2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
من دوبار سیکل نچرال داشتم توی سیکل نچرال روز دوم پریودی رفتم سونو شدم قرص لتروزول شروع کرد تا پنج رو ...

مرسی سحر جان 

نمی دونم چرا دل چرکینم به این نوع سیکل توکل بخدا ببینیم چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من امروز روز دهم پریودیم بود تو هر تخمدانم یه فولیکول ۱۳ داشتم و ضخامت رحمم ۸ بود ...

سلام عزیزم ان شاالله مثبت میشی من روز ۱۱ ضخامتم ۱۲ بود و دوتا فولیکول ۱۶ داشتم که برام اچ سی جی زدن البته هر باری که سونو میرفتم صبحش اول ی آزمایش میدادم دکتر گفت خوبه امپول ازاد سازی رو زدم ۱۵ سیکلم دوتا جنین دو روزه انتقال دادم و ۱۷ سیکلم ی جنین بلاست انتقالم دومرحله ای بود تو سیکل نچرال هیچ دارویی نداشتم بجز اون دارویی که واسه خودایمنی بدنه اسمشو یادم رفته شیاف پروژسترون داشتم که بعد انتقالم شروع شد عزیزم ان شاالله خدا برات بخواد این سیکل ها و انتقالا اینا مهم نیست اصلا خواست خداست من و ی خانومی هر دو سیکل نچرال داشتیم و هر دو انتقالامون دومرحله ای بود تو ی روزم بود انتقالامون ولی من مثبت شدم اون منفی فقط بسپر به خدا و توکل کن بهش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دارم ولی سر این سزارین تباه شدم کمرم نمیاد بعد سزارین دکتر توی همون اتاق عمل ازم پرسید :گفت ...

منم سر سزارین داغون شدم به شوهرمم میگم بچه گناه داره اگه ی درصد دوباره بچه بخوام  تا ۶ یا ۷ سالش نشده دیگه دنبالش نمیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم ان شاالله مثبت میشی من روز ۱۱ ضخامتم ۱۲ بود و دوتا فولیکول ۱۶ داشتم که برام اچ سی جی زدن ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت درسته خدا باید بخواد واقعا  ازمایش چی میدادید ؟

پس لتروزول نداشتید شما ؟

شوهر منم میگه بیا از چندماه دیگه بریم که اگه آزمایشی کاری  بود انجام بدیم بعدِ دوسالگی بالافاصل ...

سلام عزیزم خوبی؟

همه اینجا فکر بچه دومن بجز من😂😂😂😂

مرسی عزیزم از دلگرمیت درسته خدا باید بخواد واقعا  ازمایش چی میدادید ؟ پس لتروزول نداشتید شما ؟

نه عزیزم من تو سیکل کوتاه و لانگ هم لتزونول نداشتم 

FSH  Lh بود و پروژسترون

سلام عزیزم خوبی؟ همه اینجا فکر بچه دومن بجز من😂😂😂😂

نه منم تا پنج سال تو فکرش نبودم😂😂😂چون عقیده داشتم تا دخترم بزرگ نشده نیاز به توجه و مراقبت کامل من داره زمانی اقدام کردم برا دومی که خود دخترم دیگه گفت من ی خواهر یا برادر میخوام همه تو مهد دارن من تنهام😂😂

عزیزدلمی فدات شم به خوبیت  انشاءالله که همه چی به خیر وخوبی میگذره ونتیجه ی این انتقالت میشه ن ...

قربوووونت برم عزیزم😘😘 واقعا اومدنتون دلگرمیم هس برا ما😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم من امروز روز دهم پریودیم بود تو هر تخمدانم یه فولیکول ۱۳ داشتم و ضخامت رحمم ۸ بود ...

ای جااانم ضخامتتم ک خوب بوده استرس نداشته باش ان شاالله همه چی عااااالی پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان

من جواب آز رو گرفتم 

عددش ۲۹۳۶/۴ شده

دیگه فایده نداره

داروها رو قطع کنم چند وقت بعد پریود میشم ؟

ساک حاملگی و …. چطوری دفع میشه ؟ 

قرص خاصی باید مصرف کنم یا با پریود دفع میشه ؟