم انتخاب نکردیم. به نظرتون بهار قشنگه؟ اسم دخترونه ملیح وناز چیزی به ذ ...

بهار خیلی قشنگه عزیزم 💖

سلیقه ایه دیگه 

آوا . ستین. رستا. دنیز. پریا. 

من خودم آیسان و هیلاو مایا دوست دارم 

دکتر زرنانی چ دکتری هست و کجا هست ؟!

دکتر پریناتولوژی برای ایمنی بدنه 

من این شماره رو ازش گیر اوردم تو کلینیک تابانه منشی گفت دکتر هفته ای یک بار میاد اسمو شمارمو گرفت گفت بهتون زنگ میزنم که کی بیایید۲۲۳۷۶۴۹۱

عزیزم مشکل تانک هست !مرکز مقصد باید تانک بده که مرکز مقصد دولتیه میگه تانک نمیدیم رویان هم میگه ماهم ...

پرس و جو کن ببین میتونی از مراکز خصوصی تانک اجاره کنی؟

مثل بیمارستان های خصوصی یا حتی مام 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست