2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم تو باید الان خوشحالترین باشی دیگه اخرشی نگران نباش انشالله بموقع کوچولو میاد بغلت

این هفته های اخر انتظارش خیلی سخته و بیشتر استرس داری ان شالله می رسی به این آخرا میفهمی چی میگم مخصوصا که سخت ترین ماه بارداری ماه اخره هم سنگینی هم نفس تنگی هم فشار جنین به احشای داخلی ات هم بی خوابی ی کلکسیون کامله😀

شما رویان بودی عزیزم؟

آره عزیزم رویان میرفتم الان ۵تا جنین ۳روزه بی کیفیت دارم هنوز 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برای من 6.8 بود با پی ار پی شد 8  یه خانمی گفت دکترش قرص عصاره گوجه داده واسه ضخامت اندومتر ...

سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی کجای راهی؟ انشاءالله که نتیجه دلخواهتو گرفته باشی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربوووونت برم عزیزم😘😘 واقعا اومدنتون دلگرمیم هس برا ما😍😍

عزیزدلمی دختر 

انشاءالله خیلی خیلی زود خبر مثبت شدنتو اینجا بخونم

والله من برج ۱۱تخمک کشی کردم برایه فردا نوبت دارم چون پلی کیستیکم فعلا دارو بده برایه پریودی بعدا پر ...

انشاءالله که برات نتیجه خیر داشته باشه وخبر مثبت شدنتو بهمون بدی

نه بابا خواهر جلوگیری چیه 🤣😂چیزی نیست که بخایم جلوگیری کنیم ازش😂😂😂دوست دارم معجزه خدا شامل حالم بشه ودومی رو طبیعی باردار شم ولی خب نمیشه براما

قبلانا به شوهرم خیلی میگفتم که دیگه برا دومی این راهو نمیرم انقدر وایمیسم تا خدا طبیعی بده بهمون ولی خب خودم میدونم که برا ما شدنی نیست  

ای بابا خیلی سخته که اینجوری بدون دارو هم ضخامت کمه؟

نمیدونم والا. تا حالا بدون دارو ضخامتو اندازه نگرفتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره خداییش حق داری انشالله این هفته هاای اخر هم بخیر میگذره😍😍

ممنون عزیزم باور کن چند دقیقه قبل پاش رو گذاشته بود به کلیه ام فشار می داد در حدی که دادم رو بلند کرد بلند شدم دو تا ضربه اهسته زدم رو شکمم تا پاش رو برداشت درد کلیه هم شدیده خیس عرق شدم 

عزیزم هزینه هواپیما هر دفعه ۲۵۰۰بیشتر میشه رویان هر دفعه منو ۶بار میبره میاره تازه همسرم اجازه نمیده ...

نیاز جان شمارو یادمه عزیزم چیشد؟ نتیجه نگرفتی هنوز؟ چندبار انتقال دادی تاحالا؟

من استفاده کردم فاطمه جان دستکش دستت کن قرص رو وارد کن ، برای ضخامت و خونرسانی خوبه ، استرادیول ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی. با دست کم نمیره ؟ منطورم اینه ک بیرون نیاد یهو و اینکه ببخشید مثل شیاف یکی دو ساعت نباید بلند شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم باور کن چند دقیقه قبل پاش رو گذاشته بود به کلیه ام فشار می داد در حدی که دادم رو بلند کر ...

ای جوووووونم چه وروجکیه😘😍